cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Trollfjord Kraft

Selskapet fra Vestlandet tilbyr i dag sine kunder tjenester innenfor bredbånd, kraft og nett. I 1937 ble det første kraftverket etablert og senere kom flere kraftstasjoner for å produsere og levere strøm til innbyggere i Hadsel Kommune.

Virksomheten ble til et aksjeselskap i 1993 med navnet Hadsel Energiverk AS. Navnet Trollfjord Kraft As ble et faktum i 2003. Senere på 2000-tallet ble driften utvidet til å også omfatte bredbånd og TV-tjenester.

I dag er de tre datterselskapene Trollfjord Bredbånd AS, Trollfjord Nett AS og Trollfjord Kraft AS underlagt morselskapet Trollfjord AS.

Produkter

Hvis du vurderer å bli kunde hos Trollfjord, har du tre ulike valg når det kommer til avtale for strøm. De tre pakkene heter Trollfjord Garanti, Trollfjord Spot og Trollfjord Fastpris.

For alle avtalene kommer i tillegg et påslag som dekker kostnader knyttet til de lovpålagte elsertifikater. Det betyr at du som kunde er med på å støtte utviklingen av mer fornybare energikilder.

Trollfjord Garanti

Med denne avtalen får du trygghet i hverdagen din. Her kan du nemlig følge med på utviklingen på børsen for kraft samtidig som du unngår de høyeste strømprisene.

Det skjer ved at man setter et pristak som gjelder for din avtale. Det betyr en øvre grense for hvor høy strømpris du kan tillate deg å betale. Dersom prisene på markedet går høyere enn ditt pristak, vil du aldri betale mer enn din grense.

På den måte er du sikret fra å plutselig få skyhøye priser. Her er det ingen betaling på forskudd og heller ingen bindingstid.

Trollfjord Spot

Hvis du ønsker den billigste og enkleste strømavtalen Trollfjord har, burde du velge spotpris. Da får du strøm til innkjøpspris. Det vil si at du betaler det samme for strømmen i ditt hus som det selskapet selv betaler for å kjøpe strømmen på børsen på kraft.

Dermed er du forsikret å alltid få strøm til den beste prisen, og aldri betale mer enn prisen på markedet. Da følger du utviklingen på kraftbørsen Nord Pool tett.

Mange forbrukereksperter anbefaler spotpris som det rimeligste alternativet over tid. I tillegg til innkjøpsprisen betaler man et fast beløp i måneden.

Avtalen innebærer betaling på etterskudd og ingen bindingstid. Med andre ord er dette en enkel og fleksibel avtale.

Trollfjord Fastpris

Med Fastpris får du full forutsigbarhet over din avtale. Her «låser» man nemlig prisen i en viss periode med tid. Her kan man velge å låse en pris i enten 1 år eller 3 år.

I tillegg til prisen for det du bruker av strøm kommer et fast beløp hver måned. Selv om fastpris ikke alltid er det billigste over tid, gir det deg veldig god oversikt over utgiftene.

Så hvis du har et stramt budsjett og ikke ønsker noen overraskende dyre strømregninger kan det være en god idé.

Eller hvis du ikke liker å ta risikoen som følger med varierende priser. Markedet for strøm er jo uforutsigbart, og prisene kan skifte mye mellom sommer og vinter.

Strømforsikring

Hvis du bestemmer deg for å bestille avtalen Trollkraft Garanti, får du tilbud om en strømforsikring som heter Trippelgaranti. Denne dekker både strøm og nett.

Trippelgaranti innebærer at du er sikret hvis du blir enten akutt syk, mister jobben eller du opplever lynnedslag som lager ødeleggelse.

Hvis noe av dette skulle skje, er du forsikret og trenger ikke bekymre deg for å betale strømregningen.

Mot et veldig lavt beløp hver dag kan du sikre deg selv mot å sitte med en stor regning når uhellet er ute. Dersom du ikke ønsker denne forsikringen med din Garanti avtale, kan du når som helst avbestille den.

Hvorfor er Trollfjord Kraft en bra leverandør for deg?

Med Trollfjord Kraft som din strømleverandør får du et bra produkt til fornuftige og konkurransedyktige priser. Men ved å støtte en lokal bedrift er det flere fordeler med å være kunde.

Støtte og sponsing

Trollfjord velger å støtte det lokale samfunnet. Det gjør de ved å gi bort deler av sitt overskudd til ulike formål.

Disse formålene kan være ulike foreninger og organisasjoner innenfor idrett og kultur. Målet med denne støtten er å løfte regionen og skape samhold. I første rekke er det barn og ungdom som er den tiltenkte mottakeren av denne sponsingen.

Så ved å være kunde hos Trollkraft kan du med en god følelse vite at de pengene du betaler for strøm går tilbake til det lokale samfunnet.

Nettside

På selskapets hjemmeside www.trollfjord.no kan du finne mye nyttig informasjon og kanskje også svar på hva enn du lurer på. Her kan man blant annet lese om internett og TV, strømavtaler, forsikring, hva man gjør ved flytting og hvordan selskapet bidrar til det lokale samfunnet.

I tillegg kan du lese om historien til Trollfjord og hvordan alt startet. Du kan også finne kontaktinformasjon til kundeservice hvis du ønsker å kontakte de.

Avtalevelger

På nettsiden finnes det en «avtalevelger». Den fungerer ved at man fyller inn postnummer, antall som bor i boligen din, hva slags bolig det er og det omtrentlige forbruket.

Man kan også legge inn preferanser på hva som er viktigst av lav pris og forutsigbar regning. Så vil velgeren kalkulere hva slags avtale som passer best til deg og ditt behov.

Facebook

Trollfjord Kraft har en egen side på Facebook med samme navn. Her legges det ut diverse oppdateringer om aktuelle saker og nyheter som er relevant om selskapet. Det kan være alt fra meldinger om feil på nettet eller ulike tilbud på avtaler.

Hvis du har en kort melding, eller et spørsmål, kan du sende en melding til denne siden på Facebook. Da vil de svare så fort de har anledning. Men hvis du har en lengre spørsmål anbefales det nok å heller sende en e-post.

Spørsmål og svar

Kunder og potensielle kunder har ofte mange spørsmål og mye rart de lurer på. Trollfjord har nok opplevd å få mye av de samme type henvendelsene. Derfor har de laget en side på hjemmesiden med ofte stilte spørsmål.

Her har de samlet de vanligste spørsmålene og svarene på disse. Så dersom du er noe du lurer på angående alt fra avtaler til faktura, anbefales det å gå inn og sjekke her. Kanskje finner du svar på spørsmålet ditt og slipper å kontakte de.

Min Side

På nettsiden kan du også finne «Min Trollfjord». Her kan alle kunder logge inn med brukernavn og passord. Inne på siden får du enkelt en god oversikt over ditt kundeforhold.

Her kan man blant annet sjekke forbruk fra måned til måned, se tidligere og kommende fakturaer, endre kontaktinformasjon eller endre betalingsmåte.

Min Trollfjord er en fin måte å holde seg oppdatert på avtalen sin. Her kan man også legge inn måleravlesninger slik at du får en regning som stemmer overens med det faktiske forbruket.

Kontakt

Hvis du har noen spørsmål om din avtale, eller vurderer å bli kunde, kan det være lurt å kontakte Trollfjord Kraft og høre litt. Det kan du gjøre ved å ringe de på telefonnummer 76 11 80 00. Eller man kan sende en e-post til adressen [email protected].

Dersom du skal melde fra om feil på nettet eller andre akutte meldinger utenfor åpningstid, kan man ringe til vakttelefonen på nummer 76 11 80 10.

På nettsiden, under kundeservice, kan du finne en funksjon der du kan chatte med kundeservice. Da sender du av gårde et spørsmål eller en melding, og får svar innen kort tid. På den måten slipper man å vente på svar på en e-post, eller sitte i telefonkø, som jo kan ta lang tid.

Åpningstidene til kundesenteret er fra mandag til fredag mellom klokken 08:00 til 15:00.

Selskapets adresse for besøk og post er:

Nordnesveien 3,

8450 Stokmarknes

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.