cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

TrøndelagKraft

TrøndelagKraft er et strømselskap som tilbyr strøm til de lokale i Trøndelag. Deres mål er å bidra til et livskraftig lokalmiljø, og det gjennom gode strømpriser og fornøyde kunder.

Tidligere kalt Trondheim Kraft

I 2018 ble TrønderEnergi Marked kjøpt opp og slått sammen med Trondheim Kraft. Da fikk Trondheim Kraft 61 000 nye brukere og enda bedre mulighet til å tilby sine kunder gode avtaler på strømpris.

Senere ble Trondheim Kraft til TrøndelagKraft og med det den største trønderske strømleverandør i området. Men det finnes fremdeles andre selskaper i samme område, så det er fortsatt stor konkurranse om kundene i Trondheim. Derfor vil det være kamp om å tilby de beste prisene og vilkårene i markedet.

Produkter

TrøndelagKraft har stort utvalg og tilbyr 5 ulike produkter til sine kunder. Det er TrøndelagKraft Spotpris, TOBB Garanti, Trønderavtalen, EuroBonus-avtalen og Solstrøm for solcellepanel.

TrøndelagKraft Spotpris

Med spotpris får du strømpriser som følger markedsprisen. Da betaler man en fast, lav pris i måneden pluss et påslag og da spotprisen som gjelder den måneden. Med denne avtalen følger man utviklingen i markedet for strøm, og betaler det samme for strømmen som TrøndelagKraft gjør.

TOBB Garanti

Er du enten medlem i TOBB, sitter i styret eller bor i et TOBB boligselskap? Da kan nemlig du få avtalen TOBB Garanti. Da er du sikret mot høye strømpriser gjennom en garanti. Som en fordel av å være TOBB medlem får du en forutsigbar og trygg avtale med 15% avslag på fastprisen.

Med denne pakken betaler man et lavt, fast beløp pluss en pris per kWh strøm. Denne prisen kan kun endres tidligst to uker etter at man har fått varsel.

Trønderavtalen

Med Trønderavtalen er du garantert at prisen du betaler alltid er lavere enn de fem største konkurrentene til TrøndelagKraft. Dermed passer denne pakken for deg som ønsker trygghet mot høye strømpriser.

Man betaler da en enda lavere fast pris i måneden, samt den prisen som markedet bestemmer. Slik er du sikret å alltid betale enn lavere pris enn du hadde fått hos de største konkurrerende leverandørene i Trondheim.

EuroBonus-avtalen

Hvis du reiser mye med SAS er dette en smart avtale for deg. Man får nemlig 5000 EuroBonus-poeng ved registering av ny avtale. I tillegg får du hele 3000 EuroBonus-poeng for hvert år du er kunde hos TrøndelagKraft.

Her betaler man et fast beløp pluss innkjøpspris (spotpris) og et påslag. Altså en god deal på strømpris samtidig som du sparer opp bonuspoeng som kan brukes på reise.

Solstrøm for solcellepanel

Stadig flere velger å installere solcellepanel hjemme i huset. Da kan man produsere sin egen strøm på en veldig miljøvennlig måte. Om sommeren når det er mye sol kan du selge den strømmen man har til overs. Da får man 1 krone per kWh.

Om vinteren eller høsten når det er mindre sol har man kanskje heller et underskudd på strøm. Da kan man kjøpe strøm «tilbake» fra TrøndelagKraft.

Avtalen kommer også med opprinnelsesgaranti. Det betyr at du er sikker på at pengene som betales for strøm går til produsenter som produserer fornybar energi.

Hvorfor bør du velge TrøndelagKraft?

Hvis du bor i Trøndelag og skal velge en ny leverandør av strøm, er det mange ting å tenke på. De fleste er opptatt av lave strømpriser og gode vilkår. Men det er også viktig at TrøndelagKraft er en lokal bidragsyter. Og at de en gang i året deler ut penger til lokale formål og lag.

I tillegg bryr de seg om miljøet og tilbyr fornybar energi til sine kunder. Med gode muligheter for strøm via solceller og vannkraft. Det er viktig for fremtiden.

App

En egen app sørger for at det er enkelt å holde oversikt for kunder. Her logger man inn med brukernavn og passord, og får tilgang til fakturaer og forbruk.

I tillegg kan man se hvilke fordeler man har tilgang på som kunde. Det kan være ulike rabatter og andre fordeler hos både nasjonale og lokale aktører.

Nettside

På hjemmesiden https://www.trondelagkraft.no/privat kan man lese mer om selskapet, ulike avtaler og finne priser. Her finnes også «min side» der man kan se vilkår for den avtalen man har, eller følge med på fakturaer og forventede regninger.

Kontakt

Kundeservice kan nås ved å ringe 73 50 61 61. Åpningstidene er mandag til fredag mellom klokken 8 og klokken 20. I juli er åpningstidene hverdager mellom 8-18.

Adressen hvis man ønsker å besøke TrøndelagKraft er:

Stålgården, Sluppenveien 17B

7037 Trondheim

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.