Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Å finne et strømselskap med en strømavtale som passer dine behov, enten vi snakker lavest pris, beste kundeservice, forutsigbarhet i strømavtalen og så videre, kan være utfordrende. 

Men vi hjelper deg!

Markedet er stort, og vi i Tjenestetorget ønsker å tilgjengeliggjøre informasjon om ulike strømleverandører, slik at du kan ta veloverveide beslutninger når du velger en strømavtale.

Her kan du for eksempel lese mer om strømleverandøren Fortum.

For å finne de beste strømavtalene kan du forøvrig hente og sammenligne tilbud på strømavtaler fra flere strømselskaper via Tjenestetorget.

Fortum

Fortum er et finsk energiselskap med over en million kunder i norden. I norge er Fortum det 7.største strømselskapet, og leverer strøm til 100 000 norske kunder.

Selskapet har som mål å bli kundens naturlige valg av strømleverandør i norden, og gjør derfor deres beste for å gi kundene en god kundeopplevelse. Fortum vil også bidra til en grønnere verden, og satser på miljøvennlige løsninger

Fortum har én strømavtale som dekker dine behov

Fortum har bare en strømavtale tilgjengelig for sine strømkunder. For å veie opp mot utvalget enkelte konkurrenter har, tilbyr de 3 tilleggsprodukter som kan settes sammen etter eget ønske.

Netto er den strømavtale som passer de fleste. Strømavtalen er en spotpris-avtale, som betyr at du betaler innkjøpspris pluss et lavt påslag.

Tre tilleggsprodukter til strømavtalen din

Trygg Hverdag

Trygg Hverdag er en ekstra forsikring til deg som ønsker økonomisk trygghet i hverdagen. Dersom du eller din ektefelle skulle bli sykemeldt i 30 dager eller mer, dekker fortum hele strømregningen din.

Forsikringen gjelder også dersom du skulle bli permittert eller ufrivillig arbeidsledig i over 30 dager sammenhengende.

Minimumsbeløpet som utbetales hver måned er 2000kr, selv om strømregningen for perioden er lavere. Er strømregningen over 2000kr, dekker Fortum hele regningen.

Lik Betaling

Lik betaling er en tilleggstjeneste for deg som vil ha en forutsigbar strømregning. Tjenesten gir deg muligheten til å betale samme beløp hver måned gjennom hele året.

Du betaler med andre ord litt mer om sommeren, men unngår overraskende høye strømregninger om vinteren. Tjenesten kan sies å være en litt enklere versjon av Fastpris-alternativet konkurrenter tilbyr.

Grønt Valg

Tjenesten Grønt Valg er for de som ofrer en ekstra tanke til miljøet og en grønnere hverdag. Bestiller du Grønt Valg til din strømavtale støtter du regnskogfondet med en donasjon på 100kr årlig.

I tillegg sikrer Fortum at den mengden strøm du forbruker kommer fra 100% fornybare energikilder.

Sist, men ikke minst, får du profesjonell energirådgivning - tilpasset ditt strømforbruk og livssituasjon. Rådgivere gir deg sine beste råd slik at du kan spare både penger og miljøet.

Strømavtale for Bedrifter

Fortum tilbyr strømavtaler for bedrifter tilpasset bedriftens totale strømforbruk. Bedrifter kan velge mellom to strømavtaler, eSpot Bedrift og Individuell Bedrift.

eSpot Bedrift er en strømavtale som følger spotprisen på markedet. I tillegg til spotprisen betaler bedriften kun et lavt påslag. Denne avtalen er tilpasset bedrifter med et årlig forbruk på under 150 000 kWh

Individuell Bedrift er en spotprisavtale for større bedrifter med et forbruk på over 150 000 kilowatt timer. Påslaget i avtalen er tilpasset hver enkelt bedrifts forbruk og behov. Fyll ut kontaktskjema og få et uforpliktende tilbud.

Hvorfor velge Fortum som din strømleverandør

Fordeler som kunde hos Fortum

  • Du får 300 kroner i avslag på avtalen din, dersom du tar med deg strømavtalen når du flytter inn i ny bolig.
  • Alle elbil-eiere som er kunde hos Fortum kan glede seg over at de får 15 prosent rabatt på lading av elbilen.
  • Du får ytterligere 500 kroner i avslag på strømregningen dersom du verver en venn. Det er ingen begrensninger på hvor mange venner du kan verve, og 500 kroner i avslag hver gang!
  • Strømapp som gir deg full oversikt over ditt kundeforhold hos Fortum. I appen kan du levere måleravlesning og sjekke strømforbruk, samt se fakturaer og utsette betalinger. Du får detaljene klart og tydelig i Fortums app, og kan enkelt endre avtalen i appen.

Kontakt og kundeservice

Trenger du hjelp, eller har spørsmål til Fortum angående strømavtalen din, kan du kontakte kundeservice på telefon, 21 49 69 10, Mail - [email protected] , eller til og med på messenger via Facebook!

Selskapet har svært mange muligheter for at du som kunde kan ta kontakt og få svar på dine spørsmål. Om ikke det er tilstrekkelig med telefon, mail eller Facebook Messenger, kan du “chatte” med kundeservice på nettsiden til Fortum.

Kundeservice er åpent mandag til fredag, mellom 08:00 og 16:00.

Kontaktinformasjon:

+47 21 49 69 10

[email protected]

Adresse:

Bygdøy allé 2, 0257 Oslo

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.