Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få gode tilbud på mobilabonnement fra Proximo

Motta tilbud fra Proximo og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

Proximo

Med mange ulike operatører og abonnementer er det vanskelig å velge riktig mobilabonnement. Proximo har derfor gjort det enkelt! De har flere pakker som du kan velge mellom. På denne måten får du akkurat det du trenger, så du slipper å betale for noe du ikke har brukt for.

Få tilbud fra Proximo og andre selskaper

Om Proximo

Proximo er et teleselskap som har spesialisert seg på å levere kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet. For å forstå deres historie må vi ta en liten avstikker innom NextGenTel. Proximo er nemlig en del av NextGenTel Holding, og har en historie som strekker seg lenger tilbake enn etableringen i 2017.

Da NextGenTel solgte alle privatkundene sine til Telia i 2017, var det med et ønske om å satse tyngre på bedriftsmarkedet. Der øynet de visstnok gode muligheter for å verdiøke tjenestene sine.

NextGenTel hadde på den tiden allerede en satsning innen bedriftssegmentet ved navn “NextGenTel Bedrift”. Og da de for alvor bestemte seg for å satse her, byttet de like gjerne navn til Proximo.

Proximo Norge AS er som NextGenTel i dag eid av Telio. De har avdelinger i Oslo og Bergen, med hovedkontor i sistnevnte, nærmere bestemt Sandsli.

Abonnementer og løsninger

Når det gjelder mobiltelefoni, har Proximo et forholdsvis bredt utvalg av abonnementer til bedriften din. Den inkluderte datamengden strekker seg fra 1 GB i den ene enden av skalaen til 100 GB i den andre.

Alle abonnementer inkluderer fri fart, ringetid og SMS og MMS. Helt fritt er det nå forresten ikke. Det er for eksempel satt en begrensning på 20 000 ringeminutter og SMS, og hastighetstaket ligger på 220 Mbit/s.

Skulle du oppleve et plutselig behov for mer data en måned, kan du enkelt utvide datapakken mot en sum. Det er naturligvis dårlig benyttede penger hvis man tar utgangspunkt i MB per krone. Så her gjelder det å finne riktig abonnement fra begynnelsen av.

De tilbyr også data-rollover på en del av abonnementene sine. Tjenesten kommer imidlertid ikke gratis, og er dessuten begrenset til abonnementene som inkluderer under 30 GB data i måneden.

Det vil si at du kan glemme data-rollover hvis du har abonnementene Fri bedrift 30, 50 eller 100 GB. Alle andre kunder kan få tjenesten for et tillegg på 59 kroner i måneden.

Øvrige tjenester

Foruten mobiltelefoni leverer Proximo også bredbåndstjenester, det være seg fiber, xDSL eller mobilt. Er du ute etter IP-telefoni, kan Proximo være behjelpelig også her. Som aktør innen bedriftsmarkedet leverer de selvsagt også sentralbordsløsninger.

Disse kommer i flere varianter, avhengig av hva bedriften din foretrekker. Dere kan for eksempel gå for en aldeles mobil løsning, eller skaffe dere en kombinasjon mellom IP- og mobiltelefoni.

Kundeservice Proximo

Trenger du hjelp eller å komme i kontakt med proximo? De har kontorer i Oslo og Bergen. Her kan du se kontaktinformasjonen deres. 

Proximo Bergen

  • Telefon: 07987
  • Adresse: Sandslimarka 31, 5254 Sandsli

Proximo Oslo

  • Telefon: 07987
  • adresse: Harbitzalleen 2 A, 0275 Oslo. 

Få gode tilbud på mobilabonnement fra Proximo

Motta tilbud fra Proximo og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg