Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Tussa

Tussa AS ble stiftet i 1949. De har hovedkontor i Ørsta kommune, på Sunnmøre.

Selskapet har over 200 ansatte, som jobber innenfor områdene kraftproduksjon, omsetning av kraft, IT og installasjon.

Tussa AS består av datterselskapene Tussa Energi AS, Sunnmøre Energi AS, Tussa IKT AS, Tussa Installasjon AS og Tussa-24 AS. De er deleiere i Mørenett AS.

Tussa AS eies av sju kommuner på Summøre; Ørsta, Herøy, Volda, Hareid, Vanylven, Ulstein og Sande. I tillegg eies det også av KLP og Horhindal kraftlag.

Tussa AS eier og driver 22 kraftverk på Sunnmøre. All kraft du får levert fra Tussa er 100% fornybar energi. Dette kommer fra selskapets 21 vannkraftverk og ett biobrenselanlegg.

Vannkraftverkene er; Ulsteindalen, Nesset, Vartdal, Dalegjerdet, Standal, Trandal, Urke, Draura, Viddal, Tussa, Kopa, Kolfossen, Bjørdal, Vatne, Dale, Åmela, Bruelva, Skår, Vedeld, Sørbrandal og Gjerdsvik.

Biobrenselanlegget heter for Ørsta eldhus, og ble satt i drift i 2011.

Strømavtaler

Tussa tilbyr strømavtaler til både private kunder og bedrifter.

Samlenavnet på strømavtalene til privatkunder er Tindekraft.

Tindekraft spotpris er en avtale der strømprisen følger spotprisen på NordPool børsen. Det tilkommer et påslag per kilowattime og et månedlig fastbeløp. Har du efaktura eller avtalegiro betaler du ikke fakturagebyr.

Tindekraft aktiv er en avtale for deg som liker å følge med på prisendringer i markedet. Du betaler markedspris for strømmen, og endringer i pris blir varslet 14 dager i forveien. Avtalen har ikke noe påslag per kilowattime, men et fastbeløp hver måned. Du må være e-kunde for å kunne ha denne avtalen.

Tindekraft fastpris har en bindingstid på 12 måneder. Den passer for deg som vil ha forutsigbarhet på strømprisen. Du betaler den samme kilowattprisen i hele avtaleperioden, pluss et fastbeløp per måned.

Tindekraft Hus er en avtale for deg som har et middels til høyt strømforbruk. Du betaler spotpris for strømmen, pluss et påslag per kilowattime. Det tilkommer også et fastbeløp per dag.

Tindekraft Hytte er en avtale der du betaler spotpris for strømmen, pluss et påslag per kilowattime. Det påløper et fastbeløp per dag. Hvis du har andre strømavtaler i selskapet, får du en gunstig pris. Tindekraft Hytta kan leveres i hele landet. Du må være e-kunde for å kunne opprette denne avtalen.

Avtalen Tindekraft Digitalspot er en strømavtale der all kommunikasjon med selskapet går digitalt. Du betaler spotpris for strømmen, pluss påslag per kilowattime. Det tilkommer et fastbeløp per måned. Du må være e-kunde og bruke efaktura eller avtalegiro for å ha denne avtalen.

Tindekraft student er en egen strømavtale for studenter. All kommunikasjon med selskapet går digitalt. Du betaler markedspris for strømmen, og prisen varierer med svingningene i spotmarkedet. Det tilkommer et lite påslag per kilowattime, og et månedlig fastbeløp. Du må bruke efaktura eller avtalegiro for å ha denne avtalen.

Alle avtalene er inkludert el-sertifikater og merverdiavgift. Du faktureres etterskuddsvis på alle avtalene.

Informasjon og kundeservice

For å lese mer om Tussa, og de ulike strømavtalene, kan du gå inn på hjemmesiden deres.

Du kan også ta kontakt på telefon 70 04 63 00 eller bruke kontaktskjemaet på hjemmesiden.

For eksisterende kunder finnes påloggingssiden “di side”. Nettsiden har en chatfuksjon der du kan ta kontakt med en kunderådgiver.

Det finnes en appløsning som du kan laste ned i AppStore eller GooglePlay.

Selskapet har profil på Facebook og LinkedIn.

Besøksadresse: Langemyra 6, 6160 Hovdebygda

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.