Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Bosch varmepumpe

Hvis du vurderer å skaffe deg en varmepumpe kan det hende du skal se på utvalget til Bosch. Her får du i hvert fall vite litt mer om merket og deres pumper.

Dette må du vite om Bosch varmepumper

Bosch har et godt utvalg både når det kommer til virkemåte og modeller. Det betyr at uansett hva slags bolig eller behov du har, vil du kunne finne en Bosch varmepumpe som er perfekt for deg. Altså kan det være lurt å ta en titt på disse pumpene hvis du vurderer å skaffe deg en varmepumpe.

Bosch

Bosch er et merke de aller fleste av oss kjenner godt til. Derfor trenger man ikke så lang tid på å få troverdighet til varmepumpene fra merket. Bosch er et enormt stort selskap og derfor kommer de stadig med nye produkter, også innenfor varmepumpe-området.

IVT varmepumpe og Bosch

Du har kanskje hørt om IVT og deres varmepumper? Siden 2004 ble IVT et datterselskap av BBT Termotechnik (dette er et foretak i Bosch-gruppen). Altså er IVT og Bosch i samme firma-gruppe.

Varmepumpe

Det finnes mange fordeler med varmepumpe. Hovedfordelen er at man får et inneklima som faktisk vil gjøre hverdagen bedre. Det har mye å si at man alltid kan ha det varmt og godt, selv om det er iskaldt ute. I tillegg har man også muligheten til å bruke varmepumpen som et AC-anlegg om sommeren. De fleste blir også ganske fornøyde med at de bruker mindre penger på strøm – se på det som en investering.

Varmepumpe pris

Du kan få varmepumper i mange forskjellige prisklasser. Det kommer derfor an på hvor mye du ønsker å legge i denne investeringen. Det kan være lurt å tenke kvalitet, men noen ganger må man også forholde seg til visse begrensninger. Det burde uansett innhente tilbud fra flere leverandører, da ser du hvor du kan få det billigst.

Hvordan fungerer en Bosch varmepumpe?

Bosch kan levere både luft til luft-varmepumpe, luft til vann-varmepumpe og væske til vann-varmepumpe. Det betyr at du har flere ulike virkemåter å velge mellom. Fellesnevneren er at varmepumpen henter «gratis» energi og gjør om dette til varm luft som sendes inn i din bolig.

Varmepumpe Bosch

Dersom du nå er klar for å kjøpe deg en varmepumpe kan det hende du skal gå for en pumpe fra Bosch. Spør gjerne en forhandler om hvilke Bosch-pumper de kan levere.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.