Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign mobilabonnement

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på mobilabonnement fra %brand% og flere andre selskaper

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Telio

I dag er ikke Telio et selskap du kan velge mellom. De har overført alle sine kunder til Telia. Så om du vil ha et mobilabonnement fra Telio kan du kontakte Telia som er et av norges største selskaper for å få tilbud på gode avtaler. 

Få tilbud fra Telio og andre selskaper

Om Telio

Telio er en virkelig pioner innen IP-telefoni her til lands. Selskapet ble etablert i 2003 med hovedkontor i Oslo. Året etter lanserte de sine første tjenester for det kommersielle markedet. Og bare to år senere går de på børs. 

Telio leverer også tjenester til Danmark, Nederland og Sveits. Men det er i Norge brorparten av omsetningen deres finner sted.

Abonnementer og tjenester

Telio begynte som sagt med IP-telefoni. De skulle senere utvide repertoaret sitt, men det kommer vi snart tilbake til. Når det gjelder IP-telefoni, var de blant de første som kunne tilby såkalt aksessuavhengig IP-telefoni. 

Det vil si at alle med bredbånd kunne benytte seg av deres tjenester. Helt uavhenging av hvilken bredbåndsleverandør de hadde. Ettersom de tidlig fikk taket på det norske markedet for bredbåndstelefoni, er de i dag blant de største på feltet. 

Telios mobilsatsing ble lansert i 2006. På det tidspunktet hadde de en del år som mobilleverandør foran seg, før de i 2018 gir opp mobilmarkedet. 

I løpet av denne 12-årsperioden tilbyr de en rekke forskjellige abonnementer og tjenester. De sikter seg inn på det midtre sjiktet hva gjelder pris og forburk, og gjør det i lang tid sterkt her. De går blant annet av med Tek.nos månedlige kåringer av Norges beste mobilabonnementer flere ganger på rad. De tilbyr også mobilt bredbånd i denne perioden.

I 2012 skjedde det endringer på eiersiden. NextGenTel kjøper opp selskapet og overtar driften året etter. Dette har til å begynne med lite å si for Telios produktportefølje. Men i 2018 kunngjør NextGenTel at de er ferdig med mobiltelefoni og -bredbånd. 

Fra Telio til Telia

For mobilkundene deres medførte det en overgang til Telia. På Telias nettsider kunne man under overgangsperioden lese følgende “Telia jobber for å gi alle våre kunder en god opplevelse i flyttingen. I noen tilfeller vil det være små endringer på datainnhold eller pris, men jevnt over får de fleste ingen endringer”. 

Ikke alle var fornøyd med abonnementene de ble gitt. For enkelte innebar det nemlig mindre månedlig datatrafikk for mer penger. Alt i alt synes Telia imidlertid å ha gjort sitt ytterste for at de nye kundene skulle føle seg velkommen og ivaretatt.

Telio selger altså ikke i dag mobilabonnementer. Når det gjelder mobilt bredbånd tok de derimot opp salget igjen allerede samme år. Ellers er det som i den spede begynnelsen fremdeles IP-telefoni som er hovedsatsingen deres. 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer