Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Rollag Elektrisitetsverk

Rollag Elverk er et lokalt selskap som leverer kraft og nett til sine kunder. De holder til på Rollag i Hordaland og har alle sine kunder i dette området. Selskapet ble etablert i 1947 og har siden det levert strøm og andre tjenester.

Mange av Rollag sine kunder er hytter, da selskapet ligger i et område med mye fritidsboliger. Dette er en kundegruppe som vokser raskt da det stadig bygges nye hytter. Så hvis du enten bor eller i har hytte i området, er Rolland en naturlig leverandør av strøm.

Strømavtaler

I dag tilbyr Rolland to ulike typer strømavtale. Det er variabel pris og spotpris.

Variabel pris

Med variabel pris er det ingen kostnad for etablering, og ingen fast pris man må betale hver måned. Denne avtalen kalles ofte også «standard variabel pris». Man betaler på etterskudd, som vil si at man kun betaler for den strømmen man faktisk har brukt.

Prisen varierer ut ifra prisen i markedet for kraft til en viss grad. Men man blir mindre utsatt for store svingninger enn med en avtale med spotpris. Med en variabel pris er nemlig selskapet pliktig til å si fra til deg som kunde dersom prisen endrer seg. Det må de gjøre minst 2 uker før endringen skjer.

Denne avtalen bør du velge dersom du ikke ønsker at prisen skal endre seg fra dag til dag. Men heller ønsker å ha en litt mer forutsigbar pris på strømmen. Så hvis du får beskjed om at prisen vil gå mye opp om 3 uker, kan du justere forbruket ditt etter det. Slik kan man potensielt spare litt penger hvis man er flink til å planlegge.

Spotpris

Dersom man velger en avtale med spotpris, følger prisen utviklingen i markedet. Det vil si at prisen din avhenger av prisen selskapet nå betale på børsen for strøm. På denne måten kan du bli med på både oppturene og nedturene i markedet. Spotprisen endres nesten hver time, gjennom hele døgnet og hele året.

En slik avtale er ikke like forutsigbar som en variabel avtale, men du kan få en veldig gunstig pris. For eksempel hvis prisene på børsen for kraft går veldig ned, vil din spotpris som du betaler også gjøre det. På denne måten får du en unik tilgang til å følge med på prisene i markedet.

Med andre ord betaler du innkjøpspris for strøm. Det vil si den samme prisen som Rollag må betale for strømmen når de kjøper den i første omgang. Med denne avtalen er det ingen bindingstid.

Hvorfor velge Rollag Elektrisitetslag

Hvis du bor i området rundt Rollag er dette selskapet et naturlig valg for deg å få strøm fra. Med sin lokale kjennskap er de godt egnet for å levere strøm til alle området i Rollag. Siden de også drifter og leverer strømnettet i området, er det praktisk å velge de som leverandør.

Dersom du plutselig skulle miste strømmen, eller et annet problem oppstår, er det lett å ringe til vakttelefonen. Siden de har kontor midt i Rollag er de parat for å rykke ut og fikse hva enn slags problem som har dukket opp. Enten det er strømbrudd eller andre feil.

I tillegg er det en god følelse i å støtte en lokal bedrift. Både fordi de ansetter lokale folk, men også fordi de gir tilbake til det lille samfunnet.

Kundeservice og kontakt

Dersom du skulle ha noen spørsmål til Rollag, kan du kontakte de på telefonnummer 32 74 77 57. Du kan også sende de en mail på adressen [email protected].

Kontoret sine åpningstider er mandag til fredag mellom klokken 08.00 og 15.00.

Dersom du lurer på noe med strømnettet kan du kontakte Rollag på telefon 32 74 77 50. Hvis du befinner deg i en akutt situasjon og trenger raskt svar kan du ringe vakttelefonen for nett på 908 47 104.

Adresse

Adressen til selskapet er:

Rollag Elektrisitetsverk SA

Løytevegen 3

3626 Rollag

Kontakt

Telefon Kraft: 32 74 77 57

Telefon nett: 32 74 77 50

Vakttelefon:

E-post: [email protected].

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.