cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Eidsiva Energi

Innlandets ledende energileverandør.

I 2000 fusjonerte Lillehammer og Gausdal Energiverk AS med Hamar-regionen Energiverk AS og ble til Eidsiva Energi. I dag er de to største eierne Hamar og Oppland fylkeskommuner.

Med et stort fokus på miljøet fokuserer Eidsiva på fornybar energi. De tilbyr i dag kun strøm produsert fra vannkraft og solceller. Med et rikt utvalg i ulike avtaler og produkter, har Eidsiva er løsning som passer for alle uansett forbruk og preferanser.

Selskapets visjon er at kundene skal leve energismart og samtidig ha tilgang på rimelig strøm.

Produkter

Eidsiva tilbyr produkter innenfor ulike kategorier: strømavtaler, solceller og hjemmelading.

Eidsiva har i dag 13 ulike strømavtaler som passer for kunder med ulikt forbruk og behov.

InnlandsSpot:

her får man strøm til spotpris, og med ulike rabattordninger

  • Med SolBonus
  • Ung

Trygg Privat

forvaltere fra Eidsiva overvåker strømbørsen og sørger for at du får den optimale prisen. Spotpris og prissikring kombinert for laveste pris

Fastpris

for deg som ønsker forutsigbarhet. Her kan man enten velge mellom 3 måneder, 6 måneder eller et år.

Lagspiller

Eidsiva gir din lokale klubb eller forening en gave for hvert år du er medlem, uten at du trenger å gjøre noen ting.

Minispot

Strøm til innkjøpspris, med forutsetning om at man bestiller på internett og velger AvtaleGiro og e-Faktura som betalingsmåte.

eStandard

Mer forutsigbarhet enn ved spotpris, med forutsetning om elektronisk forhold til Eidsiva. Prisen kan endres i samsvar med utvikling på strømbørsen, og man betaler ingen fastpris.

Standard Variabel

Her kan prises endres med 2 ukers varsel, og følger forventet utvikling på strømbørsen. Dermed er denne løsningen mer forutsigbar enn spotpris.

SolSpot 

avtalen for deg med solcelleanlegg. Dersom solcellene dine produserer mer strøm enn til eget forbruk, kan du selge strøm tilbake til Eidsiva. Prisen du får svarer til spotpris på strømbørsen.

Solceller

Eidsiva er opptatt av klimavennlige løsninger og har derfor valgt å tilby ferdig monterte solceller til sine kunder. De kan tilpasses ulike hjem og behov, og man kan enkelt sjekke potensialet for solceller i sitt hjem på selskapets nettsider.

Hjemmelading

Elbiler blir stadig mer utbredt og mange er dermed avhengig av å kunne lade elbilen hjemme. Da kan man få moderne og stilige ladebokser fra Eidsiva montert hjemme, med mulighet til rentefri nedbetaling.

Hvorfor velge Eidsiva

Dersom du som forbruker er opptatt av å velge klimavennlig, er Eidsiva leverandøren for deg. Alle de ulike strømavtalene innebærer strøm fra 100 % vannkraft. En opprinnelsesgaranti forsikrer om at det produserer like mye vannkraft som du bruker selv.

I tillegg til rimelige og klimavennlige avtaler, er Eidsiva meget fleksible. De tilbyr «Jevn Faktura» som fordeler dine strømutgifter utover året, og gjør det enkelt å bytte mellom ulike avtaler.

Nettside

På www.eidsiva.no/energi kan man blant annet lese om tips til hvordan man kan leve energismart, bestille strøm og finne kontaktinfo til kundeservice.

Her finnes også Min Side, der man som kunde enkelt kan holde oversikt over eget forbruk og utgifter. Om du ønsker å bytte strømavtale kan det også enkelt gjøres her.

App

Eidsiva har en App der man kan logge inn med samme brukernavn og passord som på Min Side. Her kan man også følge med på forbruk og fakturaer, endre avtale og kontakte kundeservice dersom man lurer på noe.

Kontakt

Eidsiva kan kontaktes på telefonnummer 62 12 32 62 eller ved å sende en henvendelse gjennom kontaktskjema på nettsiden. Her finnes også en chat-funksjon der man kan chatte med kundeservice, noe som gir rask og effektiv service dersom du lurer på noe.

Åpningstider er mandag til fredag, fra 09:00 til 16:00.

Hovedkontoret ligger i Hamar og adressen er Vangsvegen 73, 2326 Hamar.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer