cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Happybytes

Happybytes AS er en relativt ny aktør på mobilmarkedet, men her er det bare å lese videre. De ønsker å tilby deg god kundebehandling med ærlig prising der du kun betaler for det du faktisk bruker og trenger.

Selskapet tror videre på enkelthet og åpenhet og tilbyr derfor mobilabonnementer som er tilpasset ditt bruk. Det vil si at du betaler kun for det du akkurat bruker, verken mer eller mindre, og det er ingen datapakker. 

Abonnementer

Hos Happybytes har du full data- og kostnadskontroll, og du vil ikke oppleve å få noen overraskelser. Du får full Telenor-dekning, og abonnementet kommer uten bindingstid. I likhet med andre aktører på markedet tilbyr også Happybytes bruk i EU/EØS som hjemme, og ellers svært gode priser i resten av verden.  

Når det gjelder priser får du Happybytes mobil fra 50kr per måned, som inkluderer fri bruk av tele, SMS og MMS i Norge og EU/EØS. Fri bruk vil si at du kan bruke opptil 10 000 minutter/SMS/MMS. Bruk utover dette koster 0,30 per min/SMS/MMS, men denne grensen skal godt gjøres å nå. 

Deretter kommer bruken av mobildata i tillegg. Det som skiller dette selskapet med andre leverandører av mobilabonnement er at her betaler du kun for den datamengende du faktisk bruker. Det vil si at for hver 100mb du bruker betaler du en sum, og du kan enkelt sjekke prisene i deres barometer. Under ser du et utvalg av antall GB slik at du enkelt kan sammenligne med andre leverenadører:

Hos Happybytes får du fri fart på data, men den faktiske hastigheten vil variere ut ifra dekning og andre forhold. Standard opplevd hastighet er opptil 100 Mbit/s.

Happybytes på hytta

Du kan også skaffe deg internett på hytta gjennom Habbybytes. Igjen betaler du kun for dataen du faktisk bruker med det mobile bredbåndet. Det vil si at når du ikke er på hytta så koster det deg ingen ting, og det er heller ingen månedsavgift.

Eneste begrensningen her er at tilbudet kun gjelder i Norge, men utover det kan du benytte deg av det mobile brebåndet på hytta, båt eller campingvogn. Det følger heller ikke med noe ruter, så denne må du gå til innkjøp av selv, men til gjengjeld er det ingen bindingstid eller «skjulte» ekstrakostnader. 

Kundeservice

Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med kundeservice på e-post: [email protected] eller chatten som du finner på deres nettside. Åpningstidene for kundeservice er hverdager kl. 9-17 og lørdager kl. 10-15. 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer