Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign mobilabonnement

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på mobilabonnement fra %brand% og flere andre selskaper

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

PepCall

Med mange ulike operatører og abonnementer er det vanskelig å velge riktig mobilabonnement. PepCall har derfor gjort det enkelt! De har flere pakker som du kan velge mellom. På denne måten får du akkurat det du trenger, så du slipper å betale for noe du ikke har brukt for.

Få tilbud fra PepCall og andre selskaper

Om PepCall

PepCall AS ble stiftet i 2014. Året etter var tjenestene deres tilgjengelige for det kommersielle markedet. I likhet med mange andre mindre mobilselskaper har de ambisjoner om å utfordre monopolet i norsk telemarked. Med det mener de Telenor og Telias dominans.

Slik sett er PepCall en såkalt “prispresser”. Et lettdrevet og kostnadseffektivt foretak. Som kan tilby lavere priser enn de større konkurrentene.

Men der stopper også likhetene. For i motsetning til mange nyetablerte mobilselskaper, kommer gründerne i PepCall fra en helt annen bransje. De tre grunnleggerne av PepCall er nemlig tidligere toppsjefer og medeiere fra treningssenterbransjen. Nærmere bestemt Elixia-kjeden. Og nettopp det mener de er en fordel snarere enn et problem.

I et intervju med nettavisen E24.no i 2015 sier Kjetil Tveter følgende. “Få selskaper eller bransjer revolusjoneres innenfra. Vi kommer fra en helt annen bransje og trenger ikke forholde oss til de samme begrensningene eller kostnadene. På lik linje som aktører som har vært her i årevis må”.

Abonnementer og tjenester

Så nøyaktig på hvilke måter er det PepCall ønsker å “revolusjonere” bransjen? Foruten å være en prispresser er det på abonnementsiden selskapet har noe nytt å by på. Konseptet deres går under navnet “Auto” og skiller seg fra den tradisjonelle abonnementsmodellen på flere måter.

Vanligvis velger man mellom flere på forhånd begrensede pakker når man tegner et abonnement. Og skulle man plutselig en måned behøve mer data enn det som er inkludert, må man betale dyrt for overforbruk. Med Auto begynner man derimot i den andre enden.

I stedet for å begrense forbruket på forhånd, justerer abonnementet ditt seg etter som hvor stort forbruket ditt er. Bruker du mer data, flyttes du med andre ord automatisk over til en større datapakke.

Ellers tilbyr PepCall Telenor-dekning og gratis BankID. De har også utviklet Xplora, en smartklokke for barn. Den markedsføres i dag som barnas første mobiltelefon. Og kommer med et ferdiginstallert SIM-kort som tillater foreldre å nå barna via klokken.

Er PepCall noe for meg?

Pakkeabonnementene til PepCall gjør det sånn midt på treet i flere pristester. Det finnes med andre ord rimeligere alternativer enn PepCall. Skulle du imidlertid ha et svært flukturerende forbruk. Eller et abonnement som overhodet ikke står i forhold til forbruket, og mangler tid og ork til å finne riktig abonnement. Da kan PepCall Auto være noe for deg.

Vurderer du smartklokken Xplora? Da kan det for øvrig være greit å vite at det ikke er et helt ukontroversielt produkt. Datatilsynet og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet har nemlig hatt sine betenkeligheter med denne og lignende GPS-klokker. Innvendingene går blant annet ut på personverns- og kvalitetsmessige hensyn. Når det er sagt, skal endringer ha blitt gjort som følge av pålegg.

PepCall kundeservice

Trenger du å komme i kontakt med PepCall? Da kan du nå dem på telefon: 815 56 046 eller på mail: [email protected]

Deres adresse er Munkedamsveien 35, 0250 Oslo.

 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer