cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Valdres Energi

Nord-Aurdal-, Øystre- og Vestre Slidre kommune er eiere av Valdres energi. Selskapet er regnet for å være en hjørnestensbedrift i distriktet.

De har nettkonsensjon i de kommunene som eier selskapet. I tillegg har selskapet investert i blant annet bredbånd, og selger tjenester innen anlegg, lager og AMS.

Per i dag får Valdres energi kraft fra kraftstasjonene i Kvitvella og Fossbråte. De har også planer om flere krafstasjoner.

Valdres energiverk er utgangspunktet for selskapet, men har flere forgreninger. De eier 100% av nettselskapet Valdres Energi, Valdres montasje og entreprenør, Valdres fiber og Valdres Vekst. De er deleiere i kraftproduksjonen ved kraftstasjonene og i selskapet Kraftriket.

Nettleie

Valdres energi er netteiere i området, og som strømkunde i Nord-Aurdal-, Øystre- og Vestre Slidre kommune må du betale nettleie til selskapet.

De leverer strømnett til både privatkunder, bedrifter og næringsvirksomhet.

De har i dag i underkant av 15 000 strømkunder. Inntektene fra nettleien går blant annet til vedlikehold og utbedring av strømnettet, AMS(automatisk måleravlesning) og kundebehandling. I tillegg går inntektene også til forbedring av elsikkerhet og eltilsyn.

Nettleien er regulert av myndighetene, og består av et fastbeløp og et energiledd.

Kraftriket

Kraftriket er ett selskap som er deleid av Valdres energi, og er strømleverandør i samme område som Valdres energi Nett.

De tilbyr en rekke strømavtaler for sine kunder.

Variabel pris skal være en avtale som er mer forutsigbar enn for eksempel spotpris. Det er variasjoner i kraftmarkedet som avgjør prisen. I tillegg har avtalen en månedlig fastpris.

Kraftrikets innkjøpspris er en avtale som følger prisen på NordPool time for time. Som kunde betaler du derfor for ditt faktiske strømforbruk, men prisen kan variere hele døgnet. Det er strømprisen på markedet som avgjør hva du som kunde betaler.

Kraftrike Lavpris er en avtale som også baserer seg på markedspris fra NordPool time for time, samt et påslag per kilowattime og ett fast påslag per måned. Avtalen forutsetter at du som kunde oppretter efaktura i nettbanken din.

Kraftrike fastpris er for deg som ønsker forutsigbarhet i din økonomi. Du kan tegne fastpris for ett eller tre år. Det tilkommer et daglig påslag, og det avregnes etterskuddsvis.

Kraftrike Hytte baserer seg på markedsprisen til NordPool time for time. I tillegg kommer det er påslag per kilowattime og ett påslag per dag. Avtalen forutsetter efaktura.

Påslag og el-sertifikat er inkludert i prisen på alle avtalene. Det faktureres på etterskudd, og det er ingen bindningstid.

Kontaktinformasjon og kundeservice

For å komme i kontakt med Kraftriket kan du besøke deres hjemmeside. Her kan du enkelt bestille strømavtale gjennom kontaktskjema, eller ved å ringe 321 41 000. Du kan også sende de en epost på [email protected]. De har også profil på Facebook, Instagram og LinkdIn.

Nettsiden til selskapet har en chatfunksjon, og som kunde får du tilgang til appløsningen SMARTliv.

Kundeservice og kontakt

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Valdres energi kan du besøke deres hjemmeside. Du kan også ringe telefonnummer 61 36 60 00 eller skrive til epost [email protected].

De har ulike elektroniske skjemaer for for eksempel bestilling eller oppsigelse av nettavtale. De har egen innlogginsside for sine kunder. De er også på Twitter og Facebook. De har ingen appløsning.

Adresse: Spikarmoen 16, 2900 Fagernes

Adresser:

Modum og Sigdal

Postadresse:

Postboks 522, 3504 Hønefoss

Besøksadresse:

Øvre Nedmarken 15, 3370 Vikersund

Ringerike og Hole

Postadresse:

Postboks 522, 3504 Hønefoss

Besøksadresse:

Hvervenmoen 33, 3511 Hønefoss

Valdres

Postadresse:

Postboks 522, 3504 Hønefoss

Besøksadresse:

Spikarmoen 16, 2900 Fagernes

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer