cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Om Chilimobil

Chili Mobil AS er et norsk-eid mobilselskap som startet opp i 2012. Deres mål er å utfordre de andre statseide teleselskapene og de tilbyr abonnement og kontaktkort til privatpersoner. Chili Mobil tilbyr svært rimelige abonnementstjenester i forhold til mange, og du vil derfor kunne spare inn en god del ved å velge de som ditt mobilselskap. 

Tjenester og abonnement

Chilimobil tilbyr flere ulike abonnementsløsninger, der man kan velge mellom flere datapakker, som alle har fri tale, fri SMS, fri MMS og fri bruk i EU/EØS. Videre får man også med data rollover i alle abonnementer nevnt under. Ved siden av fri tale har Chili Mobil Norge også 4G Tale noe som gjør at du kan ringe selv om det ikke er 2G eller 3G der du er. 4G tale går også under navnet VoLTE og gir bedre lydkvalitet, raskere oppkoblingstid, bedre dekning og bruker lavere batteriforbruk. 

Dersom du heller ønsker kontaktkort kan du gå for Chili mobil kontaktkort. Med kontaktkort kan du kjøpe datapakker i tillegg. Alle datapakkene har en varighet på 30 dager og EU roaming er inkludert. Priser for bruk av kontaktkort og datapakker er følgende:

Videre kan du også skaffe deg mobilt bredbånd og ruter slik at du har Norges beste 4G-nett uansett hvor du er. Mobilt bredbånd er praktisk å ta med på hytta, campingturen eller båten, og gjør at du alltid har nett til deg og din familie. Chili mobilt bredbånd fås i tre ulike datapakker, der du kan velge å kjøpe en trådløs 4G miniruter til 799,- eller kun SIM-kort: 

Kundeservice

Dersom du har noen spørsmål kan du ta kontakt på 915 02 445 eller sende en mail til [email protected]. Kundeservice er åpent alle hverdager fra klokken 9 til 17. 

Min side

Om du ønsker å endre abonnementet ditt, kjøpe en datapakke eller annet kan du enkelt gjøre dette selv på min side. Du vil også ha full oversikt over dine fakturaer og betalinger på min side chilimobil eller på applikasjonen. 

Chili Mobil erfaringer

I januar 2019 gjennomførte DinSide tester fra flere mobilselskaper på deres abonnementer. Chili Mobil har kommet ut som den billigste på fire av fem mobilabonnementer.

I tillegg har de kommet ut som beste mobilabonnementet fra Tek.no sin test i desember 2018. Dette gjelder abonnementene «fri data» og «25GB». Når det er sagt er det noe diskusjon rundt deres tjenester, både fra andre selskaper og privatpersoner. Det er nemlig en viss begrensning på «fri data», noe som har skapt hete diskusjoner i media den siste tiden.

Flere har også slitt noe med å få kontakt med kundeservice, og flere har kommentert at det er «typisk lavpris selskap». Man får hva man betaler for, og her får du svært rimelige priser, men må nok gå ned på standarden på andre aspektere. 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer