Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Tafjord Marked

I Ålesund holder Tafjord marked til, der de produserer og omsetter kraft, samt drifter nett og bredbånd.

Med rundt 50 ansatte er de en viktig aktør i det lokale samfunnet. De er en helhetlig strømleverandør som både tilbyr strøm, nettleie, TV-løsninger og bredbånd via fiber.

Produkter

For å si det mildt, så har Tafjord Marked en avtale for absolutt alle. De tilbyr nemlig hele 11 forskjellige avtaler.

De heter følgende: Tafjord Fleksibel, Tafjord Web Spot, Tafjord Garanti, Tafjord Fastpris, Tafjord Fritid, Tafjord Studentstrøm, Tafjord Månedspris, Tafjord Web Variabel, Tafjord Innkjøpspris, Tafjord Direkte og Tafjord Samspill.

Tafjord Fleksibel

Dersom du ønsker forutsigbar strømpris når prisene på kraft plutselig svinger, der dette en bra avtale for deg. Det er nemlig en kombinasjon av fast og spotpris.

Man betaler på etterskudd, og betaler dermed kun for det faktiske forbruket. Avtalen innebærer et fast beløp i måneden, samt et lite påslag.

Tafjord Web Spot

Denne avtalen er rett og slett en av. Landets billigste avtaler med spotpris. Du betaler her ikke et fast beløp i måneden, men kun et lavt påslag. Denne prisen settes av Nord Pool, som er børsen for kraft.

Her er det ingen bindingstid, og avtalen forutsetter eFaktura og AvtaleGiro. Det finnes ingen skjulte gebyrer og man betaler regningen etterskuddsvis.

Tafjord Garanti

Hvis du ønsker trygghet, kan dette være en lur avtale. Her blir du nemlig sikret mot høye strømpriser. Men i tillegg blir du også inkludert når prisene har en nedgang. Med andre ord det beste fra begge verdener.

Her betaler du et fast beløp i måneden, og har muligheten til å sette et pristak. Da er du garantert at prisen aldri vil bli høyere enn dette pristaket. Her betales regningen etterskuddsvis.

Tafjord Fastpris

Forutsigbarhet kan være deilig for mange, og da er fastpris en god løsning. Da får du en fast og forutsigbar kraftpris.

Da betales en fast pris i måneden samt en strømpris per kWh. Eventuelt også et pristillegg basert på hvilket område du bor i.

Tafjord Fritid

Trenger du strøm på hytta, naustet ditt eller til andre typer fritidsbolig har du her en egen avtale for det. Avtalen inkluderer et lavt, fast beløp i måneden og et enda mindre påslag.

Spotprisen bestemmes av børsen for kraft Nord Pool. Dermed får du innkjøpspris på strøm, og betaler samme pris som det Tafjord selv gjør.

Avtalen forutsetter at du allerede har Tafjord som leverandør av strøm i ditt hus hjemme. Du får også med gratis strømforsikring.

Tafjord Studentstrøm

De fleste studenter lever med et stramt budsjett, og er ikke veldig fleksible for å motta uforventede store regninger. Denne avtalen gir en mer forutsigbar pris enn med spotpris.

Som student betaler du et fast beløp i måneden samt en strømpris per kWh. Det er ingen bindingstid og inkludert gratis strømforsikring.

Tafjord Månedspris

Denne avtalen er for deg som ikke er student, men også ønsker en mer forutsigbar pris enn med spotpris. Her betaler du et fast beløp pluss en pris per kWh hver måned.

Det finnes ingen bindingstid, du betaler på etterskudd og det følger med helt gratis strømforsikring.

Tafjord Web Variabel

Her får du servert en av landets aller billigste strømavtaler. Du betaler et fast beløp per måned samt en strømpris per kWh. Denne strømprisen varierer etter hvor du bor i landet.

Her er det ingen bindingstid, og regningen betales på etterskudd. Avtalen forutsetter eFaktura og AvtaleGiro.

Tafjord Innkjøpspris

Hvis du ønsker å følge utviklingen i markedet for strøm, er dette avtalen for deg. Her får du en avtale med spotpris til innkjøpspris. Det vil si det Tafjord selv må betale for strømmen.

Du betaler her et fast beløp i måneden samt et lite påslag. Spotprisen bestemmer selvsagt av kraftbørsen Nord Pool.

Her er ingen skjulte gebyrer, helt gratis strømforsikring og regningen betales på etterskudd.

Tafjord Direkte

Mange eksperter peker på at spotpris har historisk sett vært den mest gunstige typen avtale over tid. Her betaler du et fast beløp samt et påslag hver måned. Også her settes spotprisen av Nord Pool.

Du får her velge valgfri forfallsdato, og faktureringen skjer etterskuddsvis. Det er heller ingen bindingstid på denne avtalen.

Tafjord Samspill

Til slutt har vi avtalen med samspill. Her gir du penger til klubben, organisasjonen eller foreningen som du brenner for og ønsker å støtte.

Et fast beløp samt en pris for hver kWh med strøm betales hver måned. Her er det ingen bindingstid, fakturering på etterskudd og du får i tillegg støtte det initiativet du selv ønsker.

Hvorfor er Tafjord Marked et godt valg?

Tafjord Marked er et bra valg dersom du ønsker bra strøm til en rimelig pris. Men i tillegg til dette bryr selskapet seg mye om det lokale samfunnet rundt seg.

Det viser de ved å gi av sitt overskudd til lokale lag og foreninger. Dermed kan du med god samvittighet være kunde og vite at pengene du betaler, indirekte går til å bygge opp den lokale regionen rundt deg.

Støtten går hovedsakelig til kultur og idrett, og det fokuseres på barn og unge.

Fordeler

Som kunde får du i tillegg en rekke fordeler. Det kan være alt fra rabatterte priser på billetter til konsert og aktiviteter, samt ulike kurs og foredrag.

Sjekk hjemmesiden deres for å få en full oversikt over hvilke fordeler du til en hver tid har tilgang på.

Nettside

På nettsiden www.Tafjord.no kan du finne all slags nyttig informasjon du kan lure på. Her kan du lese om strøm, fiber, smarthus, fordeler du får som kunde og mye mer.

Det er lurt å ta en kikk her hvis det er noe du lurer på. Kanskje finner du svaret på spørsmålet ditt, og dermed slipper å måtte kontakte kundeservice.

Min Side

På hjemmesiden finnes det en funksjon som heter «Min Side». Her kan du som er kunde logge inn med brukernavn og passord. Da får du tilgang til en full oversikt over din avtale, slik som priser og vilkår.

Du kan også lese om andre avtaler de tilbyr og bytte avtale hvis du skulle ønske det.

Inne på Min Side er det lett å få en god oversikt over hvor stort forbruk av strøm du har hatt den siste måneden, samt tidligere og kommende fakturaer. Du kan også sjekke hvor stor den neste regningen din kommer til å bli, slik at du kan forberede deg på det.

Andre funksjoner på Min Side er å opprette eFaktura og AvtaleGiro, utsette betaling dersom du trenger det, melde flytting eller endre kontaktinformasjonen din.

Sosiale medier

I tillegg til hjemmesiden sin, har Tafjord Marked også sider på ulike sosiale medier. Både på Facebook, LinkedIn og YouTube kan du følge med på selskapet. Her vil de legge ut relevante nyheter og andre oppdateringer som er relevante for deg som kunde.

Kontakt

Hvis du har noen spørsmål til Tafjord, eller andre tilbakemeldinger, kan du kontakte de på telefonnummer 70 10 00 00.

Eller du kan bruke kontaktskjemaet på deres hjemmeside. Da får du svar på den e-postadressen du selv oppgir. Etter å ha sendt inn en melding vil de svare deg så fort de har anledning.

Åpningstidene for kundeservice er mandag til fredag mellom klokken 09-:00 og 18:00. På lørdager er senteret åpent mellom klokken 12:00 og 15:00.

Dersom du ønsker å besøke selskapet fysisk, er åpningstidene mandag til fredag mellom 08:00 og 15:30.

Besøksadressen er

Retirovegen 4

6019 Ålesund

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.