Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sponz

Sponz mobil tilbyr like bra eller kanskje like billig som det du bruker i dag. Forskjellen er at de sponser laget ditt. Det vil si at tidligere dorullsalg og lignende dugnader faller bort til fordel for en ny måte å samle inn penger til idrettslag. I praksis betyr det at mobilabonnement går til å skape idrettsglede. Her får du derfor både et godt mobilabonnement, samtidig som pengene går til en god sak. 

Mobilabonnement 

Alle abonnementer kan bestilles med full kontroll, samt at det ikke er noen bindingstid, du får data rollover, fri fart og Telenor-dekning. Full kontroll vil si at du ikke får noen ekstra eller uventede kostnader ved at du kan sette inn sperrer. Særlig som foreldre kan dette være lurt, samt at du alltid får tilsendt en SMS når mobildata er 80% og 100% oppbrukt. 

Videre er det bruk i EU/EØS som hjemme. For bruk i utlandet utenfor EU, på fly, skip, båt og til spesialnummer er det egne priser som gjelder. 

Sponz ble kåret til det billigste mobilabonnementet med sin tjeneste 300 MB til 78,- i april 2019 fra DinSide sin kvartalsvis test. Du som ikke bruker så mye data bør absolutt gå for denne, da du slipper å måtte betale for mer enn du bruker. 

Kundeservice

Om du ønsker å gjøre endringer i ditt abonnement kan du gjøre dette på Min side, eller du kan ta kontakt med kundeservice via chat eller på Facebook. Alternativt når du de på mail: [email protected]. Du kan også ringe de på tlf. nummer: 46 28 34 00 mellom kl. 9 til 15. 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.
INNHOLDSFORTEGNELSE