Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign mobilabonnement

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på mobilabonnement fra %brand% og flere andre selskaper

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Talkmore

Med mange ulike operatører og abonnementer er det vanskelig å velge riktig mobilabonnement. Talkmore har derfor gjort det enkelt! De har flere pakker som du kan velge mellom. På denne måten får du akkurat det du trenger, så du slipper å betale for noe du ikke har brukt for.

Få tilbud fra Talkmore og andre selskaper

Om Talkmore

I 2004 startet Talkmore Norge opp, og ble senere kjøpt opp av Telenor som i dag eier hele selskapet. Selv etter oppkjøpet har Talkmore fortsatt å være tilpasningsdyktige og tilbyr konkurransedyktige priser.  

Talkmore abonnement 

Hos Talkmore finner du flere billige mobilabonnement som alle er helt uten bindingstid. Dersom du er en ny kunde vil du få alle mobilabonnementer til 99,- første måned. 

Alle abonnementene under har fri bruk av tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS. Utenfor EU/EØS, spesialnummer, på fly, ferge, skip, offshore og via satellitt er det egne priser som gjelder. Mobildata går gjennom Telenor-dekning med 4G som er verdens raskeste mobilnett ifølge Ookla Speedtest.

Hastigheten på mobildata ligger på en teoretisk hastighet opp til 450 Mbit/s, men forventet hastighet er opptil 100 Mbit/s. Din faktiske hastighet vil variere ut ifra dekning, så sjekk gjerne dekningskartet slik at du har oversikt i ditt område. Videre vil du gjennom WiFi tale kunne ringe og sende meldinger som vanlig selv uten mobilnettdekning. 

Trygg-abonnement

For barn og unge under 21 år kan man bestille Trygg-abonnement som innebærer datakontroll og sperrer. Her er prisene følgende, og har de samme fordelene som andre abonnementer:

Abonnement for hele familien

Om du velger å ha alle i familien sitt mobilabonnement hos Talkmore vil du få en samlerabatt. Dette innebærer 15% rabatt per abonnement om du har minst to abonnementer. Her kan du kombinere Fritt abonnement og Trygg for barna om ønskelig. 

Kontantkort

Dersom du heller foretrekker kontantkort fremfor abonnement kan du skaffe dette uten kredittsjekk. Her forhåndsbetaler du for et kontaktkort og kan fylle på saldoen enkelt med Vipps via appen til Talkmore. Du kan velge mellom å betale kun for bruk til en pris på 1,99,- per MB og du får ekstra datapakker fra 29,-. Videre kan du velge blant de andre Fritt abonnementene, bare at du har kortbetaling, altså betaling på forskudd. 

Andre tjenester

Det er flere andre tjenester du kan skaffe deg, slik som mobilt bredbånd, ekstra datapakker, datapakker til bruk i utlandet utenfor EU, ekstra SIM-kort og mer. 

Bedrift

Talkmore tilbyr også flere abonnementsløsninger til bedriftskunder. Din bedrift kan velge mellom flere bedriftsabonnementer med full Telenor-dekning, data rollover og lik bruk i EU som hjemme. Under ser du en prisoversikt:

Kundeservice

Om du har spørsmål kan du ta kontakt med kundeservice i hverdagen kl. 09-17:00 og i helgene kl. 10:00-14:00 per tlf. 915 09 915. I tillegg har de en chat tjeneste og du når de på e-post om du heller ønsker det. Du kan også selv finne svar på dine spørsmål på www.talkmore.no med dere spørsmål og svar oversikt. Videre har du selv full tilgang til å endre abonnementet ditt, bestille tjenester, oversikt over fakturaer, betaling, forbruk og mer på min side.  

Erfaringer

På bytt.no får Talkmore en vurdering på 2,8/5 der de har middels kundetilfredshet, kundeservice og verdi for pengene. Det er en del tilbakemeldinger på at de vilkårene man blir informert om på stand, ikke er de faktiske vilkårene og prisene som kunden i etterkant får. Andre igjen er svært fornøyde og nyter godt av verveavtalen med 2 mnd. gratis til deg og den du verver. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer