Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Animair varmepumpe

Varmepumper fra Animair er effektive og miljøvennlige løsninger for både oppvarming og kjøling av boliger. Her får du varmepumper designet for å levere optimal komfort, lavere energikostnader, og redusert miljøpåvirkning gjennom avansert teknologi og brukervennlig design.

Hvorfor velge Animair varmepumpe?

Energieffektivitet

Animair varmepumpe utnytter avansert inverterteknologi for å oppnå høy energieffektivitet. Dette gir lavere strømforbruk og reduserte energikostnader, samtidig som den opprettholder en stabil og behagelig innetemperatur.

Miljøvennlig

Med en varmepumpe fra Animair reduserer du CO2-utslippene dine betydelig sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingsmetoder. Varmepumpen bruker fornybare energikilder og har et minimalt økologisk fotavtrykk.

Komfort og brukervennlighet

Animair varmepumpe er designet med tanke på brukervennlighet. Den tilbyr stille drift, rask oppvarming og kjøling, samt en rekke innstillinger for optimal komfort i hjemmet ditt. Den intuitive fjernkontrollen og muligheten for smartstyring via mobilapp gjør det enkelt å justere innstillingene etter behov.

Pålitelighet og lang levetid

Animair varmepumper er bygget for å vare. Med robust konstruksjon og høy kvalitetskomponenter sikrer de pålitelig ytelse år etter år. De omfattende garantiene gir deg ekstra trygghet.

Fordeler med Animair varmepumper

  • Effektkapasitet: Tilgjengelig i flere modeller med ulike effektkapasiteter for å dekke behovene til både små og store boliger.

  • Inverterteknologi: Justerer kompressorhastigheten automatisk for optimal energieffektivitet.

  • Miljøvennlig Kjølemedium: Bruker kjølemedium med lavt globalt oppvarmingspotensial (GWP).

  • Støynivå: Lavt støynivå for en stille og komfortabel inndørs opplevelse.

  • Smartstyring: Mulighet for WiFi-tilkobling og styring via mobilapp.

Populære modeller:

  • Animair Delta 35 (du kan velge enten hvit eller sort innedel)

  • Animair Alpha 35

Kontakt og mer informasjon

Varmepumper kan være et godt valg for boliger som trenger energismart oppvarming og kjøling. Så om du er på jakt etter varmepumpe, kan du be om tilbud fra flere leverandører gjennom Tjenestetorget. 

Er du interessert i å lære mer om Animair varmepumpe og hvordan den kan forbedre ditt hjemmemiljø? Spør leverandørene hvilke varmepumpemodeller de fører, og rådfør deg med sertifiserte fagfolk som kan hjelpe deg med å finne den rette pumpen - enten vi snakker Animair, Mitsubishi og så videre.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.