Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Å finne et strømselskap med en strømavtale som passer dine behov, enten vi snakker lavest pris, beste kundeservice, forutsigbarhet i strømavtalen og så videre, kan være utfordrende. 

Men vi hjelper deg!

Markedet er stort, og vi i Tjenestetorget ønsker å tilgjengeliggjøre informasjon om ulike strømleverandører, slik at du kan ta veloverveide beslutninger når du velger en strømavtale.

Her kan du for eksempel lese mer om Tibber.

Og da skader det forresten ikke å hente tilbud på strømavtaler fra flere strømselskaper via Tjenestetorget!

Tibber

Visjonen til Tibber er å gjøre strøm smart, billig og enkelt for deg som forbruker. Etter lang måte å kjøpe strøm på.

Ved å velge Tibber får du teknologi som hjelper deg, lavest mulig pris på strøm og mulighet for å selge solstrøm tilbake til selskapet.

Produkter

Via appen kobler du deg enkelt til Power-ups. Det er smarte termostater og systemer for elbil og smarthus. Gjennom disse systemene vil Tibber sin teknologi «snakke» med huset ditt og sørge for at du får den beste og billigste strømmen.

Tibber tilbyr i tillegg produkter i tre ulike kategorier: Varmestyring, Smartlading og Smarthus.

Når det gjelder strøm har de et abonnement der man betaler en fast, lav kostnad hver måned. Da er følgende inkludert:

  • Strøm til laveste innkjøpspris
  • Analyser om hjemmet ditt
  • Mulighet til å styre strømforbruket
  • Enkelt å komme i gang
  • Strøm til laveste innkjøpspris

Hos Tibber får man utelukkende strøm fra fornybare kilder, men uten marginpåslag. Tibber handler strøm for deg på strømbørsen. Det gjør de på de mest gunstige tidene på dagen slik at du får best mulig strøm til laveste pris.

Det er altså bra både for lommeboken din og for miljøet. Tibber har digitale roboter som handler strøm når prisen er på sitt aller beste.

Analyser om hjemmet ditt

Dersom du har en ny strømmåler, kan du se forbruket time for time. Du kan sammenligne deg med naboer i området, og se hvor mye strøm som brukes i forhold til andre i nærheten. Det kan være en god pekepinn på om du har et høyt eller lavt forbruk av strøm.

Da får du også et innblikk i hva i hjemmet ditt som bruker strøm, og hvor mye. Dersom du oppdager noen kilder som sluker strøm, kan du vurdere om noe kan gjøres med det. For å få ned kostnaden for både din økonomi og for miljøet.

Mulighet til å styre strømforbruket

Med all denne informasjonen kan man forsøke å oppnå et mer energieffektivt hjem. Ulike Power-ups hjelper deg til å få nøyaktig data og fordele strømmen på varme, lading av elbil og andre formål.

Gjennom en pulsmåler som kobles til strømavleseren, kan du følge med på forbruket direkte fra mobilen din. Da kan du se hva som bruker strøm på ulike tider i løpet av dagen, og se hva som er de største «tyvene» av strøm.

Enkelt å komme i gang

Det tar omtrent 1 minutt å registrere seg. Det gjør man ved å laste ned appen. Tibber hjelper deg å bytte fra din gamle leverandør av strøm, så slipper du å tenke på det. Det er heller ingen bindingstid.

Selg solstrøm tilbake

Stadig flere velger å installere solceller i sitt hjem. Da kan man produsere strøm til eget bruk ved hjelp av solen. Om sommeren, når det er mye sol, kan man faktisk klare å produsere mer enn man trenger til eget bruk.

Da kan man selge strømmen som er til overs til Tibber for 1 krone per kWh. Det kan bli en kilde til inntekt hvis man klarer å produsere mye strøm.

Mens om vinteren går det mye kraft til å varme opp huset. Det er også lite sol, og da klarer man kanskje ikke å produsere nok strøm til å dekke forbruket. Da kan man kjøpe strøm tilbake fra Tibber for å dekke underskuddet.

Da får man en garanti på at strømmen man kjøper er laget fra fornybare kilder. Dette er en veldig god løsning dersom du har eller vurderer å skaffe deg solceller til ditt hjem.

Hvorfor bør du bruke Tibber?

Tibber er en ny og revolusjonerende måte å kjøpe strøm på. Man får både lave priser på strøm og garanti på at strømmen kommer fra fornybare kilder.

Dermed er dette en god løsning for både å kutte de økonomiske kostnadene og være mer klimavennlig. Perfekt for deg som ønsker deg et smarthus der ulike systemer sørger for at du alltid har et optimalt strømforbruk.

I tillegg er løsningene svært brukervennlige og det er enkelt å komme i gang.

Diverse sider gir Tibber veldig god omtale og kunder er svært fornøyde. Det de trekker frem er ryddig faktura, enkelt å holde oversikt samt lave priser.

Nettside

På selskapets nettside finner du mye god informasjon om de ulike produktene, hvordan konseptet deres fungerer og eventuelle feilmeldinger.

Her er det også kontaktinformasjon til kundeservice. Og en chat-funksjon der man kan chatte med kundeservice ved eventuelle spørsmål.

App

Appen må man laste ned for å bli kunde og komme i gang. Der kan man sette opp en avtale og få mer informasjon om hvordan alt fungerer.

Etter at du er blitt kunde, er appen fremdeles et godt virkemiddel. Det er her man kan følge med på forbruket av strøm. Analysene er også tilgjengelig her, i tillegg til kostander og fakturaer.

Dersom du lurer på noe, finnes det mulighet for å kommunisere med teamet til Tibber inne på appen. I tillegg kan man se priser på strøm hos andre leverandører og gjennomsnitt for området du bor i, dersom det er noe du lurer på.

Kontakt

Hvis du ønsker å kontakte Tibber kan sende en e-post til [email protected]. Hvis du har noen spesifikke spørsmål kan du se en oversikt over de ansatte i Tibber på nettsiden deres. Da kan du skrive en mail til [email protected] med fornavnet til den ansatte du ønsker å kontakte.

Adressen er Øyrane 12, 6800 Førde.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.