cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Trondheim Kraft

Som eget selskap eksisterer ikke Trondheim kraft lengre. I 2018 fusjonerte de med TrønderEnergi Marked AS og ble til selskapet Trøndelag kraft.

Trøndelag kraft er et datterselskap til Fjordkraft.

Selskapet har sin historie tilbake til 1901, da med navnet Trondhjems Elektricitetsværk og Sporvei. Bakgrunnen for stiftelsen av selskapet var byggingen av kraftverket i Øvre Leirfossen. Man skulle også drifte sporveien i Trondheim.

Opprinnelig leverte selskapet strømtjenester til innbyggerne i Trondheim. Etter fusjonen med TrønderEnergi Marked så har selskapet fått atskillige flere strømkunder i hele Norge.

Selskapet har bygget og drifter flere kraftverk i regionen, blant annet Brattsberg kraftverk, Fjærmefoss kraftverk, Grana kraftverk, Leirfossene kraftverk og åtte flere.

Selskapet støtter flere idrettslag og organisasjoner. De er også med å sponser for eksempel Olavsfest og Stjørdals Blink.

Strømavtaler

TrøndelagKraft Spotpris er en avtale der strømprisen følger markedsprisen. Over tid vil dette gi den rimeligste strømmen. Avtalen har en fast månedspris og et påslag per kilowattime i tillegg til spotprisen.

TOBB garanti er en strømavtale for deg som sitter i styret i TOBB, er medlem i TOBB eller bor i et TOBB boligselskap. Avtalen har ett pristak som garanterer deg mot høye strømpriser. I tillegg kommer det er fast månedsbeløp. Endringer i strømprisen varsels 14 dager i forkant. TOBB er en boligorganisasjon i Midt-Norge.

Trønderavtalen er en avtale for deg som vil sikre deg mot høye strømpriser. Den garanterer at du vil ha en strømpris som er lavere en tilsvarende avtale hos de fem største konkurrentene. Prisen på strømmen følger markedet, og et tilkommer en fast månedlig sum.

Eurobonus-avtalen er en avtale for deg som er Eurobonus kunde. Du får poeng for å tegne avtalen, pluss poeng for hvert år du er kunde. Du får strøm til innkjøpspris, pluss påslag per kilowatt og ett fastbeløp hver måned.

Solstrøm er en avtale for de som selv produserer strøm med solcellepanel. Har du overskudd fra egen produksjon selger du dette ut på strømnettet for en fast pris per kilowattime. Trenger du å kjøpe strøm gjør du dette til innkjøpspris pluss et påslag per kilowattime. Avtalen har et fastbeløp hver måned.

Nettleie kommer i tillegg til alle avtalene. Merverdiavgift og el-sertifikat er inkludert.

Informasjon og kundeservice

Ønsker du å komme i kontakt med selskapet kan du gå inn på deres hjemmeside for å lese mer.

Du kan også ta kontakt med telefonnr. 735 06161. Det finnes også en chatfunksjon på hjemmesiden til selskapet, eller du kan bruke kontaktskjemaet på hjemmesiden. Du kan også velge å bli oppringt fra en selger i selskapet.

Selskapet har en app, der du som kunde kan få oversikt over hvilke fordeler du har hos forskjellige samarbeidspartnere.

Som eksisterende kunde har du mulighet til å logge inn på “Min side” for få oversikt over dine avtaler, fakuraer og strømforbruk.

Adresse: Sluppenvegen 17B, 7037 TRONDHEIM

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.