Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sjekk hvem som kan gi deg billigst strøm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Strøm

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Tinn Energi

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe Tinn Energi ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra Tinn Energi og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra Tinn Energi og andre selskaper

Tinn Energi

Tinn Energi leverer strøm til både private husholdninger og til næringslivet i Tinn kommune. I 1908 ble kommunen tildelt konsesjonskraft. Det betyr at de er pliktet til å levere en viss andel av all produsert strøm til innbyggere i hjemkommunen.

Tinn Kommunale Elektrisitetsverk ble grunnlagt i 1917 og i 2017 feiret selskapet dermed 100-års jubileum. Med andre ord et selskap som har vært en del av samfunnet i lang tid.

Tinn Energi er et konsern som er både skapt, eid og som leverer kraft til innbyggere i Tinn. Den lokale tilhørigheten er viktig for å tilby sine kunder billig og bra strøm.

I tillegg til kraft leverer også Tinn Energi-konsernet nett og bredbånd til kunder i kommunen.

Produkter

Tinn Energi tilbyr to typer produkter til sine kunder. Enten strøm til fast pris eller strøm til spotpris.

Tinnpris (fastpris)

Med Tinnpris er det ingen bindingstid. Man betaler her den samme prisen for strøm hver måned, uavhengig av innkjøpsprisen. Prisen kan bli justert, men da får du som kunde varsel minst 1 måned før.

Med fast pris er man sikret mot store svingninger i prisen. For eksempel ved varme og tørre somre, eller om vinteren kan prisene gå drastisk opp. Ved å ha fast pris er du sikret mot disse pristoppene.

Tinn spotpris

Med spotpris følger du utviklingen i markedet for strøm. Dersom innkjøpsprisen går opp, går også spotprisen opp. Innkjøpsprisen er den prisen Tinn Energi må betale for strømmen.

Her er det heller ingen bindingstid. EI heller er det noen påslag eller fast pris i måneden. Den prisen du betaler varierer fra time til time og styres av tilbud og etterspørsel i markedet.

Hvorfor velge Tinn Energi?

Ikke bare får du som kunde hos Tinn energi billig strømpris og gode produkter. Som en hjørnestensbedrift er selskapet en viktig del av det lokale samfunnet. I tillegg til å skape og vedlikeholde mange arbeidsplasser, gir de tilbake til kommunen.

I form av støtte til lokale lag og foreninger, og som en viktig bedrift i det lokale næringslivet. Så hvis du bor i Tinn kommune er Tinn Energi et naturlig valg, dersom du ønsker å støtte en lokal aktør.

Nettside

På Tinn Energi sine hjemmesider kan man lese mer om ulike produkter, priser og vilkår. Her er det også informasjon om graving, bygging eller feilmeldinger i systemet. Eller andre aktuelle nyheter som er relevant for deg som kunde.

Det finnes også en side for kundeservice der de har listet opp mange vanlige spørsmål og svar på disse. Dersom du fremdeles lurer på noe kan du kontakte selskapet med kontaktinformasjon som er listet under.

På «Min Side» kan du som kunde logge inn med brukernavn og passord. Inne på siden kan man enkelt få oversikt over forbruk og fakturaer. Dersom du har behov for å utsette betalingen kan det også gjøres her inne.

Kontakt

Dersom du ønsker å komme i kontakt med Tinn Energi kan du ringe 35 08 09 00. Eller man kan sende en e-post til [email protected] .

Åpningstidene er mandag til fredag mellom 08.00 og 15.00.

Besøksadressen er Storgata 4, 3660 Rjukan.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer