Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

YouTeam

Det er gründerne Morten Evje og Ivan Hagen som står bak mobiloperatøren YouTeam. Begge har lang erfaring fra telebransjen, henholdsvis Tele2 og Telia. Og i 2017 fant de ut at tiden var moden for å starte noe eget. Resultatet ble YouTeam – et lite og kostnadseffektivt mobilselskap med en vri. 

Når du bruker YouTeam, støtter du nemlig samtidig en god sak. Mellom syv og ti prosent av det du månedlig betaler for abonnementet ditt, går til en valgfri idrettsklubb eller organisasjon. Og det uten at du trenger å betale noe ekstra for det. 

På spørsmål fra Dagens Næringsliv om hvordan dette går opp i et så tøft marked som mobilbransjen, svarer Evjen følgende. “Det er riktig at marginene er små, men vi slipper store markedsføringskostnader og overlater det til partnerne”. YouTeam bruker med andre ord partnernes egen merkevare til markedsføring. 

Abonnementer og tjenester

Hos YouTeam kan du velge mellom fem abonnementer. Det billigste koster 119 kroner i måneden og gir deg 1 GB data inkludert. I den andre enden av prisspekteret finner vi 16 GB data til 399 kroner i måneden.

Alle abonnementene deres kommer med fri fart, taletid, SMS og MMS. I tillegg får du fri bruk i EU og EØS og data-rollover. Det er dessuten ikke snakk om noen bindingstid som kunde av YouTeam. 

Skulle ulykken være ute og du mister eller ødelegger SIM-kortet ditt, kan du bestille et nytt for 99,-. Skulle du behøve et ekstra SIM-kort, for eksempel til et nettbrett, kan du bestille datakort for 19,- ekstra i måneden. Og ved behov for mer data, kan du selvsagt kjøpe ekstra datapakker på nettsidene deres. 

Movilselskapet benytter seg av Telias mobilnett og kan dermed tilby noe av Norges beste dekning. Alle abonnementene deres inkluderer for øvrig “4G Tale”. Det er en tjeneste som blant annet tillater deg å ringe via 4G-nettet, også der hvor det ikke er mobildekning. 

Er YouTeam noe for meg?

Ved å velge YouTeam kan du som vi har sett støtte en valgfri organisasjon kun ved å ha et aktivt abonnement. Trass i stadig vekst, er listen over organisasjoner likevel begrenset. Slik sett er det ingen garanti for at du finner en organisasjon som ligger hjertet ditt nært. 

Skulle ikke veldedighetsaspektet være avgjørende for deg, kan kanskje deres konkurransedyktige priser være det. YouTeam har nemlig også gjort det bra på diverse pristester. I januar 2019 fikk de for eksempel delt førsteplass i kategorien “billigst under 150 kroner” på Dinside.no. 

Fra YouTeam til Gudbrandsdal Energi Mobil

Eksisterende kunder av Youteam vil bli overført til Gudbrandsdal Energi. De vil få den samme datamengden og beholde det samme nummeret. 

Kontakt

  • Kundeservice telefon: 61 29 47 00
  • Åpningstider: 07:30 - 15:15
Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.