cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Ustekveikja Energi

I Hallingdal finner vi det lille selskapet Ustekveikja Energi. De leverer strøm til kunder i sitt område.

Gjennom sine to vannkraftverk produserer de fornybar energi. De arbeider for å redusere sitt eget klimaavtrykk – noe de nettopp gjør ved produsere miljøvennlig energi.

Selskapet leverer strøm til både private husholdninger og bedrifter. De holder til på Gol på Geilo og er 100 % eid av Hol Kommune. Derfor har de et stort fokus på å gi tilbake til samfunnet i form av arbeidsplasser og støtte.

Produkter

Hvis du velger Ustekveikja Energi som leverandør, har du virkelig mye å velge mellom. Selskapet tilbyr hele ni forskjellige avtaler!

De heter SpotOn Innkjøpspris, Variabel lavpris, Fastpris 1 år, SpotOn Markedskraft, SpotOn Torvtaksgaranti, Fastpris 2 år, Fastpris 3 år, SpotOn Strømpris og SpotOn Skarverennet.

For alle avtalene er det mulig å få opprinnelsesgaranti. Det vil si at du er garantert å få strøm som er fra fornybare kilder levert hjem. Slik kan du støtte klimavennlige løsninger.

SpotOn Innkjøpspris

Spotavtaler er ofte de mest populære avtalene, og med god grunn. Mange eksperter mener nemlig at det er spotpris som er det billigste alternativet over tid. Da betaler du innkjøpspris for strømmen du bruker.

Innkjøpspris betyr den at du betaler det samme for strømmen som det Ustekveikja betaler for å kjøpe den på børsen for strøm. Med andre ord vil du alltid betale den prisen som gjelder for markedet.

I tillegg betaler man et fast beløp i måneden samt et lite påslag per kWh. Dette er en av de mest gunstige avtalene for deg som ønsker å følge markedet og spare penger. Her er det ingen bindingstid.

Variabel lavpris

Med denne avtalen får du det beste fra begge verdener. Du får nemlig innkjøpspris men uten risikoen for å plutselig få en skyhøy strømpris.

Det er fordi du setter et pristak. Et pristak er den høyeste grensen for hvor høy strømprisen kan bli. Så selv om innkjøpsprisen går over pristaket, vil den prisen du betale aldri overstige pristaket.

Med andre ord får du bli med på alle nedturene i pris, slik som på sommeren. Mens når prisen stiger er du sikret mot å plutselige betale en kjempehøy pris.

Her betaler man et fast beløp i måneden i tillegg til prisen per kWh. Det er ingen bindingstid.

Fastpris

En avtale med fastpris passer veldig bra for deg som ønsker forutsigbarhet i hverdagen. Her låser man nemlig prisen i en viss periode med tid. Det betyr at prisen forblir den samme, uansett hvordan markedet utvikler seg.

Dette er praktisk hvis du ønsker å ha oversikt over hvor store utgifter som går med til strøm i løpet av en måned eller lenger.

Fastpris 1 år

Med fastpris 1 år låser du prisen i 12 måneder. Da må du betale samme pris hele den perioden. Man betaler et fast beløp hver måned i tillegg til den faste prisen.

Fastpris 2 år

Dette er samme type avtale som fastpris 1 år, men her er prisen satt i 24 måneder. Det vil si at du ikke kan bryte avtalen før det har gått 2 år.

Fastpris 3 år

Igjen – samme konsept. Bare at her er prisen låst i hele 36 måneder. Hvis du velger denne avtalen får du kanskje ikke den laveste prisen over tid, men du får en veldig forutsigbar strømregning i lang tid. Det kan være praktisk med et stramt budsjett.

SpotOn Markedskraft

Denne avtalen er nesten den samme som SpotOn Innkjøpspris. Forskjellen er at her betaler du ikke et fast beløp i måneden. Det du betaler for er innkjøpspris samt et lite påslag per kWh man bruker av strøm.

Dette er en alternativ avtale for deg hvis du ønsker å følge med på utviklingen på markedet for strøm. Det å ha spotpris er som tidligere nevnt kjent for å være den rimeligste form for avtale over tid.

SpotOn Torvtaksgaranti

Her får du derimot et alternativ til Variabel lavpris. Her følger du prisene på markedet, altså spotpris, når prisene der er lave og fordelaktige for deg. Men her lager du også et tak for hvor mye du er villig til å betale.

Forskjellene er at du her ikke betaler noe fastpris, kun innkjøpspris og et lite påslag per kWh med strøm. Det er også en liten kostnad for å ha pristak per dag.

SpotOn Strømpris

Dette er tilbudet til nye kunder. Her får man strøm til kampanjepris de første 3 månedene. Deretter vil man overfører til abonnement man i fellesskap blir enige om at passer for deg og ditt forbruk.

Med andre ord er dette en fin måte å teste ut selskapet og hva du synes. Du kan også bruke litt tid på å finne ut hva som er den mest gunstige avtalen for ditt forbruk.

SpotOn Skarverennet

Siden Ustekveikja Energi er sponsor av det kjente Skarverennet, har de laget en egen avtale med velkomsttilbud spesielt for dette. Her får du strøm til kampanjepris i 1 måned.

Etter tilbudsperioden er over, vil du overføres til den gunstige avtalen SpotOn Innkjøpspris. Med SpotOn Skarverennet betaler du ingen faste beløp, null påslag og det er ingen bindingstid. Og du betaler det samme for strømmen som det Ustekveikja gjør.

Nettside

På selskapets nettside www.ustekveikja.no kan du lese mer om de ulike avtalene for strøm, mange nyttige tips for å spare strøm og penger eller finne kontaktinformasjon til de ansatte.

På hjemmesiden kan du også holde deg oppdatert på markedet for kraft. Det kan du gjøre ved å lese selskapets kommentarer om markedet og børsen for kraft som heter Nord Pool.

Min Side

Kunder kan logge inn på «Min Side» med e-post/ brukernavn og passord. Inne på siden kan man enkelt få oversikt over alt med sitt kundeforhold. Blant annet kan man lese vilkår for avtalen, se på forbruk fra ulike måneder samt sjekke både gamle og kommende fakturaer.

I tillegg kan du legge inn dine egne måleravlesninger fra huset slik at du får riktig beløp på regningen, som matcher det du faktisk har brukt. Hvis du ønsker å endre kontaktinformasjon eller betalingsmåte kan det også gjøres her inne.

Ofte stilte spørsmål

Mange kunder, både nye og gamle, lurer på mye om sin avtale. Ustekveikja er nok vant til å få mye av de samme type spørsmålene fra mange. Derfor har de valgt å samle alle de spørsmålene som ofte går igjen.

Ofte stile spørsmål og svar til disse ligger nå tilgjengelig for alle på nettsiden. Så hvis det er noe du lurer på om din avtale, kan det være en god idé å sjekke her. Da finner du kanskje svar på det du lurer på, så trenger du ikke å kontakte kundeservice.

App

Selskapet har også sin egen app for kunder. Den kan man laste ned på alle smarttelefoner og logge inn på samme måte som på min side. På appen kan du få full oversikt over din avtale og alle fordelene du får som kunde hos Ustekveikja.

Appen har alle de samme funksjonene som Min Side, men den er mer tilgjengelig på farten. Her er det lett å sjekke forbruket ditt løpende, eller se om du har husket å betale forrige faktura.

Hvorfor er Ustekveikja Energi en god leverandør?

Denne strømleverandøren er kjent for å være blant de rimeligste i landet. Flere av avtalene de har er prisvinnere i sin kategori, og du får dermed et bra produkt til en fornuftig pris.

Men i tillegg til dette er det to gode grunner til å velge Ustekveikja Energi som din leverandør.

  • Satser på fornybar energi

Gjennom sin satsning på vannkraftverk ønsker selskapet å produsere fornybar energi. Som kunde kan du bidra til dette ved å kjøpe opprinnelsesgaranti. Da støtter du utviklingen av mer klimavennlige løsninger som er bærekraftige for også neste generasjon.

  • Gir tilbake til lokalmiljøet

Ustekveikja er en viktig aktør i næringslivet, og ønsker derfor å gi tilbake til det lokale samfunnet. Det gjør de ved å sponse lokale lag og foreninger. Spesielt har de i lang tid sponset lokale idrettslag innenfor ski med penger og andre ressurser.

Støtten går hovedsakelig til barn og unge. Målet med denne støtten er å løfte regionen og skape et bedre samhold i den lille kommunen.

Som kunde kan du dermed vite at pengene du betaler for strøm indirekte går til å løfte lokalsamfunnet og gi støtte til viktige organisasjoner.

Kontakt

Man har ofte mange spørsmål til en strømleverandør, enten man allerede er kunde eller vurderer å bli det. Hvis du ønsker å kontakte Ustekveikja Energi kan du ringe de på telefonnummer 32 08 70 00.

Eller du kan sende en e-post til adressen [email protected].

På nettsiden finnes det også en funksjon der man kan chatte med kundeservice. Da snakker du med noen fra selskapet i live tid, slik at du slipper å vente på telefonen, eller vente i flere dager på svar på en e-post.

Åpningstidene til kundeservice er fra mandag til fredag mellom klokken 09:00 til 15:00.

Adressen for både post og besøk på Geilo er:

Geilovegen 68, 2580 Geilo

Adressen for post og besøk i Oslo er:

Trelastgata 3, 0398 Oslo

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer