Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Stange Energi Marked

Stange energi leverer strømtjenester i Stange kommune, og eies i sin helhet av kommunen. De er også eiere av strømnettet i kommunen.

Selskapet eier deler av Nedre Vinstra Kraftverk.

Stange Energi har sin historie helt tilbake til 1916, da Stange kommunale elektrisitetsverk ble stiftet.

Selskapet driftes i dag som et konsern, og har tre datterselskap; Stange Energi Nett AS, Stange Energi AUS AS og Stange Energi Marked AS.

Det er salg av kraft, nett og entreprenørtjenester som er fokusområdene til konsernet.

Selskapet sier selv på sin hjemmeside at deres visjon er; “Til å være stolt av!”

Strømavtaler

Stange Energi tilbyr sine kunder sju forskjellige strømavtaler, alt etter hva som er ditt behov og basert på ditt strømforbruk.

Avtalen E-Spot er en avtale som gir det spotpris på strømmen, pluss et påslag per kilowattime. Det er ingen månedlig avgift på denne avtalen. Du må betale med efaktura eller avtalegiro.

Stange Innpris er ifølge selskapet selv deres mest populære avtale. Her betaler du områdepris for strømmen i forhold til NordPool børsen. Det tilkommer en fast avgift per måned, pluss påslag per kilowattime. Du må opprette avtalegiro eller efaktura hvis du tegner denne avtalen. Endringer i pris varsles 14 dager i forveien.

Stange GrønnSpot er en avtale som gir deg opprinnelsesgaranti for at strømmen du får et 100% fornybar. Du betaler områdepris for strømmen ut i fra NordPool børsen, påslag per kilowattime og et fast gebyr per måned. Prisendringer varsles 14 dager i forveien.

Stange SolSpot er avtalen for deg som selv har solcellepanel. Denne går ut på at selskapet kjøper inn overskuddsstrømmen du har. I perioder der du ikke produserer nok strøm, kan du kjøpe strøm. Du betaler da områdepris ut i fra NordPool børsen, et påslag per kilowattime og et fastbeløp per måned. Prisendringer varsels 14 dager i forkant.

Stange FlexiSpot er en avtale der du betaler områdepris for strømmen, påslag per kilowattime og et fastledd hver måned. Selskapet selv sier at denne avtalen ikke har noen begrensninger eller forutsetninger.

Stange Fastpris er en avtale for deg som ønsker forutsigbarhet. Du betaler den samme prisen per kilowattime i hele avtaleperioden. Det tilkommer en fast månedsavgift. Du binder deg for ett år av gangen.

Stange SmartSpot er en avtale som selskapet selv sier at de anbefaler til de som har varmepumpe. Du betaler områdepris for strømmen, pluss påslag per kilowattime. Det er en fast månedsavgift, som inkluderer service på din varmepumpe hver 2 år. Prisendringer varsles 14 dager i forkant.

Alle avtalene er inkludert merverdiavgift og el-sertifikat. Nettleie kommer i tillegg.

Kundeservice og informasjon

Du kan lese mer om selskapet på deres hjemmeside.

Adresse:

Storgata 43, 2335 Stange

Tlf: 62 58 50 00 / Feilmelding Nett: 481 69 612

E-post: [email protected]

Selskapet har en egen blogg, der de blant annet gir strømsparetips og annen nyttig informasjon. De har profil på Facebook, Instagram, Twitter og LinkdIn.

Som eksisterende kunde kan du logge deg inn på «min side» for å få oversikt over blant annet strømforbruk og fakturaer. Selskapet har ingen appløsning.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.