Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på sikkerhetsalarm fra flere selskaper

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Sammenlign priser på sikkerhetsalarm

Sjekk om du også kan spare penger på ny sikkerhetsalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4828
 • 4829
 • 4830

Finn riktig alarmsystem for din bolig

Sikkerhetsalarm

Vi har alle hektiske hverdager i dag og det skal lite til før man glemmer å skru av kaffemaskinen eller lignende. Dette øker faren for brann i boligen og kan være en svært skadelig, og dyrebar, feiltakelse. Men det er ikke bare brann som i løpet av få sekunder kan gjøre store skader, vannlekkasje kan også gjøre sitt. I slike situasjoner utgjør hvert eneste sekund en stor forskjell! Det kan utgjøre en forskjell mellom liv og død om noen skulle befinne seg i boligen. En boligalarm vil derfor kunne gi trygghet og en sikrere hverdag i boligen din. Sikkerhetsalarmen integreres enkelt i systemer sammen med brannalarm og tyverialarm med en rekke tillegg slik som smarte låssystemer av boligen. En slik sikkerhetsalarm vil altså kunne utfylle hva du kanskje allerede sitter på, gjøre både hverdagen sikrere og sikrer boligen mens man drar bort på ferie. Hjemmet ditt vil være sikkert og sikkerhetsalarmen kan være avgjørende i tilfeller med brann eller tyveri.

Smarte alarmer

Videre vil et installert alarmanlegg i boligen din være utstyrt med kameradetektorer og sentralkoblet brannalarmer. Disse er så koblet opp til en døgnbemannet alarmstasjon, slik at noen alltid passer på og gjør at din bolig er i trygge hender. Det finnes også tilleggsutstyr som fuktskadedetektor og sentrallåser. Dette gir i sin helhet et system av høy sikkerhet i alle rom som det måtte være i hjemme ditt.

Velg rett sikkerhetsalarm for deg! Ved riktig sikkerhetsalarm har man selv full kontroll over de aktiviteten som foregår i hjemmet når du er utenfor og driver med dine dagligdagse hverdagsaktiviteter som jobb, trening og mer. Målet med sikkerhetsalarm er å gjøre det så sikkert som mulig med praktiske løsninger for ditt hjem – til en god pris! Kombiner gjerne de ulike type alarmene og ulike sikkerhetsfunksjoner for optimalt sikkerhetssystem i boligen.

Brannsikker bolig

I dag er den viktigste bakgrunnen for boligbrann i norsk hjem elektroniske anlegg eller feilbruk av disse. En av grunnene til boligbranner er at mobilen lader over nattet, en annen er distré atferd som å ikke slå av kaffetrakteren eller å ha tildekket en ovn for tørking av klær. Boligbranner har vist seg å ofte starte på kjøkkenet, som å glemme å ta av plater som er skrudd på, sovne fra eller glemme en frossenpizza i ovnen etter en fuktig natt på byen eller lignende.

Det handler gjerne om sunn fornuft, men i travle hverdager er det fort gjort å glemme. En enkel forglemmelse kan forårsake mye skade på svært kort tid som lett kunne vært unngått ved installering av alarmsystem. Et av de viktigste tiltakene for å forhindre brann er å ha seriekoblede røykvarslere som automatisk varsler når brann først har oppstått eller starten på en. Dette gjør at alarmstasjonen automatisk får beskjed via sikkerhetsalarmen.

Koblet til en alarmstasjon

Dersom man har en sikkerhetsalarm vil den seriekoblede røykvarsleren være koblet til alarmstasjonen som har direkte kontakt med brannstasjonen. Dette gjør at når brannvarsleren utløses får alarmstasjonen automatisk beskjed, og de kan umiddelbart se hva som er grunnen til at alarmen ble utløst. Videodetektorer og seriekoblede røykvarslere gjør at de ansatte ved alarmstasjonen kan finne ut nøyaktig hva som er årsaken til at alarmen har blitt utløst og rykke ut med nødvendig mannskap. Ettersom røykvarslere alltid er aktive, vil de sikre en tidlig varsling og spare mye tid. Tid er den avgjørende faktoren under krisesituasjoner der det hele er snakk om sekunder og minutter som kan utgjøre en stor forskjell. En direkte tilkoblet brannalarm er altså den beste proaktive måten å sikre ditt hjem mot brann. Med en sikkerhetsalarm trenger man ikke være redd for å det skal begynne å brenne, da har man sikkerhetssystemet i ryggen og er i trygge hender.

Tyverisikker bolig

Innbrudd er også dessverre noe norske hjem stadig blir utsatt for. Enkelte områder er mer utsatt enn andre, og det er vanskelig å forutsi hvor neste tyveri kommer til å være. Innbrudd kan være en stor overraskelse og i enkelte tilfeller føre til traumatiske opplevelser om det skulle vise seg at noen var hjemme under tilfellet. Øk sikkerheten på boligen din slik at tyveri ikke blir en realitet, eller at man i verste fall får tatt de som står bak med sikkerhetsalarmens videoutstyr og mannskap som rykker ut raskt.

Sikkerhetsalarm reduserer tyveri

Tyverisikring av boligen er en enkel prosess for din del, men utgjør til gjengjeld en hel del. Statistisk sentralbyrå har tall som viser at tyverialarm er et tiltak som er svært viktig for å redusere innbrudd i hjemmet. Tyver er mindre interessert i boligen når de ser at tyverialarm er installert, samt at de blir tatt om tyverialarm er installert. Dette gir en vinn-vinn situasjon for beskyttelse av dine eiendeler. Det handler ikke alltid om at tingene har en stor verdi, noen ganger er det ting som blir tatt som er uerstattelig. Forsikringsselskaper oppfordrer også til å installere sikkerhetsalarm, og i enkelte tilfeller kan dette gjøre at du får en redusert risikopremie.

En tyverialarm vil varsle alarmstasjonen bare sekunder etter at tyven har brutt seg inn, og man trenger derfor ikke være redd for at ubedte gjester kommer på besøk.  En tyverialarm sikrer ikke bare eiendeler, men også personene som bor der. Skaff deg en tyverialarm og sikkerhetsalarm så er du og dine sikre.

Sikkerhet med smart kontroll av hjemmet ditt

I dagens teknologiske samfunn kan en sikkerhetsalarm enkelt kobles opp og styres fritt selv gjennom en applikasjon. Her kan man styre brannalarmen, tyverialarmen og andre tilleggsfunksjoner. Dette er både sikkert og praktisk, hvor man gjennom sikkerhetsalarm vil kunne koble smarte låssystemer til ditt skreddersydde alarmsystem. Da kan man faktisk sjekke selv hvem som kommer og går gjennom applikasjonen, samt bruke app-en til å låse opp døren.

I tillegg kan sikkerhetsalarmen kobles opp direkte til dine elektriske apparater. Da kan man dobbeltsjekke at elektriske apparater som kaffemaskinen er skudd av om man måtte haste ut i siste liten. Feil i elektriske apparater er som nevnt en av de store synderne til boligbranner i Norge, noe denne applikasjonen da kan forhindre og avverge en potensiell brann. Dersom du er på jobb og oppdager at strykejernet eller kaffemaskinen ikke er avslått, kan du enkelt koble det av og sørge for at en brann ikke skjer.

Undersøk sikkerhetsalarmer på markedet

Ettersom folk får mer og mer øyne opp for sikkerhetsalarmer tilbyr også markedet en rekke ulike tilbud. Både brann og tyverialarm er ofte hovedmotivasjonen for mange å installere en sikkerhetsalarm, men med dette fører det til mange andre muligheter som er verdt å benytte seg av. Smarte låssystemer og smart styring av elektronikk er bare noe av tilleggs- systemene som gjør at hjemmet ditt blir sikrere. Før man skaffer seg en sikkerhetsalarm bør man derfor få god oversikt over hva som er av tilbud ute på markedet av alarmselskaper. Det er ikke bare ulike typer det kryr av, også prisspennet er stort med ulike firmaer. Spar penger og finn det sikkerhetssystemet som sikre din bolig best mulig for brann, tyveri og annet som måtte oppstå. Undersøk markedet godt, slik at du ender opp med den løsningen som er optimal for deg og ditt hjem.

Vurder
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg