Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Breiband.no

Breiband.no

I dag er Breiband.no en av de største leverandørene i landet. De spesialiserer seg nemlig på å dekke områder der andre leverandører ikke er til stede. Det kan være mindre byer og tettsteder, som ikke ligger veldig sentralt plassert.

Selskapet tilbyr hurtig antennebredbånd i over 140 kommuner. I tillegg til det tilbyr de også bredbånd gjennom satellitt til folk over hele landet, uansett hvor man bor. Det her er altså en leverandør som ønsker å tilby god dekning til alle, og spesielt til kunder i distriktene.

Produkter 

Breiband.no tilbyr i dag tre ulike typer avtaler. Det er trådløst fiberbredbånd, satelittbredbånd og internett på hytta.

Trådløst fiberbredbånd

Å ha trådløst bredbånd via fiber er optimalt for deg som ikke kan få fiber via kabler i bakken. Breiband.no tilbyr fiber-bredbånd via master og andre punkter som er høyt i terrenget. Slik at du kan få lynraskt bredbånd uten å måtte ha det i bakken.

Satelittbredbånd

Gjennom sitt merkenavn bigblu leverer selskapet bredbånd via satellitt. Dette er mulig for folk over hele landet. Denne avtalen er smart for deg som ikke har like god tilgang på andre muligheter som fiber eller kabler. Her får du stabil og rask tilgang på internett.

Internett på hytta

De fleste som har en hytte, ønsker tilgang på internett av mange praktiske årsaker. Med dagens teknologi er det heldigvis veldig lett. Breiband.no tilbyr to ulike varianter for å få internett på hytta. Det er via antennebredbånd som man enten har hele året eller i utvalgte sesonger.

Hvis du for eksempel har en hytte du kun bruker på vinteren, kan du velge å ha dekning kun i vinter-sesongen. Lettere enn dette blir det ikke.

Hvorfor bør du velge Breiband.no?

Hvis du bor i distriktene eller en liten by, er Breiband.no et veldig godt valg. Siden de spesialiserer seg på å tilby bredbånd til hele landet, jobber de hardt for å gjennomføre dette. Så da kan du være sikker på at du får god hjelp til oppsett og hjelp dersom noe ikke skulle fungere.

Breiband.no er i markedet for både private kunder og for bedrifter. Hvis du ønsker internett til din husstand eller til bedriften, kan du enkelt ta kontakt med selskapet og få et tilbud. Så er du sikret stabil og hurtig internett der du trenger det.

Kontakt og kundeservice

Dersom du lurer på noe kan man kontakte kundeservice på flere måter. En måte er å ringe til sentralbordet på telefonnummer 21 55 40 00.
Eller man kan bruke funksjonen for å chatte med kundeserve på nettsiden deres. Da skriver du enkelt og greit inn din beskjed, og så vil noen svare deg så fort de har mulighet. Da slipper du å sitte og vente i telefonkø.

Åpningstider

Besøkstid dersom man ønsker å besøke kontoret er fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 16.

Kundeservice og sentralbordet er tilgjengelig fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 18 og lørdag mellom 10 og 14.

Hvis du ønsker å chatte med kundeservice, er tilgjengeligheten der fra mandag til fredag mellom klokken 08:00 og 17:30 og på lørdag mellom klokken 10 og 13:30.

Nettside

Selskapet har veldig fine nettsider som det er lurt å ta en titt på. Hvis du har noen spørsmål kan det hende du finner svaret på det her. Da slipper du jo å ta kontakt med selskapet. Nettsiden kan du finne på den ikke veldig overraskende adressen www.breiband.no.

Her kan man blant annet finne informasjon om ulike produkter og avtaler, priser og vilkår samt andre ting som utbygging og dekning. Det finnes også en egen side som heter «Ofte stilte spørsmål». Her har de listet opp svar på vanlige spørsmål som kunder lurer på. 

Min Side

På hjemmesiden finnes det en egen side for kunder som heter Min Side. Her kan alle som er kunde logge på med brukernavn og passord. Inne på Min Side kan man enkelt få en god oversikt over sin avtale. Blant annet kan man se vilkår for avtalen sin, bytte adresse eller annen informasjon, og sjekke regninger.

Adresse

Breiband.no har ulike adresser for post og besøk, som du kan se under.
 
Postadresse
Breiband.no AS
Postboks 21, 1541 Vestby
 
Besøksadresse
Breiband.no AS
Høgdaveien 1, 1540 Vestby

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.