Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Voss Energi

Vest i landet finner vi energiselskapet Voss Energi – naturligvis på Voss. Her har de drevet produksjon og distribusjon av kraft i mange år, og har blitt en stor aktør i området.

I tillegg til å være strømleverandør, leverer bedriften i dag flere tjenester. De tilbyr nemlig også varmepumper, bredbånd og nett til sine kunder.

Med lang tid i bransjen er Voss en solid aktør med god kunnskap om markedet. Derfor kan du stole på at de har en bra avtale som passer for deg. Og selvsagt at du får en fornuftig og konkurransedyktig pris.

Gjennom sin visjon viser selskapet at de ønsker å satse på fornybar energi og mer bærekraftige løsninger for fremtiden.

Produkter

Voss tilbyr tre forskjellige avtaler til sine kunder. Dermed kan du finne den type avtale som passer best for akkurat deg og ditt forbruk. De tre variantene heter garantikraft, Vossakraft og Flytende Kraft.

Ingen av avtalene koster penger å etablere. Voss drifter også nett i området, slik at du kan få strøm og nettleie fra samme leverandør. Det blir mer oversiktlig da du kan få begge regningene på samme faktura.

Garantikraft

Dette er avtalen for deg som vil følge innkjøpsprisen både opp og ned. Men som ønsker å sette et såkalt pristak. Et pristak er en øvre grense på hvor mye du er villig til å betale per kWh med strøm.

Her betaler du et fast beløp per måned pluss et lite påslag per kWh med strøm. Denne avtalen har binding i 12 måneder.

Vossakraft

Markedet for kraft endrer seg hele tiden, og dermed er også prisene på børsen for kraft dynamiske. Hvis du ønsker å følge med på disse oppgangene og nedgangene i pris, bør du velge Vossakraft.

Du betaler nemlig innkjøpspris for strømmen. Det betyr at du betaler det samme for strømmen som blir levert hos deg, som det Voss selv betaler for strømmen.

Dermed kan du oppleve at prisen både kan droppe mye eller gå opp. Det kan kanskje virke litt risikofylt å velge denne avtalen. Men det er faktisk innkjøpspris, også kalt spotpris, som skal være det rimeligste alternativet over tid.

Her betaler man et fast beløp i måned samt innkjøpspris for den strømmen du bruker. Det er ikke noe påslag og ingen fast bindingstid.

Flytende Kraft

Med flytende kraft får du det beste av begge verdener. Her får du nemlig bli med på når prisene går både opp og ned. Men du må få et varsel 14 dager før prisen blir endret.

Så dermed er du alltid forberedt på hva slags pris som gjelder til enhver tid. Med andre ord kan denne avtalen oppleves som litt mindre risikofylt enn en helt flytende pris som endres fra dag til dag.

Med denne avtalen er det ikke noe fast beløp eller påslag hver måned. Det er heller ingen bindingstid. Det eneste du betaler er prisen for hver kWh med strøm du bruker.

Hvorfor er Voss Energi en bra leverandør for deg?

Som kunde hos Voss Energi får du bra strøm til en rimelig og konkurransedyktig pris. Men det finnes flere grunner enn det for hvorfor er en bra leverandør for deg.

  • Gir tilbake til det lokale samfunnet

Som en stor aktør i næringslivet, er Voss opptatt av å gi tilbake til det lokale samfunnet sitt. Dette gjennomfører de først og fremst ved å skape arbeidsplasser, noe som gir ringvirkninger videre.

Men de viser det også ved å gi støtte og sponsing til lokale lag og foreninger. Hovedfokuset deres er barn og ungdom, og støtten går heller til lag med flere inkluderte enn å støtte enkeltutøvere.

Hvis du blir kunde hos Voss kan du dermed med god samvittighet betale for din strøm og vite at overskuddet går til en god sak. Nemlig å løfte samholdet i regionen og da spesielt Voss.

  • Miljø

Som tidligere nevnt, har Voss valgt å satse mer på fornybar energi. Blant annet har de et program for elever i grunnskolen. Der jobber de med barn om å sammen finne løsninger som er mer miljøvennlige.

I dag produserer Voss Energi kraft ved hjelp av vannkraft og bioenergi. Treflis brukes for å skape bioenergi. Dermed kan de tilby ren kraft til sine kunder på Voss. Energi som er både lokal og klimavennlig!

Nettside

På selskapets nettside www.vossenergi.no kan du finne mye nyttig informasjon. Her kan man blant annet lese mer om avtaler for strøm, varmepumper, bredbånd, kraft og om nett.

Mi Side

Inne på hjemmesiden kan du finne «Mi Side». Her kan alle som er kunde logge på med e-post eller annet brukernavn og passord.

På Mi Side kan du gjøre mye nyttig. Som å lese mer om din avtale, vilkår og priser, levere avlesning fra måleren, endre kontaktinformasjon og mye mer.

Her er det også tilgang på både gamle og kommende fakturaer, slik at du enkelt kan få en oversikt over dine utgifter. Slik kan du også sjekke forbruket ditt av strøm fra måned til måned.

Kontakt

Det er mye man kan lure på i forbindelse med å være kunde hos Voss. Hvis du har noen spørsmål kan du ringe til kundesenteret på telefonnummer 56 52 83 00. Eller man kan sende en e-post til [email protected].

Dersom du vil melde fra om feil på nett eller andre system kan du ringe til vakttelefonen på nummer 56 52 83 50.

En annen mulighet er å sende inn beskjed via nettet. På hjemmesiden er det også en funksjon der man kan sende en melding til selskapet. Da skriver du meldingen din og fyller inn e-post og telefonnummer, så vil de kontakte deg så raskt de har anledning.

Adressen deres for post er:

Postboks 205

5702 Voss

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.