Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Komplett mobil

Komplett er kjent som en av Norges største nettbutikk, men etter at de startet opp har de ekspandert inn i flere markeder. Dette er blant annet bank og komplett mobil der de tilbyr mobilabonnementer. 

Likevel holdt ikke Komplett mobil seg lenge i markedet og ble solgt til Ice. For de tidligere Komplett kundene vil de bli overført til Ice og det samme gjelder nye abonnementskunder. Som en ekstra gode får alle Komplett Mobilkunder dobbel data og fri månedsavgift første måned i en velkomstgave. 

Komplett mobilabonnement

Alle mobilabonnementene inkluderer fri tale, SMS og MMS med 4G Telenor-dekning. Nå som Ice tar over vil en del av dekningen gå over Ice sitt eget mobilnett. Der Ice ikke har eget nett får man dekning gjennom Telia sitt nettverk. 

Videre vil alle abonnementer kunne brukes fritt i EU/EØS og data rollover er inkludert. En annen fordel med Komplett mobilabonnement er EU+ som gjør at du kan bruke mobilen som hjemme i flere populære ferieland slik som USA og Thailand. 

Du kan fremdeles kjøpe Komplett mobilabonnement for en liten stund frem, eller du kan gå direkte til Ice for å skaffe mobilnett derifra. På lengre sikt vil det være gjennom Ice du kjøper mobilabonnement, og priser er stort sett like, med unntak av visse avvik som du ser ovenfor. 

Videre tilbyr Komplett mobil flere tilleggstjenester slik som påfyll av data og data-SIM til 39,-/mnd.  som du kan legge i nettbrett/pad, PC og smartklokke. Tilsvarende tilleggstjenester finner du hos Ice. 

Komplett mobilkunder overføring til Ice

Kundebasen til Komplett mobil vil bli overført til Ice i perioden april-juni. For de gamle Komplett-kundene vil mobil-abonnementene bli overført til Ice, og dette inkluderer noen endringer. Selskapene har ikke et helt identisk utvalg, og derfor vil abonnementet bli flyttet over til Ice-abonnementet som har lik pris eller den nærmeste like prisen. 

Komplett har også tilbudt EU+ som inkluderer lik bruk i populære ferieland som hjemme, men dette vil falle bort når man blir overført til Ice. Til gjengjeld vil du få flere andre goder hos Ice, slik som data rollover deling og konkurransedyktige priser i utlandet. 

Kundeservice

Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med kundeservice per tlf. 33 00 58 20 og chat i tidsrommet hverdager 09:00 – 17:00. Chatboten Frida vil kunne hjelpe deg når som helst på døgnet, og i helgen kan du nå de på Facebook. 

Når overføringen til Ice er gjennomført vil det være deres kundeservice du tar kontakt med. Deres chatt-tjeneste er åpen alle dager kl. 7-22, og tlf. 21 00 00 00 i hverdager kl. 7 til 19. 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.