cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Stryn Energi

Stryn Energi driver med produksjon, overføring og omsetning av elektrisk energi til sine kunder i Stryn og områder rundt. I tillegg holder de på med distribusjon av fjernvarme.

Deres visjon er å selge billig, lokal og ærlig strøm. Det er ingen forvirrende priser eller lokketilbud, ei heller noen skjulte kostnader.

Selskapet ble etablert i 2007 og består av morselskapet Stryn Energi AS og datterselskapet Innvik Kraftverk AS. Stryn Energi AS, kraft driver med salg og distribusjon av energi. Mens Stryn Energi AS, nett har ansvar for overføring av strøm fra produksjon og helt hjem til sluttbrukeren.

Innvik Kraftverk AS er et kraftverk i et fjell. Det er her strømmen som Stryn Energi leverer til sine kunder kommer fra.

Produkter

Stryn tilbyr i dag to ulike produkter. Det er “Fastpris 1 år” og “Straum til innkjøpspris”.

Fastpris 1 år

Med fastpris betaler man den samme, lave prisen for strøm hver måned. I tillegg kommer et fast beløp i måneden. Dette er en veldig forutsigbar avtale da du alltid vet hva prisen på strøm er.

Så slipper man å få en overraskende stor regning som man kanskje ikke var forberedt på. Du har krav på å bli varslet i god tid dersom den faste prisen skulle endre seg.

Straum til innkjøpspris

Hvis du velger strøm til innkjøpspris, følger man utviklingen i markedet for strøm. Da betaler du det samme for strømmen du bruker, som det selskapet selv kjøper strømmen for. I tillegg kommer et fast påslag og en lav, fast avgift i måneden.

Strøm til spotpris avtalen for deg som liker å følge med på utviklingen på børsen for kraft. Da følger du markedets topper og bunner, og kan få en billig pris på strøm over lang tid.

Nettleie

I tillegg til prisen for avtalen du velger, må man betale leie for nett. Det vil si at man betaler for å få fraktet strømmen fra leverandøren og hjem til huset ditt.

Siden det er Stryn Energi som eier og drifter nettet i Stryn får du det på samme faktura. Det gjør det enkelt å holde oversikt over faktura og kostnader.

Hvorfor er Stryn Energi et bra valg?

Ikke bare får man bra strøm til en billig penge som kunde av Stryn Energi. Selskapet er en svært viktig aktør i det lokale samfunnet.

  • Hjørnesteinsbedrift

Først og fremst er det en viktig del av næringslivet, som en hjørnesteinsbedrift. Mange arbeidsplasser blir skapt og vedlikeholdt gjennom Stryn Energi. Det gir positive ringvirkninger til resten av kommunen.

  • Lokal bidragsyter

I tillegg gir selskapet støtte til lokale lag og foreninger i Stryn Kommune. Med det ønsker de å støtte opp under det givende kulturlivet i hele regionen. Så hvis du velger Stryn Energi som leverandør, vil du ikke bare få en god deal for deg selv. Du vil også bidra til å støtte hele lokalsamfunnet.

Nettside

På nettsiden deres www.stryn-energi.no kan man finne mer informasjon om ulike produkter og priser. I tillegg kan man finne kontaktinformasjon til kundeservice. Dersom det er feil på anlegget eller andre meldinger legges de også ut her.

Min side

De har også en «Sida mi» der man som kunde kan logge inn. Da får man enkelt tilgang til forbruk og kostnader. Og man kan sjekke hvor stor neste forventede faktura blir, slik at man kan være forberedt.

Her finnes også data om kraftprodukter, dagens spotpriser samt at man kan finne prishistorikk for prisene for strøm.

Elhub er kraftmarkedets nye nettverk for data. Det ble satt til live i februar 2019. Dermed er det nytt for mange, og på nettsiden kan man lese mer om dette.

Kontakt

Hvis du lurer på noe med din avtale eller ønsker å bli kunde kan Stryn nås på telefon: 57 87 36 02. Man kan også sende en e-post til [email protected]

Åpningstider er fra mandag til fredag mellom klokken 8 og 15.30.

Dersom du skal melde fra om feil eller skade kan du ringe vakttelefon på: 57 87 36 36.

Adressen deres er:

Stryn Energi AS

Tinggata 3

6783 STRYN

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer