Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign mobilabonnement

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på mobilabonnement fra %brand% og flere andre selskaper

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Hello

I dag er ikke Hello et selskap du kan velge mellom. De har overført alle sine kunder til Ice. Så om du vil ha et mobilabonnement fra Hello kan du kontakte Ice som er et av norges største selskaper for å få tilbud på gode avtaler. 

Få tilbud fra Hello og andre selskaper

Om Hello

Mobilselskapet Hello ble stiftet av gründer Nadir Nalbant i 2005 i Ålesund. Nalbant var på den tiden ingen nykomling på markedet. 
Ved årtusenskiftet startet han mobilselskapet Sense. Dette selskapet ble solgt til Reitangruppen og slått sammen med Chess. 

Det nyoppstartede Hello siktet seg til å begynne med utelukkende inn på bedriftsmarkedet. Etter omkring ti års tid valgte de imidlertid å relansere seg selv som et mobilselskap. Da også for privatmarkedet. 

Abonnementer og tjenester

Hello begynte som nevnt med sentralbords- og telefonitjenester rettet mot bedrifter. Og da de etter hvert tok steget inn i privatmarkedet, gjorde de det med et forholdsvis alminnelig utvalg av abonnementer. Et utvalg åpenbart ment å skulle konkurrere med de større aktørene. 

Overgangen skjedde i 2014. På den tiden var dataintensive apper og krevende mobilbruk allerede utbredt. Og fokuset hos forbrukeren lå følgelig den gangen som i dag på datatrafikk. Hello tilbød abonnementer som strakk seg fra 1 GB data i den lavere enden i skalaen til 20 GB i den andre. 

Uansett hvilket abonnement du valgte, ville du kunne nyte godt av fri tale, SMS og MMS. Er du spesielt reiseglad eller har en feriebolig i utlandet? Da ville nok Hello kanskje ikke vært noe for deg. Abonnementene deres inkluderte nemlig ikke databruk i utlandet. 

Sterk vekst

Ved årsskiftet 2016/2017 kunne Nasjonal kommunikasjonsmyndighet melde at Hello i 2016 var et av mobilselskapene i Norge med sterkest vekst. Faktisk var det kun ett annet selskap som kunne måle seg: Ice. Ifølge teleregulatøren hadde Hello 53 000 kunder ved slutten av året.

Nalbant beskriver det gode året deres til Dagens Næringsliv på denne måten: “Vi er fornøyd med den veksten vi har hatt og har skapt store verdier”. Før han legger til at “det har kostet en del penger å få til veksten”. 

Ved reisens ende

Til tross for den eventyrlige veksten valgte Hello å avvikle driften i 2017. Det oppsto en del spekulasjoner da Hello solgte halvparten av aksjene sine til det Lyse-eide Altibox i 2016. Men i 2017 var det altså over, og hele kundenbasen skulle overføres til Ice. 

Hello hadde i likhet med mange mindre mobilselskaper ikke eget nett. Det leide de av Telenor. På spørsmål om avviklingen, skal Nalbant ha uttalt at det i lengden ikke er lønnsomt å drive uten eget nett i denne bransjen. 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer