Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Boligalarm fra Securitas Direct

Securitas Direct boligalarm

Boligalarm fra Securitas Direct.

Securitas Direct har blitt til Verisure.  Få gode tilbud på boligalarm fra Verisure og andre ledende alarmselskaper. Da kan du sammenligne priser og velge den alarmpakken som passer deg best.

Start nå ved å fylle ut skjemaet under – det er helt uforpliktende!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Securitas Direct boligalarm

Verisure er et av Norges største alarmselskap. De går også under navnet Securitas Direct AS med org.nr. 929 120 825. Administrerende direktør i selskapet er Tore Staveland, mens styreleder er svenske Jan Anders Ernfrid Lockner. Sistnevnte opererers også som administrerende direktør for selskapet i Sverige.

Securitas Direct som alarmselskap

Securitas Direct startet opp som AS Norsk Vaktselskap. Selskapet ble stiftet i 1929 og startet med boligalarm siden slutten av andre verdenskrig. Med spesialisering innen boligalarm fra 1988 har selskapet etablert lang erfaring innen bransjen.

Selskapet er et datterselskap av det svenske selskapet Securitas. Da selskapet ønsket å utvide seg i 1995 startet ekspansjonen ut blant land i Europa raskt. Etter å ha bygget opp datterselskapet til å bli Europaleledende innen boligalarm tjenester, gikk de ut med børsnotering som eget selskap i 2006 på Nasdaq OMX Stockholm. Allerede i 2008 ble alarmselskapet kjøpt opp av det svenske risikokaptialfondet EQR som tok valget om å ta det på børsen igjen. Avtalen innebar blant annet å gå bort fra navnet Securitas.

EQR valgte i 2011 å selge alarmselskapet videre til Bain Capital og Hellmann & Friedmann, som er to utenlandske risikokapitalfond. På dette tidspunktet ble firmaet solgt for nærmere 19 milliarder kroner, der planen om navneskiftet stod. Datoen for å slutte å bruke Securitas som merkevarenavn er likevel ikke bestemt.

Firmaet har hatt svært gode resultater de siste årene, og mange fornøyde boligalarmkunder. Dette har blant annet gjort at de har vunnet Norsk Kundebarometers pris for de mest fornøyde, og ikke minst lojale, alarmkunder i både 2014 og 2015.

Securitas Direct internasjonalt

I Norge har Securitas Direct sitt hovedkontor lokalisert på Skøyen i Oslo. Alarmstasjonen er den dag i dag plassert i Trondheim. Utover Norge opererer Securitas Direct i ti land rundt i Europa. Dette er i landende: Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, Nederland, Belgia, Frankrike, Italia, Spania og Portugal.

I tillegg er selskapet å finne også utenfor Europas grenser. Nemlig i landende Chile, Brasil og Peru i Sør-Amerika.

Økonomi hos alarmselskapet

Den store oppsvingningen i bedriftsøkonomien fikk selskapet etter at EQT kjøpte alarmselskapet. Tallene fra 2014 viser at alarmeselskapene lå på et særdeles godt resultat før skatt, nærmere bestemt så mye som 152 millioner kroner. Omsetningen var også høy, og lå på hele 832 millioner kroner. Dette viste en betydelig forbedring fra tallene man så i 2008, da det var et negativt resultat på omtrentlig – 11 millioner kroner i oppkjøpsåret. Omsetningen for 2008 lå på 296 millioner kroner.

At omsetningen i denne perioden fra 2014 til 2018 har økt såpass, har sammenheng med deriblant at Securitas Direct kjøpte Hafslund Sikkerhet som en del av sin boligalarmportefølje i 2008. En annen forklaring er selvsagt en sterk organisk vekst, og ikke minst restrukturering av selskapet.

Securitas Direct
4.5 (90%) 2 votes