cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Troms Kraft

Langt nord i landet ligger Troms Kraft. De ble etablert så tidlig som 1898 og har dermed lang erfaring med å produsere kraft. Tromsø kommune eier 40% og Troms Fylkeskommune eier de resterende 60%.

Med hovedkontor i Tromsø eier og styrer selskapet 11 vannkraftverk og en vindpark. De kan skilte med å være en av landets største netteiere med et nett som brer seg over 10.000 kilometer.

Selskapets mål er å produsere, distribuere og selge kraft til sine kunder i Troms. Med over 300 ansatte er det også en viktig bedrift for næringslivet i Tromsø og områdene rundt.

Produkter

Troms Kraft selger distribuerer strøm gjennom sitt datterselskap Ishavskraft. De tilbyr tre ulike avtaler til forbrukere. Nemlig Innkjøpspris, FellesKraft og Fastpris.

Innkjøpspris

Hvis du ønsker å følge med på prisene i markedet for strøm, er dette avtalen for deg. Her er det ingen bindingstid. Man får fakturaen på etterskudd, slik at du betaler for det som faktisk har blitt brukt.

Man betaler altså den prisen som Ishavskraft betaler for strømmen, samt et svært lavt påslag. Altså får du en lav pris og betaler det prisen er i markedet.

FellesKraft

Dette er den mest populære avtalen blant Troms Kraft sine kunder. Her er det heller ingen bindingstid. Det er en svært konkurransesterk pris, også over lang tid.

Man får fakturaen på etterskudd, slik at du kun betaler for det faktiske forbruket.

Fastpris

Hvis du ønsker forutsigbarhet og ønsker å unngå en overraskende strømregning, kan det være en god ide å binde prisen du betaler på strøm. Da betaler du samme pris hver måned.

Noen ganger kan prisene på strøm endre seg drastisk. Som ved toppene i vintermånedene eller ved langvarig tørke. Man kan velge mellom Fastpris 1 år og Fastpris 3 år. Man betaler fakturaen på etterskudd.

Hvorfor velge Troms Kraft?

Ikke bare tilbyr dette selskapet lave priser og gode vilkår. De er også en stor del av lokalsamfunnet. Først og fremst ved å være en hjørnestensbedrift og skape mange arbeidsplasser.

I tillegg engasjerer de seg i samfunnet. Som ved å dele ut refleksvester til alle førsteklassinger i sine eierkommuner.

Gjennom sitt datterselskap Ishavskraft AS finnes det et fond som deler ut penger til lokale lag og foreninger. Målgruppen er hovedsakelig barn og unge. Men det overordnede måler er å større kultur og idrett i Troms.

Nettside

Her finnes det mye informasjon om bygging, feilmeldinger eller kontaktinformasjon.

hjemmeside: www.tromskraft.no

Kontakt

Hvis man ønsker å komme i kontakt med Troms Kraft kan man ringe 77 60 11 00. Selskapets åpningstider er mandag til fredag mellom klokken 09.00 og 15.00.

Dersom du skal melde fra om strømbrudd kan følgende nummer brukes: 77 60 11 11.

Postadressen er Troms Kraft, 9291 Tromsø.

Besøksadressen er Evjenvegen 34, 9024 Tomasjord.

Det finnes også et kontaktskjema på nettsiden der du kan skrive en beskjed og sende. Da vil du få svar innen få dager om hva enn du lurer på.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.