Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Telinet Energi

Hvis du velger Telinet Energi som din strømleverandør, vil du få billig strøm, fornybar energi samt enkle og fleksible avtaler. Med Agva Kraft AS som eier har selskapet god kunnskap om markedet og er en solid aktør.

Målet til denne leverandøren er å utfordre det etablerte markedet og skape konkurranse i tilbud og priser.

I tillegg satser Telinet på fornybar energi. I dag er strømmen de leverer kun 100% fornybar, og gjennom dette bidrar selskapet til mer bærekraftig energi til folket.

Produkter

Telinet tilbyr en rekke ulike avtaler til markedet. De fem ulike pakkene heter Strøm til innkjøpspris, Fastpris 1 år, Markedskraft, Standard variabel og Telinet spotpris.

Med andre ord skal det her være mulig for de aller fleste å finne en avtale som passer. Enten det er pris eller kvalitet som er det viktigste for deg.

Strøm til innkjøpspris

Med denne avtalen betaler du et fast beløp i måneden samt et lite påslag. Prisen du betaler for forbruket av strøm er den samme som den prisen Telinet betaler der de kjøper strøm.

Dermed er du garantert at du hver måned får den beste prisen, fordi den endrer seg synkront med slik markedet utvikler seg. Og du er sikret å få med deg alle nedgangene i pris.

Eksperter sier at spotpris er den beste avtalen for deg som kunde, og dermed er dette den mest populære avtalen selskapet har. Her er det ingen skjulte påslag og ingen bindingstid.

Fastpris 1 år

Fastpris betyr at du som kunde fryser prisen for en bestemt periode med tid, her er det 1 år. Slik kan du enkelt unngå å bli med på de store svingningene i pris.

Slik som på vinteren når det er kaldt og prisen ofte blir mye høyere enn vanlig. Da får du en veldig forutsigbar avtale som gjør det enkelt å planlegge økonomien. Du vet nemlig omtrent hvor stor regning du får hver måned, fordi prisen per kWh ikke vil endre seg på et helt år.

Avtalen med fastpris har som nevnt 1 års binding, med mulighet for å bryte mot et gebyr. Det er ingen andre faste avgifter.

Markedskraft

Hvis du ønsker å få strøm til spotpris, er dette avtalen for deg. Her får du nemlig spot med påslag. Det betyr at du får strømmen til markedets spotpris med et lite påslag per kWh med strøm du bruker.

Med andre ord betaler du innkjøpspris per kWh, altså den samme prisen som Telinet betaler der de kjøper strømmen. I tillegg er det et årsgebyr per år.

På den måten kan du følge med på utviklingen på børsen for kraft, Nord Pool, og bli med på både oppsvingene og nedturene i pris.

Standard variabel

Standard variabel er nok den mest vanlige form for strømavtale i landet. Det kalles også noen ganger for flytende pris. Da kan prisen endres, men alltid med et varsel på to uker.

Da betaler du et gebyr per år og en variabel pris per kWh. Denne avtalen er som en slags mellomting mellom innkjøpspris og fastpris. Så hvis du ikke ønsker å låse strømprisen, men heller ikke ønsker å ta risikoen med innkjøpspris er dette avtalen for deg.

Telinet spotpris

Som tidligere nevnt, er spotpris den rimeligste avtalen for strøm over tid man kan ha. Her får du en lav strømpris uten skjulte kostnader og påslag.

Her betaler du et fast beløp per måned, samt spotpris per kWh med strøm du forbruker. Det kommer et lite påslag på prisen i tillegg.

Det er ingen bindingstid og avtaler med spotpris anbefales av forbrukereksperter på området.

Hvorfor bør du velge Telinet Energi?

Det er mange gode grunner til å velge Telinet Energi som sin leverdør av strøm til hjemmet. Først og fremst fordi de utfordrer markedet og ønsker å tilby sine kunder bra strøm til en fornuftig og konkurransedyktig pris. De ønsker å gi en bedre pris enn de etablerte, tradisjonelle selskapene i markedet.

  • Miljø

For det andre, har selskapet et stort fokus på miljø og bærekraftig strøm. Det betyr at du som kunde er garantert å få 100% fornybar energi hjem til deg. Det er bra både for deg og for miljøet.

Å satse på fornybar energi er viktig for samfunnet. Det er viktig med mer bærekraftige løsninger slik at også fremtidige generasjoner kan leve som oss. Som kunde hos Telinet er du med på å bidra til dette ved å benytte deg av fornybar energi.

  • Enkelt å bli kunde

Telinet gjør det også veldig enkelt for deg å bli kunde hos dem. Det er fordi de hjelper deg med å si opp din forrige avtale, uten at det blir noen komplikasjoner. Slik kan du unngå nye styr ved å bytte leverandør, og unngå unødvendige kostnader.

Nettside

På selskapets nettside www.telinet.no kan man finne mye nyttig informasjon, både som kunde og hvis du vurderer å bli det. Her kan man blant annet lese mer om de ulike avtalene for strøm, miljø, historie om selskapet og om selskapet som eier Telinet – Agva Kraft.

Selskapet har også skrevet mye om hva de gjør for å tilby mer miljøvennlig kraft. Hvordan det blir produsert og ulike metoder er blant tingene du kan lese om fornybar energi.

Ofte stilte spørsmål

Mange kunder lurer på mye rart i sammenheng med sin avtale. Kundeservice får nok mye av de samme spørsmålene.

Derfor har de samlet de spørsmålene som blir stilt ofte sammen med svar på hjemmesiden sin. Dette ligger under kategorien som heter «Spørsmål». Her kan du finne svar på spørsmål om avtaler, strøm, miljø, faktura, om selskapet og mye mer.

Telinet-bloggen

På nettsiden finnes det også en blogg som heter «Telinet-bloggen». Her blir det postet aktuelle saker og nyheter om hva bedriften driver med. Det kan også bli publisert ulike tips og triks for å spare strøm, penger eller hvordan man kan leve litt mer klimavennlig.

Kontakt

Hvis det er noe du lurer på om ditt kundeforhold eller har andre spørsmål, kan du ringe til Telinet Energi på telefonnummer 67 11 44 60. Alternativt kan man sende en e-post til adressen [email protected].

Senteret for kundeservice har åpningstider fra mandag til fredag mellom klokken 09:00 til 17:00.

Adressen for post er:

Telinet Energi

Strandveien 50

1366 Lysaker

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.