Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign mobilabonnement

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på mobilabonnement fra %brand% og flere andre selskaper

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Network Norway

I dag er ikke Network Norway et selskap du kan velge mellom. De har overført alle sine kunder til Tele2. Så om du vil ha et mobilabonnement fra Network Norway kan du kontakte Tele2. Da vil du få tilbud på flere gode mobilabonnement som passer ditt forbruk.

Få tilbud fra Network Norway og andre selskaper

Network Norway

Network Norway AS ble stiftet i 2005. Selskapet skulle i løpet av få år vokse seg til å bli en av de virkelig store aktørene i det norske mobilmarkedet. 

Den sterke veksten skyldtes blant annet at de hadde tillatelse til å sette opp sitt eget GSM-nett. De var med andre ord ikke avhengig av Telenor eller Telia sitt dekningsnett, slik mobilselskaper flest er. Det hjalp selvfølgelig også på at de i 2007 kapret en mye ettertraktet 3G-lisens sammen med Tele2. 

Mobilselskapet hadde i tillegg en offensiv oppkjøpsstrategi. De kjøpte i sin tid opp både OneCall og MyCall. Sistnevnte het opprinnelig Lebara og spesialiserte seg blant annet på utenlandstelefoni. Noe som betød at Network Norway gjennom oppkjøpet sikret seg omkring 100 000 nisjekunder. 

Abonnementer og tjenester

Network Norway har tilbudt en rekke ulike abonnementer og tjenester opp gjennom årene. Selskapet registrerte tidlig at en endring i mobilbruken var i ferd med å finne sted. 

Flere og flere brukte telefonene sine utover det å sende tekstmeldinger og å ringe. Den nye bruken var mer dataintensiv enn tidligere. Og det var på datatrafikk forbrukerens fokus kom til å ligge. 

Et eksempel på selskapets våkenhet overfor den stadig økende etterspørselen etter data, er abonnementet “Alt inkludert”. 

Abonnementet var rettet mot bedriftsmarkedet. Det inkluderte 3000 ringeminutter og SMS/MMS og 5 GB mobildata. 5 GB høres kanskje ikke mye ut i dag. Men da abonnementet ble lansert i 2009, var det en anselig pakke. 

De var også tidlig ute med å tilby kundene sine flere SIM-kort på samme abonnement. Vi kjenner konseptet i dag som tvilling-sim eller data-sim. Da fra leverandører som Ice, Telenor og Telia. 
Tjenesten tillater kort fortalt flere enheter å benytte seg av samme abonnement. 

Bjørnar Svellingen, som da var salgsdirektør, forklarte satsingen i en pressemelding. “Vi ser at stadig flere bedriftskunder ønsker å benytte seg av mobiltelefonen samtidig som de er på nett med PC-en. Det handler både om å være tilgjengelig og å kunne arbeide effektivt.”

Overgang til Tele2

I 2013 sikrer svenske Tele2 seg majoriteten av aksjene i Network Norway. Det gjør Tele2 til Norges tredje største mobiloperatør. Herfra går det radig. I 2014 melder nemlig Telia interesse for både Tele2 og Network Norway. 

Året etter blir det imidlertid klart at konkurransetilsynet krever tiltak for at oppkjøpet skal kunne gjennomføres. Resultatet ble at Telia får lov til å kjøpe Tele2, men at Network Norway må gå til noen andre. Ice står klar til å ta over, og etter overtakelsen er merkevaren “Network Norway” historie. 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer