Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign tilbud fra flere meglere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på boligsalg fra %brand% og andre meglere i ditt nærområde.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

A1 Eiendom

Er et lite meglerforetak, og tror det er nøkkelen til suksess. De tar seg alltid god tid til hver enkelt kunde, og gir deg oppfølgingen som man trenger. Tross alt er en fornøyd kunde, den beste ambassadøren man kan ha. Nettopp på grunn av dette gir meglerne i A1 alt de kan for at hver og en skal få den oppfølgningen de trenger. 

Kom i kontakt med flere meglere enn A1 Eiendom

A1 Eiendom

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra A1 Eiendom som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale, enten prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

A1 Eiendom

“Det er fullt mulig å være lykkelig som liten,” uttalte Geir Flaa Johansen til Dagens Næringsliv i 2011. Johansen er leder og eneste aksjonæren. På det tidspunktet var det omkring 10 år siden selskapet ble stiftet i Kristiansand. 

De hadde nettopp karret seg ut av en tøff periode, gjort underskudd til overskudd og fått en plassering på den såkalte Gasellelisten. Men hva var det egentlig som tillot en så liten aktør å hevde seg på den måten? 

Ikke kunne de markedsføre seg i noen særlig grad. Og heller ikke hadde de støtte fra større banker, slik mange av konkurrentene deres hadde. 

Svaret finner vi i ovennevnte intervju: “Det handler om å ha kontakter i nærmiljøet og å gjøre en best mulig jobb for de kundene vi får.” 

A1 Eiendom er et lite meglerfirma og trives med det. Ettersom de er avhengig av jungeltelegrafen, kan du være sikker på at de alltid yter sitt ytterste for enkeltkunden. En fornøyd kunde er tross alt den beste ambassadøren en bedrift kan ha. Og nettopp derfor vil du oppleve at de setter av litt ekstra tid til deg som kunde.

Fritids- og helårsboliger

De begynte i hovedsak med fritidsboliger. Etter hvert kom det imidlertid flere og flere etterspørsler innenfor markedet for helårsboliger. I dag dekker de begge segmenter samt næringseiendommer. Når det gjelder hyttemarkedet, er det først og fremst i innlands- og fjelltraktene at de får flest oppdrag. 

Aktiviteten hva gjelder helårsbolig er naturlig nok størst i Kristiansand og mer bynære strøk. Når det er sagt, er ikke A1 Eiendom fremmed for å ta på seg oppdrag i mer grisgrendte strøk.

Rådgiving og andre tjenester

Enten det dreier seg om helårs- eller fritidsbolig, er det ikke bare enkelt å navigere i boligmarkedet. Enda vanskeligere er det å finne eiendommen som passer både budsjettet og behovene dine. De tilbyr derfor bistand og rådgiving også når det gjelder kjøp av boliger. 

Videre kan A1 hjelpe deg med verdivurdering, seksjonering og utleieformidling. Samt en bråte andre ting som du kanskje trodde du måtte stå for på egen hånd. Tid er en verdifull valuta i dag, så hvorfor ikke overlate jobben til noen som kan den? 

A1 Eiendom sitt budskjema

Alt hva gjelder motbud, aksept eller avslag fra selger skal ifølge eiendomsmeglingsforskriften formidles skriftlig. Det samme gjelder alminnelige bud. Det første budet gis gjennom et budskjema.

Hos A1 Eiendom gjøres det gjerne elektronisk. Du vil også bli bedt om legitimasjon og signatur. Det fisker du enklest via BankID. Når budskjemaet er mottatt, kan du enkelt høyne budet med en SMS eller e-post.

Hvorfor velge A1 Eiendom?

De er et naturlig alternativ for deg som skal selge eller kjøpe bolig i Kristiansand-området. De har også mye erfaring med fritidseiendommer, særlig i fylkts indre strøk.

Som nevnt er de en forholdsvis liten bedrift. Det har sine fordeler for deg som kunde. Her drukner du ikke i massene og kan være trygg på at dine særegne ønsker og behov blir ivaretatt.

Stikker du innom lokalene deres, er sjansene store for at de tar seg tid til en uforpliktende prat. 

Kontakt A1 Eiendom

Du finner lokalene deres i Dronningens gate 38. Her holder de åpent fra 09:00 til 16:00 alle hverdager.

Foretrekker du å ringe, kan du slå inn 38 17 83 28 på telefonen din. Skriftlige henvendelser rettes til [email protected] 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer