Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign mobilabonnement

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på mobilabonnement fra %brand% og flere andre selskaper

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Saga Mobil

Med mange ulike operatører og abonnementer er det vanskelig å velge riktig mobilabonnement. Saga Mobil har derfor gjort det enkelt! De har flere pakker som du kan velge mellom. På denne måten får du akkurat det du trenger, så du slipper å betale for noe du ikke har brukt for.

Få tilbud fra Saga Mobil og andre selskaper

Saga Mobil

Da Saga Mobil ble stiftet i 2016 var det med et ønske om å kunne tilby kundene sine noe annerledes. Og i en tid preget av sentralisering lyder det unektelig annerledes, for ikke å si eksotisk, med et nordnorsk mobilselskap.

Selskapet hadde ingen ambisjoner om å begi seg ut i priskriger eller den slags. Det de ønsket å tilby var snarere uovertruffen kundeservice og lokal tilstedeværelse.

Det nordnorsk baserte mobilselskapet så seg lei av automatiserte løsninger og fjerntliggende kontorer. Kundene som henvender seg til dem er mennesker de skal møte, ikke maskiner. Videre skal verdiene de skaper, først og fremst forbli værende i den regionen det opereres i.

Abonnementer og tjenester

Saga Mobil begynte med fire abonnementer for privatmarkedet. Repertoaret: datamengde strakk seg den gangen fra 1 til 10 GB. Alle abonnementene hadde 3000 timer taletid og samme antall SMS/MMS. I dag tilbyr de til sammen fem abonnementer. Nå er det imidlertid mulig å få så mye som 20 GB data. Alle abonnementene har fri taletid og SMS/MMS, data-rollover og gratis BankID.

Tek.no skrev følgende om de fire første abonnementene deres i 2016. “Saga Mobil ikke er prisledende – eller i nærheten av å være det – på noen av de fire abonnementene sine”. Men som vi har sett var det ikke først og fremst på pris mobilselskapet ønsket å hevde seg.

I en pristest utført av Dinside.no i januar 2019, kommer de imidlertid best ut sammen med Cilimobil og Youteam. Det er da snakk om abonnementet “Saga Privat+ 1GB” og kategorien “under 150 kroner i måneden.

De er med andre ord ikke helt på jordet når det gjelder priser heller.

Oppkjøpet og veien videre

I 2018 overtok Jan Inge Johnsen som daglig leder. Han tok da over for Knut-Bjørnar Braathen, som hadde fungert som daglig leder siden oppstarten. Braathen selv gikk på sin side over til å bli salg- og markedssjef.

Braathen uttaler til Rana Blad at de “lenge jobbet med å få til denne løsningen”. Jan Inge Johnsen anses altså med sine 17 års erfaring fra Telenor som en viktig brikke i selskapets videre utvikling. Johnsen er selvsagt nordlending selv og kjenner både markedet og menneskene som utgjør det godt. Og alt tyder på at linjen med god kundeservice skal videreføres.

For som Johnsen selv har sagt. “Vi skal jo være forsiktig med selvskryt, men vi har et mål om å ha en eksepsjonell kundeservice.”

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer