cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Polar Kraft

Polar Kraft er en lokal strømleverandør i Nord-Norge som driver med omsetning av strøm.

Kraftselskapene Nordkraft AS, Salten Kraftsamband og Lofotkraft Holding eier 33% hver av selskapet.

I tillegg til levering av strøm til forbrukere, skal selskapet også være åpent for samarbeid, og deltagelse i andre selskaper med lignende virksomhet.

Polar Kraft har sitt hovedkontor i Narvik, men har også avdelinger i, Sortland, Svolvær, Ballangen, Harstad, Myre, Fauske og Bodø.

Polarkraft - Strømavtaler

Hos Polar Kraft kan kundene velge mellom hele 9 forskjellige varianter av spotpris- , Fastpris- og Standard Variabel-avtaler.

Det store utvalget gjør det enklere for kundene å finne riktig avtale, enten det er forutsigbarhet eller pris som er tungen på vektskålen.

Variabel pris

Polar Bolig

Kundene som velger denne strømavtalen slipper å ta stilling til om de bør binde strømprisen eller ta risikoen med flytende markedspris.

Gjennom fordelaktige innkjøp gir Polarkraft kundene gode priser på strøm i lavprisperioder, samt en stabil og gunstig fastpris når prisen er høy.

På Polarkraft sine nettsider kan kundene se de månedsvise strømprisene for avtalen. Prisen inkluderer elsertifikat. I tillegg til dette betales det et lavt månedlig beløp for avtalen.

Idrettsstrøm er en annen variabel strømprisavtale. Prisen varierer mindre enn spotpris, men følger samtidig sesongmessig variasjon i pris.

Bestiller du idrettsstrøm går 1 øre pr kWh du bruker, til det idrettslaget du velger å støtte.

Polar Fastpris

Polar Kraft har tre forskjellige avtaler med fast pris. Kundene kan velge å binde seg i ett, to eller tre år.

Fast 1 år er, som navnet tilsier, en fastprisavtale. Fast 1 år er kundefavoritten av de tre fastprisavtalene Polar Kraft tilbyr.

Kundene betaler en fast strømpris gjennom hele avtaleperioden. Kundene er dermed sikret en forutsigbar strømregning i 12 måneder, og slipper overraskende dyre strømregninger på vinteren.

Inkludert i prisen er påslag for bl.a. elsertifikat. I tillegg kommer et lite månedlig fastbeløp. Bindingstiden er ett år.

Polar Fast 3 år har samme vilkår som Polar Fast 1 år, men en av forskjellene er at prisen er låst i hele 3 år. Det som er verdt å merke er at den gjeldende prisen sommeren 2019, er lavere for 3 år enn for 1 år.

Med en fast avtale på 3 år, er kundene sikret en forutsigbar strømpris i lang tid.

Bindingstid på avtalen er tre år.

Polar Fast 5 år er den lengste fastprisavtalen Polar Kraft har. Kundene får samme strømpris i hele 5 år.

En avtale med så lang bindingstid gir trygghet i form av en stabil og forutsigbar strømpris over lang tid.

Sommeren 2019 ligger prisen på avtalen midt mellom 3 år og 1 år.

I likhet med de to andre avtalene, kommer et fast lite månedsbeløp i tillegg til strømprisen.

Polar Spotpris

Spot Lavpris

Spot Lavpris er en avtale som forutsetter bruk av e-faktura og avtalegiro.

Avtalen følger prisene i markedet, og kundene får med det alltid prisen strømmen handles for på Nord Pool. Kundene betaler spotpris + et svært lavt påslag på avtalen.

Spotprisavtaler har vært den billigste strømavtalen i 10 år, i følge tall fra SSB.

Med Spotpris kan variasjonene være store, men tåler du svingningene i prisen får du som regel billigere strøm i lengden.

Avtalen har ingen bindingstid, og kundene betaler et fast lavt månedsbeløp for avtalen.

Polar Spot

Spot er nesten identisk med Spot Lavpris. Det som skiller de to avtalene, er faktureringen i avtalen. Betaling med e-faktura og avtalegiro gir gunstigere pris for kundene ettersom det sparer tid og penger for selskapet som fakturerer.

Spot følger markedsprisen for strøm, og sørger for at kundene alltid får markedsriktig pris på strømmen. For vanlig Spot er påslaget i avtalen litt dyrere enn Spot Lavpris.

Spot Lavpris har heller ingen bindingstid, og kundene betaler det samme månedsbeløpet.

Polar Spot Mobil

Polar Spot Mobil er en strømavtale for mobilbrukere. Med avtalen får kundene spotpris på strøm, som bestilles og håndteres i Polar Krafts app: MinStrøm.

Inne i appen kan kundene følge med på strømprisen, samt registrere eget forbruk - enkelt og greit.

Avtalen har ingen bindingstid og kommer med et svært lavt påslag. I motsetning til de andre avtale fra Polar Kraft, betaler kundene ikke et månedsbeløp for Spot Mobil!

For å bestille avtalen må kundene gjøre følgende:

Ha en smarttelefon - iPhone eller Android.

Installere StrømAppen “MinStrøm”

Bestille strøm fra MinStrøm

Strømavtale for Bedrifter

Polar Kraft har også svært mange forskjellige strømavtaler til bedrifter. I tillegg til Variabel, Spot og Fast, tilbyr de porteføljeforvaltning til sine aller største kunder.

Utover dette har bedriften en avtale som støtter den lokale idretten, samt to avtaler som gir gunstige vilkår til medlemmer i forskjellige organisasjoner.

Hvorfor velge Polar Kraft

Polar Kraft har et stort utvalg av avtaler, og gjør det enklere for kundene å finne den riktige avtalen for dem.

De mange variantene av Spot-, Fast og Variabel Pris, gjør at kundene i større grad kan velge hvor forutsigbar eller billig de vil at avtalen skal være.

Strømselskapet har noe for enhver smak, enten det er fast pris i 5 år, eller en svært billig spotprisavtale via Polar Krafts egen App.

Polar Kraft - Kundeservice og kontakt

Trenger du hjelp, eller har spørsmål angående strømavtalen din, kan du kontakte kundeservice på telefon, 987 02006, eller mail: [email protected]

Kundeservice er åpent mandag til fredag, fra 08:00 til 15:00.

Kontaktinformasjon:

tlf: 987 02 006

[email protected]

[email protected]

Kontoradresse:

Polarkraft AS har kontoradresse i Narvik, Sortland, Svolvær, Fauske, Bodø, Harstad, Ballangen og Myre. På nettsiden deres finner du adressen til alle de åtte kontorene.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer