Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign mobilabonnement

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på mobilabonnement fra %brand% og flere andre selskaper

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Tele2

Med mange ulike operatører og abonnementer er det vanskelig å velge riktig mobilabonnement. Tele2 har derfor gjort det enkelt! De har flere pakker som du kan velge mellom. På denne måten får du akkurat det du trenger, så du slipper å betale for noe du ikke har brukt for.

Få tilbud fra Tele2 og andre selskaper

Om Tele2

De var et av de første teleselskapene som utfordret det svenske Televerket da monopolet ble opphevet i 1993. Det tok ikke mange årene før selskapet utvidet over landegrensen og etablerte seg også i Norge.

Faktisk skjer det samme år som det norske Telegrafverket skifter navn til Telenor og blir et statlig eid aksjeselskap. Dermed ble Tele2 også et av de første teleselskapene som utfordret det norske telemonopolet. Derfra skulle det ikke ta dem ikke lang tid å bygge seg opp til å bli en av Norges tre største på teletjenester.

Abonnementer og tjenester

De første årene tilbød de kun fasttelefonitjenester og internett her i Norge. Ved årtusenskiftet lanserte de imidlertid sine første mobilabonnement.

Repertoaret deres var til å begynne med to i tallet og het henholdsvis “Basic” og “Active”. Som navnet kanskje røper, var førstnevnte abonnement ment for dem som ikke bruker mobilen sin fullt så mye. “Active”, på sin side, hadde storforbrukeren for øye.

Tele2 leverte ellers en rekke forskjellige abonnementer i løpet av sin historie. Noen av høydepunktene inkluderer “Kompis”, som var et av Norges første “gratisabonnement”. Det vil si at det ikke hadde noen månedsavgift og dessuten tillot deg å ringe gratis til andre kunder.

Etter hvert som mobilbruken ble mer dataintensiv, begynte de å tilby fri tale, SMS og MMS og fokuserte i større grad på datatrafikk. Når det gjelder dekning, hadde de til å begynne med ikke eget nett. Da de fikk det, kunne de imidlertid begynne å utfordre Telenor og Telia for alvor.

I et intervju med nettstedet Tek.no uttalte sjefen i Post- og teletilsynet at norske mobilkunder kan ha spart omkring to milliarder kroner på grunn av Tele2s prispressing.

Kundeservice

Analysebyrået SeeYou delte i 2015 ut Kundeserviceprisen til Tele2. Prisen ble delt ut på Call Center-dagene arrangert av kompetansesenteret Confex.

SeeYou noterte seg blant annet følgende om Tele2s kundeservice. “Har utmerket seg ved å ta imot kundene på en svært god måte”, “effektive samtaler” og “alle kundene er fornøyde med samtalen”.

Ved reisens ende

Samme år som de får tildelt Kundeserviceprisen, får Telia grønt lys fra Konkurransetilsynet for å kjøpe dem opp. Oppkjøpet finner sted selvsamme år, og før året er omme slås de sammen med Telia. Merkevaren “Tele2” er fra da av historie i det norske telemarkedet.

I 2011 kjøpte de opp Network Norway og datterselskapene OneCall og MyCall. Disse blir også en del av salget, selv om Network Norway av konkurransemessige hensyn går til Ice.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer