Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign tilbud på varmepumpe

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på varmepumpe fra %brand% som du kan sammenligne

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Tjenesten er gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Fujitsu varmepumpe

Er du på jakt etter den beste varmepumpen tilpasset din bolig? Da kan Fujitsu varmepumpe være et godt alternativ. Med flere modeller å velge mellom vil du finne den riktige pumpen som er tilpasset boligen, området og klimaet ditt. Få tilbud på Fujitsu varmepumpe fra flere, og velg den beste pumpen.

Få tilbud på Fujitsu varmepumpe fra flere leverandører

Fujitsu varmepumpe

Skal du snart få installert en varmepumpe? Da kan det være greit å vite litt mer om merket Fujitsu og deres varmepumper.

Hvorfor Fujitsu varmepumper?

Fra Fujitsu finner du et rikt utvalg varmepumper. De leverer også en variant som egner seg godt for bedrifter, for eksempel butikker som trenger gode muligheter for både oppvarming og nedkjøling.

Fujitsu

De fleste har nok på en eller annen måte hørt om merket Fujitsu, men det er ikke sikkert at alle er klar over at de også leverer varmepumper. FJ Klima Norge som er den delen som driver med varmepumper og klimaanlegg, ble etablert i 1997. De har med andre ord drevet med varmepumper en god stund. Mange forhandlere har varmepumper fra Fujitsu.

Varmepumpe

Et bedre inneklima både om sommeren og om vinteren er noe mange ønsker seg. Det er ikke alltid så lett å få det så varmt man vil ha det når det er kaldt ute, og samtidig oppnå en grei temperatur inne når det er kjempevarmt ute. Men det finnes én løsning, og denne løsningen er varmepumpe. Husk at et godt inneklima og gode temperaturer er en investering i godt humør.

Varmepumpe tilbud

Hvis du egentlig har bestemt deg for at du skal skaffe deg en varmepumpe, har du kommet til den delen av prosessen hvor du bør innhente tilbud. Du burde ta kontakt med flere ulike leverandører slik at du får en del forskjellige tilbud. Da blir det lettere å se hvor du kan få den beste prisen – du har da muligheten til å velge tilbudet som er aller best!

Billig varmepumpe

I en perfekt verden er alt billig, men slik er det ikke dessverre. Du kan likevel finne de varmepumpene som er mye billigere enn «storebrødrene». Det kan også hende at du kan spare penger ved å kjøpe og montere varmepumpen utenfor sesong – det kan være lurt å sjekke opp dette.

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe er nok den vanligste typen varmepumpe og den flest velger å gå for. Denne fungerer ved at den henter luft utenfra og slipper inn varm luft for å varme opp boligen din.

Varmepumpe Fujitsu

Hvis du vurderer en varmepumpe fra Fujitsu kan du starte med å finne en forhandler/montør som har modeller fra dette merket. Du har mange modeller å velge mellom og finner garantert en varmepumpe du blir fornøyd med!

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer