cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sunnfjord Energi

Sunnfjord Energi er både strømleverandør og nettleverandør i Sunnfjord. Andre tjenester de tilbyr er bredbånd, diverse entreprenørtjenester, småkraft og varmepumper. Dette er med andre ord en allsidig bedrift med kunnskap på mange områder.

I dag eier kraftselskapet BKK 37% av selskapet, mens resten eier av lokale kommuner som Førde, Fjaler, Jølster, Gaular, Naustdal, Solund og Hyllestad Kommune.

Selskapet ble grunnlagt i 1997 og har siden det drevet med produksjon, distribusjon og salg av kraft til kunder i sin region. De siste årene har det blitt en større satsning på fornybar energi ved hjelp av vannkraft.

Produkter

Når det kommer til selve distribusjonen av strøm til kundene, samarbeider Sunnfjord med SFE (Sogn og Fjordane Energi). Så hvis du ønsker strøm fra Sunnfjord er det her du må bestille.

SFE tilbyr 5 følgende avtaler: SFE Innkjøpspris, God Straum, SFE Fast, Sunnfjordskraft og SFE Standard. Med andre ord er det her god sjans for at alle kan finne en avtale som passer til akkurat seg og sitt behov.

SFE Innkjøpspris

Hvis du ønsker å følge tett med på markedet for strøm, er dette en god avtale for deg. Her får du nemlig den prisen som SFE selv betaler når de kjøper strøm. I måneden betaler du da et fast beløp samt denne innkjøpsprisen.

Her har du SFE sin aller mest populære avtale. Med denne avtalen er det ingen bindingstid, slik at du ikke er låst. Innkjøpspris forutsetter betaling via eFaktura og AvtaleGiro.

God Straum

Dette er avtalen for deg som ønsker å ha en god strømavtale samtidig som du støtter en god sak. Med denne avtalen gir nemlig SFE 20 kroner av det du betaler i måneden til Plan Norge. De jobber med mange viktige saker, som å gi rent vann til mange innbyggere u Zimbabwe.

Vilkårene for avtalen er at det er en spotavtale. Det er ingen påslag og ingen binding. Denne avtalen forutsetter også betaling via eFaktura og AvtaleGiro.

SFE Fast

SFE Fast er avtalen for deg som ønsker forutsigbarhet og en trygg avtale for strøm. Her får du en fast pris som ikke vil endre seg avhengig av hvordan markedet utvikler seg.

Dermed slipper du å bekymre deg for å plutselig få høye priser. Man betaler et fast beløp i måneden i tillegg til prisen for hver kWh du forbruker.

Her er det 1 års binding og ingen ekstra påslag. Her også forutsettes det betaling via AvtaleGiro og eFaktura.

Sunnfjordkraft

Mange er stadig mer opptatt av å ta klimavennlige valg. Strøm er et bra sted å starte. Med Sunnfjordkraft får du grønnstrøm levert til ditt hjem.

Kraften kommer med opphavsgaranti, som vil si at du er garantert at strømmen kommer fra fornybare kilder.

Med denne avtalen betaler du et fast beløp per måned i tillegg til et påslag. Dette er en spotavtale. Det er ingen binding og også her forutsettes betaling via AvtaleGiro og eFaktura.

Dersom du liker å følge med på markedet for strøm via kraftbørsen Nord Pool, er dette et godt valg. I tillegg får du klimavennlig energi til ditt hus.

SFE Standard

Hvis du vil unngå de største svingningene som kan forekomme på prisen, men fortsatt ha en noe varierende pris er dette en god avtale. Med andre kan man si det er en blanding av fastpris og innkjøpspris.

Men man unngår både risikoen med innkjøpspris og den lille fleksibiliteten med fastpris. Avhengig av hvor du bor i landet vil prisen variere. Ulike regioner har hver sin pris.

På SFE sine nettsider kan du sjekke hvilken prisgruppe som gjelder der du bor. Med denne avtalen er det ikke binding, null fastbeløp og du slipper å betale påslag.

Som med de andre avtalene forutsetter også Standard at betaling skjer med AvtaleGiro og eFaktura.

Hvorfor er Sunnfjord Energi en god strømleverandør for deg?

Som kunde hos Sunnfjord får du et bra produkt til en fornuftig og konkurransedyktig pris. I tillegg vet du at strømmen er kortreist og lokal. Det er en god følelse å ha en trygg strømleverandør som også gir deg en rimelig strømpris.

  • Støtter lokale formål

Som en viktig aktør i det lokale næringslivet, er Sunnfjord Energi opptatt av å gi tilbake til samfunnet. Det gjør de ved å gi av sitt overskudd til ulike lag og foreninger.

Eksempler på hvem som kan få støtte er organisasjoner eller tiltak innenfor:

  • Idrett
  • Sang, musikk og teater
  • Bøker og tidsskrift
  • Andre lag og arrangement

Målet med å dele ut slik støtte er å løfte frem samholdet i regionen. Så ved å være kunde hos Sunnfjord kan du med god samvittighet vite at pengene dine indirekte går til et godt formål.

Nettside

På selskapets nettside www.sunnfjordenergi.no kan man finne mye nyttig stoff. Blant annet kan man lese om de ulike avtalene for strøm, nettleie, hva man skal gjøre ved strømstans og orientering om varmepumper.

Driftsmeldinger om strømnettet blir postet på nettsiden slik at man kan følge med på om det er noen avvik i sitt område. Dersom du opplever strømbrudd kan det også sjekkes på nettsiden.

Aktuelle nyheter og saker blir publisert under «aktuelt». Det kan være alt fra oppdateringer om bedriften og de ansatte, til saker som gjelder deg som kunde. Her kan du også finne mange gode tips for hvordan man kan spare både strøm og penger.

Min Side

På hjemmesiden finnes «Mi Side» der alle kunder kan lage en bruker og logge på med e-post og passord. Inne på siden kan du enkelt få en god oversikt over ditt kundeforhold. Og man kan se eget forbruk av strøm fra dag til dag.

I tillegg er det enkelt å oppdatere kontaktinformasjon eller betalingsmåte. Og du kan legge inn måleravlesningene dine på siden. Det er viktig for at strømregningen din stemmer overens med ditt faktiske forbruk.

Du kan også se en fullstendig oversikt over både tidligere og kommende fakturaer. Slik kan du kartlegge utgifter til strøm samt eventuelt forberede deg på neste regning som kommer.

Facebook

Sunnfjord Energi har en egen side på Facebook. Her legger de ut diverse aktuelle nyheter samt tips og triks. Her kan det være nyttig å følge med for deg som er kunde.

Dersom avvik planlegges i ditt område kan du for eksempel bli oppdatert om det på siden. Man kan også sende selskapet en melding på Facebook, hvis man lurer på noe.

Da vil de svare deg så fort de har mulighet. Hvis du har en lengre beskjed eller spørsmål anbefales det nok å sende en e-post eller ringe.

Kontakt

Hvis du har noen spørsmål eller andre henvendelser til Sunnfjord Energi, kan du kontakte de enten ved å ringe på telefonnummer 57 72 23 00. Eller man kan sende de en e-post til adressen [email protected].

Er det noe akutt, eller annet viktig utenom åpningstidene kan man ringe til vakttelefon på nummer 57 72 23 40.

Et siste alternativ er å bruke kontaktskjemaet på selskapets hjemmeside. Der skriver du inn den meldingen du ønsker og legger ved e-post adressen din. Da vil de svare deg på den så fort de har anledning.

Åpningstidene til kundeservice er fra mandag til fredag mellom klokken 08:00 og 15:00.

Dersom du ønsker å sende de noe i posten er postadressen:

Boks 123, 6801 Førde

Hvis du vil besøke selskapet er besøksadressen:

Energihuset

Firdavegen 5, 6801 Førde

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.