cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Svorka Energi

På Indre Nordmøre finner vi produsent og distributør av energi Svorka energiselskap. I tillegg til disse funksjonene har Svorka en rekke datterselskaper som tilbyr bredbånd, TV-signal og el-installasjon.

Med hovedkontor i Surnadal omsetter Svorka som strømleverandør i året for omtrent 200 millioner og består av 70 ansatte.

Selskapet har en solid lokal tilhørighet og er en viktig aktør i den lokale regionen. Både i næringslivet og i resten av samfunnet.

De har også de siste årene hatt et stadig større fokus på fornybar energi. Det innebærer også løsninger som kommer til gode for både dagens generasjon og de fremtidige.

Gjennom bærekraftige løsninger ønsker Svorka å være her for deg både i dag og i fremtiden.

Produkter

Svorka har produkter innenfor to ulike kategorier, nemlig vanlige avtaler og web-avtaler. Innenfor vanlige avtales finnes det Svorka Variabel, Svorka Strøm, Svorka Fast og Svorka Trygg. De to ulike web-avtalene heter Svorka WebVariabel og WebSpot.

Svorka Variabel

Med denne avtalen får du stor forutsigbarhet og du kan få vite prisen på regningen din på forhånd. Dette er en standard avtale med variabel pris. Den følger svingninger basert på de ulike sesongene.

Det er valgfri løsning for faktura og betaling, som vil si at du selv velger om du ønsker å ha det elektronisk eller på papir. Betalingen skjer på etterskudd, altså betaler du for det som faktisk har blitt brukt.

Svorka Strøm

Dette er den mest populære strømavtalen Svorka har. Den er i tillegg veldig fleksibel. Her får du strøm til innkjøpspris og kan dermed følge utviklingen i markedet for strøm.

Du velger helt selv om du ønsker å få faktura og betale elektronisk eller via papir i posten. Man betaler på etterskudd, slik at du får en god oversikt over hva det er du faktisk betaler for.

Dette er avtalen for deg som ikke ønsker å betale mer for strømmen enn det den faktisk koster. Mange forbrukereksperter anbefaler innkjøpspris for lavest utgifter over tid. Man betaler et fast beløp i måneden samt et lite påslag.

Svorka Fast

Dersom du ønsker å vite hva utgiften for strømpris kommer til å bli det neste året, er dette avtalen for deg. Du får den samme prisen over en viss periode, for eksempel et år.

Dette er svært enkelt og oversiktlig for deg som kunde. Du står fritt til å velge om du ønsker at faktura og betaling skal skje elektronisk eller på den tradisjonelle måten.

I tillegg betaler man her på etterskudd, slik at du kun betaler for akkurat den strømmen du faktisk har brukt. Dette er avtalen for deg som ønsker en oversiktlig hverdag der du vet hvor stor utgift regningen for strøm kommer til å bli hver måned.

Man betaler her et fast beløp i måneden samt et lite påslag.

Svorka Trygg

Her får man virkelig det beste fra to verdener. Ved å velge Trygg får du både innkjøpspris og stor trygghet. Denne avtalen sikrer deg nemlig mot høye strømpriser.

Når innkjøpsprisen er lav kan du nyte godt av det, mens når pristoppene kommer på vinteren er du beskyttet mot de høyeste prisene. Man setter et pristak, og da er man garantert at strømprisen aldri vil bli høyere enn dette taket.

Her betaler du et fast beløp i måneden samt et påslag. Det er ingen bindingstid og man betaler på etterskudd.

I tillegg står man helt fritt til å selv velge om man vil ha et elektronisk kundeforhold, eller motta faktura på papir i posten.

Svorka WebVariabel

Denne avtalen er for deg som ønsker deg et fullstendig elektronisk kundeforhold. Det vil si at du får alle fakturaer på e-post og har din kundeavtale på nettsiden deres.

I tillegg får du her en pris som justeres trinnvis, og er en standard variabel pris. Avtalen følger svingningene i sesongen og følger dermed med markedet.

WebSpot

Her får du strøm til innkjøpspris. Da kan du følge med utviklingen i markedet for strøm. Da justeres altså prisene i takt med markedet.

Siden det er en web-avtale forutsetter avtalen at du har eFaktura og AvtaleGiro som betalingsmåter. I tillegg betaler du på etterskudd, noe mange synes er fordelaktig.

Tilleggsavtaler

Ikke bare har Svorka mange tilbud for enhver. De tilbyr også forskjellige tilleggsavtaler for spesielle goder. Slik som Miljø, der man er forsikret å få strøm produsert med fornybar energi. Eller Trippel som er en strømforsikring. Da er du sikret hvis uhellet skulle være ute.

Svorka stiller også med Prismatch. Det innebærer at hvis du får et bedre tilbud fra en annen leverandør, vil Svorka matche dette tilbudet. Alt dette fordi de ønsker å beholde akkurat deg som kunde.

Hvorfor er Svorka en god leverandør for deg?

Med Svorka som leverandør får du et bra produkt til rimelige og fornuftige priser. Men i tillegg til det, vil du gjennom å være kunde hos Svorka bidra til å gi tilbake til samfunnet.

Siden Svorka er så lokalt forankret, er de opptatt av å gi tilbake til innbyggerne i området. Derfor gir de noe av sitt overskudd via spons til ulike lag, foreninger og organisasjoner i regionen.

Formålet med dette er å styrke både idrett og kultur i den lokale regionen, da spesielt rettet mot barn og unge. Dermed kan du med god samvittighet være kunde og vite at du indirekte bidrar til å bedre lokalsamfunnet ditt.

Nettside

På Svorka sin hjemmeside www.svorka.no kan du finne svar på det meste du måtte lure på. Her er det mye nyttig informasjon om både nett, strøm og TV/bredbånd.

Innenfor kategorien strøm kan du lese om de ulike avtalene – både vanlige, web-avtaler og medlemsavtaler -, kampanjer, fakturering, strømsparing og mye annet.

Min Side

På nettsiden kan man finne «Min Side». Her kan alle kunder logge på med brukernavn og passord. Inne på siden får du enkelt oversikt over ditt forbruk, tidligere og kommende fakturaer samt detaljer om din avtale.

Her kan man også enkelt bytte abonnement eller levere leseravmåling. Samt finne informasjon om alle de ulike tilleggspakkene.

Facebook

Svorka har også en side på Facebook, der de poster mange aktuelle nyheter og andre oppdateringer. Her kan det være lurt å følge med i tilfelle noe blir postet som er aktuelt for deg.

Du kan også sende en melding til Svorka på Facebook dersom du lurer på en liten sak. Da vil de svare deg så for de har anledning.

Kontakt

Dersom du lurer på noe om Svorka kan du kontakte de på telefonnummer 97 91 22 22. Eller man kan alltid sende de en e-post til [email protected].

Hvis du har en feil å melde fra om, eller andre saker som haster, kan du ringe vakttelefonen. Nummer for strøm og nett er: 92 42 00 50. Nummeret for bredbånd og TV er: 97 91 22 22 (og så tastevalg 2).

Adressen til Svorka er:

Svartvassvegen 6

6650 Surnadal

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.