cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Telgekraft

Telge Kraft ble en del av Los AS i 2017.

Telge Kraft var et svensk kraftselskap, og ble kjøpt opp som en del av en større fusjon av Agder Energi.

Los AS er datterselskap av Agder energi. I 2017 kjøpte Agder Energi opp flere selskaper, der i blant Telge Kraft.

I tillegg til Telge Kraft ble det blant annet kjøpt opp et annet kraftselskap i Tyskland, i tillegg til to andre selskap.

Los AS

Som nevnt er Los As et datterselskap til Agder Energi. Selskapet ble etablert i 2001, og er en av de største strømleverandørene på det private markedet.

Selskapet ble i 2012 kåret til den best likte strømleverandøren i landet, og det selskapet som hadde den beste kundeservicen. De ble kåret til det selskapet med de mest fornøyde kundene i 2010.

Los tilbyr strømavtaler med opprinnelsesgaranti, de er medlem av klimapanelet og har Miljøfyrtår-sertifisering.

Strømavtaler

Los Ung er en strømavtale for deg mellom 18 og 30 år. Du får strøm til innkjøpspris, pluss et fastledd hver måned. Det er også et påslag per kilowattime. Du får også tilgang til en strømsparingskonto for unge. Her settes det av strøm hvert år, som du kan bruke etter du har fylt 30 år. Du vil altså spare opp gratis strøm til senere bruk.

Los Strøm innkjøpspris er en avtale der du betaler spotpris for strømmen, pluss et fastledd hver måned. Strømprisen følger markedet time for time. Det tilkommer også et påslag per kilowattime.

Los strøm ekunde er en avtale for deg som ønsker at all kommunikasjon med selskapet skal være heldigital. Du betaler markedspris for strømmen, eventuelle endringer varsles 14 dager i forkant. Det tilkommer et fastledd hver måned. Du må betale med efaktura eller avtalegiro.

Som kunde i Los har du tilgang til deres fordelsprogram med gode tilbud hos ulike samarbeidspartnere.

Los Medlemsavtaler

Los tilbyr ulike strømavtaler for det som er kunde i andre selskap/organisasjoner.

OBOS Fornybar strøm er for deg som er medlem i OBOS. Du betaler spotpris for strømmen, pluss et fastledd og påslag per kilowattime. Du er garantert at den strømmen som du får levert er 100% fornybar.

NSF strømavtale er for deg som er medlem i Norsk sykepleierforbund. Du får strøm til innkjøpspris pluss et fastledd per måned.

Coop strømavtale er for deg som er medlem i Coop. Du betaler markedspris for strømmen pluss et fastledd per måned. Du får bonus for strømforbruket ditt, akkurat som når du handler i Coop sine butikker. Du får også en velkomstbonus rett inn på ditt Coopkort.

NAF strømavtale er for deg som er NAF medlem. Du betaler spotpris for strømmen, pluss et fastledd og påslag per kilowatt. Du får et gavekort ved inngåelse av avtalen, og gratis avtale om fornybar energi i noen måneder.

NAF strømavtale elbil er for deg som er NAF kunde og har elbil. Du betaler spotpris, pluss et fastledd og påslag per kilowatt. Du får rabatter når du lader hos Grønn Kontakt. Avtalen inkluderer noen måneder med gratis avtale om 100% fornybar energi.

Sørlandet boligbyggerlag medlemsavtale er en avtale for deg som er medlem i Sørlandet boligbyggerlag. Du betaler innkjøpspris for strømmen, og et fastledd hver måned. Det tilkommer et påslag per kilowattime.

Arendal boligbyggerlag medlemsavtale er for deg som er medlem i Arendal boligbyggerlag. Den inneholder de samme vilkårene som avtalen som Sørlandet boligbyggerlag har, med strøm til innkjøpspris, pluss fastledd og påslag per kilowattime.

Alle avtalene er inkludert merverdiavgift og el-sertifikat. Nettleie kommer i tillegg til alle avtalene.

Kundeservice og informasjon

Du kan lese mer om Los As på deres hjemmeside.

Telefon: 38 60 85 00

Åpningstider: hverdager mellom 08.30 - 16.00

E-post: [email protected]

Chat med de på Facebook: Facebook.com/losenergi

Som eksisterende kunde kan du logge inn på “Min side” for oversikt over fakturaer, strømforbruk med mer.

Selskapet har ikke noen appløsning.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer