cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Smart Energi

Smart energi er strømselskapet i Fredrikstad Energi, og jobber for at kundene skal få de enkleste og mest miljøvennlige løsningene. Smart Energi vant “Enovas innovasjonspris” i 2017 for å ha tatt det grønne skiftet ut til folket på en enkel og rimelig måte.

Smart Energi er en lokal strømleverandør i Fredrikstad, og tilbyr rimelige strømavtaler til private i området. Vil du bestille strøm fra Smart Energi kan du velge mellom Innkjøpspris og Smart Strøm.

Strømavtalene Smart Energi tilbyr:

Innkjøpspris

Med strøm til innkjøpspris følger du spotprisen på markedet så tett som mulig. Avtalen følger prisen på kraftbørsen, og du betaler det samme som Smart Energi kjøper strømmen for.

Innkjøpsprisen kommer med et fast månedsbeløp på kroner i måneden. Med denne avtalen får du laveste strømpris på markedet, og et veldig beskjeden påslag. Innkjøpspris har heller ingen bindingstid og er forbrukerrådets anbefalte strømavtale

Smart Strøm

Smart Strøm følger i likhet med Innkjøpspris, som er en spotprisavtale, strømprisene i markedet. Du får ikke strømmen til innkjøpspris, men du får til gjengjeld en makspris i de dyreste vintermånedene - november til mars. Fastbeløpet lavere enn i Innkjøpspris-avtalen, og sørger for at du får forutsigbare strømutgifter.

Med begge avtalene får du tilgang til gratis app, etterskuddsvis betaling og ikke minst påspandert fastbeløpet de tre første månedene.

Du får også tilbud om å tegne Trygg strømforsikring med begge avtalene.

Trygg Strømforsikring innebærer at du får dekket utgifter til strøm og nettleie i opptil 6 måneder ved sykemelding eller arbeidsledighet.

Forsikringen dekker også egenandel på innboforsikringen ved lynskader. Strømforsikringen er begrenset til 5000kr pr måned i maksimalt 6 måneder.

Bedriftsavtale

Smart energi har tilgang på Nordens ledende forvaltningsmiljø, og kan derfor tilby skreddersydde avtaler til Bedrifter. Vil du ha en avtale som kler din Bedrifts forbruk, kan du ta kontakt med Smart Energi og få tilsendt et tilbud om strømavtale som egner seg for bedriften din.

Produser din egen strøm

Smart energi satser på det grønne skiftet, og tilbyr kunder å produsere egen strøm med solcelleanlegg. Det er flere fordeler med solcelleanlegg, og flere av dem bidrar til at det kan bli en god langsiktig investering.

I tillegg til at du får selvforsynt strøm deler av året, slipper du å betale nettleie. Skulle du ende med overskudd av strømproduksjon, kan du også selge dette videre til naboer eller tilbake til nettet.

Du kan kontakte Smart Energi for samtale eller befaring på telefon: 987 02361

Hvorfor velge Smart Energi

  • Konkurransedyktige priser
  • Gratis App og Min side
  • Betaling på etterskudd
  • Miljøvennlige alternativer
  • Påspandert fastbeløp i tre måneder

Smart Energi har med sin innovative satsning gjort strøm enklere for kundene. Du kan velge mellom to pakker, som begge inneholder gode vilkår og bevarer dine interesser som kunde.

Avtalene du får passer både den trygghetssøkende og den prisbevisste.

I tillegg til dette tilbyr de også miljøvennlige alternativer som Opprinnelsesgaranti og solcelleanlegg, som kan være interessante for de som er opptatt av det grønne skifte. En investering i solcelleanlegg kan bli et lønnsomt prosjekt på sikt.

Smart Energi - Kundeservice og kontakt

Selskapet gjør sitt ytterste for å bistå kundene når behovet melder seg. Uansett hva det måtte gjelde, vil Smart Energis kundeservice stå til din tjeneste.

Kundeservice er tilgjengelig via telefon, 98702361 og via mail, [email protected]. Du kan også laste ned deres App og dermed få full kontroll på strømforbruk og kundeforhold.

Kundeservice er åpent mandag til fredag, mellom 08:00 og 17:00.

Besøksadresse:

Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

Postadresse:

Smart Energi

Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

Åpningstider:

Man-fre 08:00 - 17:00

Tlf: 987 02361

E-post: [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer