cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Å finne et strømselskap med en strømavtale som passer dine behov, enten vi snakker lavest pris, beste kundeservice, forutsigbarhet i strømavtalen og så videre, kan være utfordrende. 

Men vi hjelper deg!

Markedet er stort, og vi i Tjenestetorget ønsker å tilgjengeliggjøre informasjon om ulike strømleverandører, slik at du kan ta veloverveide beslutninger når du velger en strømavtale.

Her kan du for eksempel lese mer om strømselskapet Polar Kraft.

For å finne de beste strømavtalene kan du forøvrig hente og sammenligne tilbud på strømavtaler fra flere strømselskaper via Tjenestetorget.

Polar Kraft

Polar Kraft er et nasjonalt strømselskap med solid fotfeste i Nord-Norge. De har som mål å være den foretrukne strømleverandøren i Nord-Norge.

Polar Kraft er eid av selskapet Yve AS, som også eier strømleverandørene Smart Energi og Kraftriket.

Polar Kraft - Strømavtaler

Hos Polar Kraft kan kundene velge mellom flere ulike strømavtaler innenfor kategoriene spotpris, fastpris og forvaltningsavtale.

Det store utvalget gjør det enklere for kundene å finne riktig avtale, enten det er forutsigbarhet eller pris som er tungen på vektskålen.

Det er også mulig å opparbeide seg medlemsbonus, om man er medlem hos en av medlemsorganisasjonene Polar Kraft samarbeider med.

Hvorfor velge Polar Kraft

Polar Kraft har et stort utvalg av avtaler, og gjør det enklere for kundene å finne den riktige avtalen for dem.

De mange variantene av strømavtaler, gjør at kundene i større grad kan velge hvor forutsigbar eller billig de vil at avtalen skal være.

Polar Kraft har også sin egen app hvor det er mulig å få oversikt over strømforbruket sitt, og som hjelper deg å ta smarte strømvalg.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.