Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Å finne et strømselskap med en strømavtale som passer dine behov, enten vi snakker lavest pris, beste kundeservice, forutsigbarhet i strømavtalen og så videre, kan være utfordrende. 

Men vi hjelper deg!

Markedet er stort, og vi i Tjenestetorget ønsker å tilgjengeliggjøre informasjon om ulike strømleverandører, slik at du kan ta veloverveide beslutninger når du velger en strømavtale.

Her kan du for eksempel lese mer om strømselskapet Ishavskraft.

For å finne de beste strømavtalene kan du forøvrig hente og sammenligne tilbud på strømavtaler fra flere strømselskaper via Tjenestetorget.

Ishavskraft

Ishavskraft AS er en av de største strømleverandørene i Norge. Selskapet er også blant de største forvalterne av konsesjonskraft.

Ishavskraft selger fornybar energi i det norske sluttbrukermarkedet, og har en solid portefølje bestående av både privat- og bedriftskunder.

Ishavskraft AS har kontorer i Alta og Tromsø, og er et heleid datterselskap av Troms Kraft.

Strømavtaler

Med Ishavskrafts varierte tilbud, finner du avtalen som passer ditt behov. De har avtaler som passer den som vil ha markedspris på strømmen, eller den som ønsker en forutsigbar strømavtale.

Strømleverandøren tilbyr tre forskjellige strømavtaler. Kundene kan velge mellom Innkjøpspris, Felleskraft og Fastpris.

Innkjøpspris

Med innkjøpspri får du strøm til markedspris. Dette betyr at du betaler samme pris som Ishavskraft kjøper strømmen for, pluss et påslag som inkluderer garanti for fornybar strøm.

Avtalen faktureres etterskuddsvis og har ingen bindingstid.

Kunder i Nord-Norge er fritatt for MVA. Kunder i Nord-Trom og Finnmark er fritatt for elsertifikat, som utgjør 5 øre.

Felleskraft

Felleskraft er strømselskapets kundefavoritt og mestselgende strømavtale

Produktet har ingen bindingstid, og avtalen løper til den blir sagt opp. I likhet med innkjøpspris blir heller ikke Felleskraft fakturert på forskudd.

På nettsiden til Ishavskraft kan du sjekke gjeldende pris for ditt område

Fastpris

Med fastpris binder du strømprisen for å få en forutsigbar strømregning. Du sikrer deg da mot store svingninger i spotprisen, og de høye pristoppene som ofte kommer i vintermånedene.

Med Fastpris får du samme strømpris hver eneste måned. Avtalene faktureres, som de andre to avtalene, etterskuddsvis.

Er Fastpris et passende produkt kan du velge mellom Fastpris 1 år og Fastpris 3 år. Forskjellen i avtalene ligger i navnet, du kan velge å få fastpris på strømmen din i ett eller tre år.

Strømprisen som gjelder for ditt område finner du på nettsiden til Ishavskraft.

Bedriftsavtaler

Ishavskraft tilbyr strømavtaler til både store og små bedrifter. Bedriftene kan velge mellom de tre avtalene Innkjøpspris bedrift, Spotpris bedrift og Fastpris bedrift.

Innkjøpspris bedrift er en avtale for prisbevisste bedrifter som vil ha billigst mulig strøm over tid. Et kriterium for denne avtalen er at bedriften har et forbruk under 100 000 kWh i året.

Spotpris bedrift er i likhet med Innkjøpspris bedrift, en avtale for prisbevisste bedrifter. Denne avtalen er for bedrifter med et årlig forbruk på over 100 000 kWh. I følge SSB har denne avtale-typen vært billigst de siste årene.

Fastpris bedrift er avtalen for bedrifter som trenger, eller ønsker, forutsigbare utgifter. Prisen kan bindes i ett eller flere år. ¨

Ishavskraft har bare en oppgitt pris på innkjøpspris bedrift. For å få tilbud på de to andre avtalene, må du ta kontakt med en bedriftsrådgiver.

Hvorfor velge Ishavskraft

Som kunde hos Ishavskraft skal du være trygg på at du har en god strømavtale. Historikken viser at prisene kundene får er svært konkurransedyktige.

Utvalget av strømavtaler er variert slik at kundenes forskjellige krav og ønsker blir møtt. Har du spørsmål angående avtalen din, eller trenger hjelp til noe - er kundeservice svært behjelpelige

Ishavskraft - Kundeservice og kontakt

Har du spørsmål kan du kontakte kundeservice på telefon, 77 61 20 00, eller mail - [email protected].

Du kan også chatte med kundeservice på nettsiden til ishavskraft eller sende melding på Facebook.

Kundeservice er åpent mandag til fredag, fra klokken 09:00 til 15:30.

Adresse:

Evjenvegen 34

9024 Tomasjord

Kontakt:

Telefon: 77 61 20 00

Mail: [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.