cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Om Sponz

Sponz mobil tilbyr like bra eller kanskje like billig som det du bruker i dag. Forskjellen er at de sponser laget ditt. Det vil si at tidligere dorullsalg og lignende dugnader faller bort til fordel for en ny måte å samle inn penger til idrettslag. I praksis betyr det at mobilabonnement går til å skape idrettsglede. Her får du derfor både et godt mobilabonnement, samtidig som pengene går til en god sak. 

Mobilabonnement 

Alle abonnementer kan bestilles med full kontroll, samt at det ikke er noen bindingstid, du får data rollover, fri fart og Telenor-dekning. Full kontroll vil si at du ikke får noen ekstra eller uventede kostnader ved at du kan sette inn sperrer. Særlig som foreldre kan dette være lurt, samt at du alltid får tilsendt en SMS når mobildata er 80% og 100% oppbrukt. 

Videre er det bruk i EU/EØS som hjemme. For bruk i utlandet utenfor EU, på fly, skip, båt og til spesialnummer er det egne priser som gjelder. 

Sponz ble kåret til det billigste mobilabonnementet med sin tjeneste 300 MB til 78,- i april 2019 fra DinSide sin kvartalsvis test. Du som ikke bruker så mye data bør absolutt gå for denne, da du slipper å måtte betale for mer enn du bruker. 

Kundeservice

Om du ønsker å gjøre endringer i ditt abonnement kan du gjøre dette på Min side, eller du kan ta kontakt med kundeservice via chat eller på Facebook. Alternativt når du de på mail: [email protected]. Du kan også ringe de på tlf. nummer: 46 28 34 00 mellom kl. 9 til 15. 

Erfaringer

Sponz mobil har fått en vurdering på 3,2/5 hos bytt.no. De scorer middels på kundetilfredshet, kundeservice og verdi for pengene. Kommentarer fra kunder er at de er fornøyd med levering av SIM-kort, Min-side og Telenor dekningen. 

Samt at det å sponse idrettslag er et stort pluss og et godt konsept. På Facebook har de fått 5 av 5 stjerner, så til å være en ny aktør på markedet har de blitt tatt godt imot av mange. 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer