Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Trønderenergi

TrønderEnergi konsernet har tre områder de holder på med: utvikling av energirelaterte tjenester for fremtiden, distribusjon av energi og utvinning av vann-og vindkraft.

Selskapet eies av 24 kommuner i området Trøndelag, samt KLP (Kommunal Landspensjonskasse gjensidig forsikringsselskap) og Nordmøre Energiverk AS.

Med et stort fokus på klima og fornybare løsninger der dette et fremtidsrettet selskap. Ikke bare gir de deg rimelige priser, men også gode produkter som i tillegg er bærekraftig.

Marked og klima

Det som tidligere het TrønderEnergi Marked AS har blitt solgt videre til TrøndelagKraft AS. Så dersom du ønsker å bli kunde for strøm hos TrønderEnergi må du da kontakte TrøndelagKraft. Så vil de hjelpe deg å finne en avtale som passer til deg og ditt forbruk.

Dagens «marked»

Avdelingen som i dag går under navnet marked hos TrønderEnergi driver med forretningsutvikling og andre former for aktiviteter assosiert med marked.

Et av deres viktigste mål i dag er å fokusere på fremtiden, i form av klimavennlige tiltak. Det innebærer å støtte produksjonen av fornybar energi. Samt å tilrettelegge driften slik at det vil være bærekraftig i mange år fremover.

Nett

Et av hovedområdene til TrønderEnergi i dag er å drifte nett for distribusjon av elektrisk energi. De driver i dag virksomhet som betegnes som monopol, og er derfor svært strengt regulert av de offentlige myndighetene i landet.

Hva er nett?

Enten sammen med, eller på en annen faktura, får du med strømregningen også en utgift for nettleie. Men hva er egentlig nettleie?

Nettet er det som transporterer energien du bestiller fra leverandøren og hjem til huset ditt. Litt det samme som når et eget selskap frakter varene du bestiller på nett fra leverandør og til døren din.

Med andre ord er en nettleverandør helt nødvendig for at du skal få elektrisk strøm i hjemmet.

Nettleie

Nettleie er det du betaler for å abonnere på denne tjenesten. Det betales til eieren av nettet. TrønderEnergi Nett eier og drifter nett for å distribuere strøm i området Trøndelag. Den prisen de tar for nettleie går nesten utelukkende til å investere i, drifte og vedlikeholdet det nettet.

Prisene for nettleie blir bestemt av NVE (Norges Vassdrag og Energidirektorat). Det vil si at en nettleverandør ikke vilkårlig kan sette de prisene de selv ønsker.

Hvorfor velge TrønderEnergi?

Som en av de største leverandørene av nett i området Trøndelag, er dette selskapet et trygt valg. De har vært i bransjen i mange år og vet hva de driver med.

Selskapet er også en viktig aktør i det lokale samfunnet i Trøndelag. Så hvis du blir kunde hos TrønderEnergi vet du at pengene du betaler går tilbake til lokalmiljøet. Det er fordi selskapet gir av sitt overskudd via sponsing til lokale lag og foreninger.

De vektlegger spesielt organisasjoner som har fokus på fornybare løsninger. Som er bra både for dagens generasjon, men også de fremtidige.

Nettside

På selskapets hjemmeside www.tronderenergi.no kan du finne mye nyttig. Blant annet kan man lese mer om ulike kategorier som produksjon, nett, marked samt informasjon om strømstans eller andre feilmeldinger.

Egen side for nett

Det er egen nettside for TrønderEnergi nett, nemlig www.trønderenerginett.no. Her finnes mer spesifikk informasjon om nettet deres, slik som ulike tjenester, feilmeldinger, el-tilsyn og mye annen informasjon.

På denne siden finnes det en «Din Side» der man som kunde kan logge inn og få oversikt over forbruk og kostnader. Da kan man sjekke hvor stor den neste fakturaen er forventet å bli.

Kontakt

Dersom du ønsker å kontakte TrønderEnergi kan du ringe de på telefonnummer 73 54 16 00. Der kan du spørre om alt fra vindkraft, vannkraft, teknologi og andre spørsmål du måtte ha.

På nettsiden finnes det også et kontaktskjema der man kan sende inn en beskjed. Da vil de svare deg så fort de har anledning.

Direkte til Nett

Hvis du vil komme i direkte kontakt med TrønderEnergi Nett AS kan de nås på nummer 73 50 00 50. Der kan du for eksempel spørre om nettleie eller spørsmål vedrørende din avtale, måleravlesning eller strømbrudd.

Åpningstider

Åpningstidene til kundeservice er mandag til fredag mellom klokken 09:00 og klokken 15:00. Dersom du ønsker å møte opp fysisk er åpningstidene mandag til fredag mellom klokken 10:00 og 14:00.

Adresse

Adressen til konsernet er:

Klæbuveien 118

Lerkendal

7031 Trondheim

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.