cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

IVT varmepumpe

På tide å skaffe seg en varmepumpe? IVT leverer et utvalg ulike varmepumper. Dette burde du vite om merket før du eventuelt tar en avgjørelse.

Dette må du vite om IVT varmepumper

IVT har fokus på hva slags varmekilde du skal gå for når du velger varmepumpe. Dette for at valget skal være rett for akkurat deg.

De ber deg derfor vurdere og finne ut om du skal gå for bergvarme, jordvarme, sjøvarme, luft/vannvarme eller luft/luftvarme. Du har altså ganske mange valg.

IVT og Bosch

IVT er en del av Bosch-gruppen og har ansvaret for utvikling av varmepumpeteknikk. Dette er altså et merke som utelukkende jobber med varmepumper og forbedring av disse.

Varmepumpe

Få av oss liker å ha det kaldt i hjemmet, derfor er det mange som ser verdien i å skaffe seg en varmepumpe. Det kan også være en investering med tanke på at man faktisk vil senke strømkostnadene.

Som et ekstra pluss fungerer varmepumpen som en aircondition når det er varmt. Samtlige familiemedlemmer kan derfor glede seg til et bedre inneklima dersom varmepumpe står på innkjøpslisten.

Varmepumpe pris

Hva slags pris du ender opp med kommer helt an på hva slags merke, varmekilde og kvalitet du velger å gå for. Det finnes mange varianter og derfor også mange prisklasser.

Hvis budsjettet ikke tillater deg å kun ha fokus på kvalitet, kan du finne modeller som er relativt rimelige når det kommer til pris. Husk også på at det er en investering – når du får lavere strømregninger tjener du inn summen du brukte på pumpen.

IVT

Siden IVT har fullt fokus på å utvikle varmepumper og dette markedet, er det mange som velger å stole på at varmepumpene deres lever opp til forventningene. IVT kan være et godt merke-valg for veldig mange, spesielt på bakgrunn av den nevnte spesialiseringen.

Varmepumpe IVT

Du kan velge mellom et bredt utvalg av forhandlere dersom du bestemmer deg for å gå for en varmepumpe fra IVT. Du har også rikelig med valg når det kommer til modeller – du finner garantert en som dekker dine behov og som du vil bli fornøyd med.

Husk på at det er viktig å finne ut av hva slags varmekilde som er det beste valget for deg og din bolig!

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.