Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på billig strømavtale fra SKS Kraftsalg

Motta tilbud på strøm fra SKS Kraftsalg og flere strømselskaper, helt uforpliktende og gratis.

SKS Kraftsalg

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe SKS Kraftsalg ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra SKS Kraftsalg og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra SKS Kraftsalg og andre selskaperFå tilbud på strøm fra SKS Kraftsalg og andre selskaper

SKS Kraft

Navnet SKS står fro Salten Kraftsamband AS. Selskapet er ledende i Nord-Norge på produksjon av kraft.

De har rundt 20 kraftstasjoner rundt i sin region, noe som tilsvarer forbruket til nesten 11.000 hjem.

Eierne av SMK er kommunene Bodø og Fauske, Nordland Fylkeskommune, Bodø Kommunale Pensjonskasse og Jämtkraft (som er svenske).

Med rundt 100 ansatte ligger hovedkontoret på Fauske, ikke langt fra Tromsø.

Produkter

SKS driver med aktiviteter i tre ulike kategorier, nemlig produksjon av vannkraft, krafthandel og avregningstjenester, samt å drive en driftssentral.

Den kraften som SKS produserer, selger de videre til kraftbørsen Nord Pool. Da vil andre leverandører av strøm kjøpe kraften og selge den videre til sluttforbrukeren.

Hvorfor er SKS Kraft en bra produsent?

Med et stadig større fokus på fornybar energi og miljø, er SKS en bedrift som tenker på fremtiden. Dette er viktig i dag da vi ser at drastiske tiltak må til for å bremse global oppvarming.

Ved å støtte SKS velger du også å støtte løsninger som er gode for ikke bare dagens generasjon, men også de fremtidige. Bærekraftige metoder vil være viktigere og viktigere i fremtiden.

Nettside

På selskapets nettside kan du lese mer om deres vannkraftverk, kraftutbygging, anleggsveier og mye annet.

Her finnes det mye nyttig informasjon om hva selskapet driver med, og hvordan de arbeider mot å finne nye og bærekraftige løsninger.

Du kan blant annet se en oversikt over hvor de ulike kraftverkene ligger, og mer informasjon om de enkelte installasjonene.

I tillegg kan du lese mer om samfunnsansvar og hvordan SKS bidrar til det lokale samfunnet rundt seg. Det gjør de gjennom sponsing av lokale lag og foreninger, som bidrar til å løfte regionen innenfor kultur og idrett.

Kontakt

Dersom du lurer på noe vedrørende SKS Kraft, kan du ta kontakt ved å ringe de på telefonnummer 75 40 22 00. Eller du kan sende en e-post til [email protected]

Postadressen deres er:

PB 606, 8205 Fauske

Besøksadressen er:

Eliasbakken 7, Fauske

Få tilbud på billig strømavtale fra SKS Kraftsalg

Motta tilbud på strøm fra SKS Kraftsalg og flere strømselskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg