Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Odda Energi

I 2016 hadde selskapet som strømleverandør 100-årsjubileum. Det ble etablert i 1916 og har med det lang erfaring i bransjen.

Selskapet er i dag eid 100% av Odda kommune. Med 29 ansatte og omtrent 6000 kunde er Odda Energi en viktig aktør i kommunen. Både fordi de skaper arbeidsplasser og engasjerer seg i det lokale samfunnet.

Selskapet har også markert seg innenfor grønn energi og satser på fornybar energi ved å tilby el-ladere til kunder med elbil.

Produkter

Odda holder det enkelt, og tilbyr kun ett produkt til sine kunder. Det kan være svært positivt da du kan være sikker på at dette en bra avtale.

Selskapet tilbyr kun én form for strømavtale og det er innkjøpspris. Denne avtalen kan du velge for både huset ditt hjemme samt for hytte og/eller fritidshus.

Innkjøpspris

Når avtalen innebærer at man betaler innkjøpspris, betyr at du betaler det samme som selskapet betaler for å kjøpe strømmen. Den kjøper selskapet på børsen for kraft som heter Nord Pool.

Med innkjøpspris følger dermed du som kunde markedet tett. Det styres av tilbud og etterspørsel, samt årstidene og andre forhold. For eksempel er det vanlig at prisen går noe opp om vinteren da det er tørt og kjølig, og dermed dårligere forhold for å produsere strøm.

Mens om sommeren er det større produksjon med et mildere og våtere klima, og da vil prisene normalt gå ned igjen. Dette skaper dermed en varierende strømpris.

Hvis du velger denne avtalen betaler du et fast beløp i måneden samt innkjøpspris med et lite påslag.

Det er ingen formel bindingstid, så avtalen kan når som helst sies opp med 14 dagers varsel.

Hvorfor bør du velge Odda Energi?

Med avtalen innkjøpspris får du strøm til en svært god pris. Men ikke bare det – det finnes nemlig flere gode grunner til at du burde velge Odda Energi.

  • Lokal tilhørighet

Som største distributør av strøm i Odda, er de en viktig aktør i det lokale næringslivet. Det smitter videre i samfunnet. Selskapet gir nemlig bort noe av sitt overskudd i form av gaver og sponsing.

Som kunde kan du velge å ha en sponsoravtale. Den heter Straumven. Da kan du selv velge en organisasjon som du ønsker at skal bli støttet. Som kunde bidrar du med 0,5 øre per kWh og Odda Energi bidrar med tilsvarende 0,5 øre per kWh med strøm.

Så jo større forbruket ditt er, desto større blir støtten det lokale initiativet får. I dag kan man velge mellom ulike foreninger, idrettslag og klubber og støtte.

  • Grønn energi

Som tidligere nevnt satser Odda på grønn energi, blant annet ved å sette ut ladere til el-bil rundt om i kommunen. Dette er et initiativ for de som velger å kjøre mer miljøvennlig, og dermed et bra tiltak for miljøet.

Ved å være kunde hos Odda Energi kan du dermed vite at dine penger indirekte støtter både lokale foreninger og grønne tiltak i kommunen.

Nettside

På selskapets nettside www.oddaenergikraft.no kan du lese mer om blant annet ulike kraftprodukt, om selskapet og mye annet nyttig informasjon for deg som kunde. Man kan også finne mer informasjon om lokal sponsing og de grønne tiltakene.

Min Side

På hjemmesiden kan alle kunder logge inn på «Min Side» med e-post og passord. Her inne kan man enkelt få en oversikt over kundeforholdet sitt, slik som forbruk, måleravlesninger og utgifter.

Det er lett å se både gamle og forestående fakturaer, slik at du både kan forberede deg på neste regning eller få oversikt over utgifter til strøm over tid.

Kundesenter

En egen kategori på hjemmesiden heter kundesenter. Her kan du lese mer om faktura og hvordan det fungerer. Eller lese om El-sertifikat og hvordan det påvirker deg.

Du kan også oppdatere kundeopplysninger hvis du for eksempel skal flytte, eller endre preferert betalingsmetode.

Kontakt

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Odda Energi, kan du ringe de på telefonnummer 53 65 05 00. Eller man kan sende de en e-post til adressen [email protected].

Åpningstidene til kundeservice er fra mandag til fredag mellom klokken 07:30 til 15:00.

På hjemmesiden til selskapet finnes det også kontaktskjema der man kan sende inn en melding. Da legger man igjen sin egen e-postadresse, så vil de svare deg der så fort de har anledning.

Adressen:

Røldalsvegen 74 B

5750 ODDA

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.