Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Vesterålskraft

Vesterålskraft ble etablert i 2010, og leverer kraft til Sortland kommune, Bø kommune og Øksnes kommune.

Selskapet har datterselskapene Vesterålkraft Strøm, Vesterålkraft bredbånd, Vesterålkraft eiendom, Vesterålkraft Nett og Vesterålkraft Produksjon.

Fra 2019 blir Vesterålkraft strøm en del av Fjordkraft, som de allerede har samarbeidet med i 10 år.

For deg som er kunde i Vesterålkraft strøm i dag betyr dette, ifølge selskapet selv, få endringer. Fakturaen kommer til å komme fra Fjordkraft, men strømavtalen du har i dag blir uendret. Det vil være mange flere som får strøm og nettleie på samme faktura. Kundene vil beholde sine lokale fordelsavtaler, samtidig som man får nye fordeler som Fjordkraft kan tilby.

Overgangen til Fjordkraft skjer fra desember 2019, men man kan som kunde få tilgang til fordelene i Fjordkraft allerede fra november.

Vesterålkraft AS vil bestå som konsern, med fire datterselskaper. Det er kun aksjene i Vesterålkraft strøm som er solgt til Fjordkraft.

Strømavtaler

Avtalen Jevn Betaling gjør så at du som kunde har forutsigbare utgifter til strøm. Du betaler den samme prisen hver måned, året om. Du betaler ett fast beløp per måned for denne avtalen. Selskapet regner ut prisen for deg, basert på estimert strømforbruk. Netteier får informasjon om avtalen, og du som kunde trenger ikke å foreta deg noen ting.

Ved overføring til Fjordkraft vil avtalen hete Full Kontroll.

Spotpris er en avtale det strømprisen varierer fra dag til dag, og følger markedet på NordPool børsen. Normalt vil dette gi billigst strøm over tid. Avtalen har et påslag per kilowatt i tillegg til spotpris, pluss et fastbeløp per måned.

Forutsigbar er en avtale med mindre endringer i strømprisen. Du har samme pris for minimum to uker av gangen. Endringer varsles deg som kunde i forkant. Her tilkommer det ikke noe påslag eller månedlig fastbeløp.

Vesterålkraft strøm har hatt en forsikringsavtale, Ekstra trygghet, som gir det som kunde fordeler hvis du for eksempel skulle bli sykemeldt eller arbeidsledig. Da dekker selskapet dine strømregninger i inntil seks måneder. Beløpet kan ikke overskride 5000,- per måned. Det er heller ikke noen egenandel hvis strømanlegget skulle bli ødelagt av lynnedslag.

Kundefordeler

Kunder i Vesterålkraft strøm har hatt tilgang på eksklusive rabatter hos selskapets samarbeidspartnere. Disse avtalene beholdes ved overgang til Fjordkraft.

Samarbeidspartnere er blant annet Skoringen, Sport 1, Verisure og Altibox.

Ved overgangen til Fjordkraft får også kundene tilgang på fordelene her. Dette er blant annet mobilabonnement, Netthandel, fordeler på reise og flyttebil.

Informasjon og kundeservice

Ønsker du å komme i kontakt med Vesterålkraft Strøm kan du besøke deres hjemmeside, www.vkraft.no.

Du kan ringe de på telefon 76 11 25 00 eller chatte med de på hjemmesiden. Nettsiden har også et kontaktskjema du kan fylle ut for å bli kontaktet.

Som eksisterende kunde kan du logge inn på “min side” på hjemmesiden til selskapet.

Selskapet har profil på Facebook og Instagram

Adresse

Vesterålskraft Strøm AS

Postboks 103, 8401 Sortland

Vesterålkraft strøm har en appløsning som du kan laste ned i for eksempel AppStore eller GooglePlay. Der kan du følge med på ditt strømforbruk og fakturaer.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.