Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign mobilabonnement

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på mobilabonnement fra %brand% og flere andre selskaper

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Ventelo

Med mange ulike operatører og abonnementer er det vanskelig å velge riktig mobilabonnement. Ventelo har derfor gjort det enkelt! De har flere pakker som du kan velge mellom. På denne måten får du akkurat det du trenger, så du slipper å betale for noe du ikke har brukt for.

Få tilbud fra Ventelo og andre selskaper

Om Ventelo

Den offisielle etableringen av Ventelo AS fant sted i Kristiansand i 2001. Selskapet har imidlertid røtter som strekker seg helt tilbake til 90-tallet og et selskap ved navn Netsource. 

En av nøkkelfigurene i Ventelos historie er Thore Berthelsen. Han fungerte som administrerende direktør i selskapet i en rekke år. I 2008 sa han imidlertid takk for seg, tok med seg en del ansatte og etablerte konkurrenten Phonero. Det skjedde naturligvis ikke uten litt halloi. 

Spol seks år fram i tid. Ventelo har gjennomgått en rekke endringer på eiersiden, og Berthelsens Phonero har gjort det svært godt. Så godt at de faktisk nå står i en posisjon til å kjøpe opp Ventelo. 

Da de to selskapene fusjoneres året etter, sluttes sirkelen som ble påbegynt allerede på 90-tallet. For ikke bare finner Berthelsen, Ventelo og en del ansatte sammen igjen. Også Kristen Sveaas, som var sterkt involvert i Netsource og nå hovedinvestor i Phonero, er med på fullendelsen. 

Abonnementer og tjenester

Selskapet var fra begynnelsen av hovedsakelig orientert mot bedriftsmarkedet. Etter at Bredbåndsalliansen, en konstellasjon av seks kraftselskaper, kjøpte opp selskapet i 2009, peilet de seg imidlertid ut en ny retning. Nå var planen å bli en “one stop shop” for telekommunikasjon à la Telenor, bare i litt mindre skala. 

Som leverandør av mobiltelefonitjenester til privatmarkedet, befant de seg prismessig i det midtre sjiktet. Til tross for at de markedsførte seg selv som et lavprisselskap, kunne ikke abonnementene deres måle seg med prispresserne. De hadde imidlertid et forholdsvis bredt utvalg av abonnementer. Enten du var storforbruker eller hadde en mer sparsommelig mobilbruk, kunne du forvente å finne et passende abonnement hos dem. 

Kundeservice

I 2007 annonserte Ventelo at de hadde signert en avtale med Avaya Norge. Avtalen gikk ut på å installere et nytt callsenter og internt kommunikasjonssystem. 

Dette var en del av deres storsatsing på kundeservice, kunne de melde. Investeringene lot til å bære frukter, for knapt to år senere ble de kåret til Norges beste kundeservicebedrift. Utdelingen av prisen fant sted under “Call Center-dagene” i 2009. 

Ved reisens ende

Det var som sagt først og fremst i bedriftssegmentet at Ventelo leverte varene. Slik skulle det også fortsette. Da de 8 slo seg sammen med Phonero, fikk de til sammen over én milliard i omsetning. De har siden den gang vært Telenors største utfordrer på mobiltelefoni i bedriftsmarkedet og det offentlige.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer