Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Skjåk Energi

Som største strømleverandør i området, er Skjåk Energi Kraft et trygt valg. Det er et kommunalt aksjeselskap som er 100% eid av Skjåk kommune.

Deres viktigste jobb er distribusjon og omsetning av strøm i form av elektrisk energi. Strømmen leveres til kunder i kommunen og i noen områder rundt.

Som en viktig lokal aktør i næringslivet, er selskapet en stor del av det lokale samfunnet. De gir mye tilbake til regionen i form av arbeidsplasser og sponsing. De har avtalen for deg som ønsker kortreist energi fra Skjåk.

Produkter

Skjåk tilbyr tre ulike produkter til sine private kunder. Det er Skjåk Kraft Husholdning, Skjåk Kraft Hytte og Fritid, samt Skjåk Spot. Her har alle dermed en avtale som kan passe til seg uavhengig av hva slags behov man har.

Skjåk Kraft Husholdning

Denne avtalen er en standard variabel prisavtale. Det betyr at den følger markedsprisen. Noe som innebærer at den normalt vil gå opp når det er kaldt og tørt, slik som på vinteren, og så vil den gå ned når det er varmere og mer nedbør – ofte på sommeren.

Likevel unngår du de «verste» pristoppene som kan forekomme ved å ha variabel pris. Denne avtalen gir god forutsigbarhet og god kontroll, uten at man følger markedet slavisk som ved innkjøpspris.

Dersom prisen skulle endre seg, får man varsel minst 14 dager før. Det er ingen bindingstid og nettleien kommer i tillegg til prisen.

Skjåk Kraft Hytte og Fritid

Dette er den samme avtalen med like vilkår som Skjåk Kraft Husholdning. Men her kan du få en egen avtale for strøm til din fritidsbolig, enten det er hytte eller sommerhus. Det er akkurat de samme vilkårene og prisene som den for husholdning.

Dermed kan du få en forutsigbar avtale som du kjenner godt. Det kan gi en enklere hverdag å ha samme avtale for hus og hytte, så slipper du å styre med ulike leverandører og fakturaer som går i kryss.

Skjåk Spot

Her får du i motsetning til de andre avtalene en spotpris. Da følger du som kunde med på utviklingen på børsen for kraft Nord Pool. Det vil si at når det er tørt og kaldt vil prisen sannsynligvis gå opp, mens når det er varmt og bløtt, pleier prisen og gå ned.

Her er det ingen bindingstid og nettleien kommer som alltid i tillegg.

Spotpris er en bra avtale for deg som ønsker å følge med på markedet og ikke betale noe mer enn du må. Da blir du med på både oppturene og nedturene.

Hvorfor bør du velge Skjåk Energi?

Som kunde hos Skjåk Energi Kraft får du et bra produkt til en rimelig pris. Men i tillegg til det, vil du som kunde indirekte støtte opp under ditt eget lokalmiljø.

Skjåk Energi velger nemlig å engasjere seg i det lokale samfunnet. Det gjør de ved å gi bort noe av overskuddet sitt. I mange år har selskapet gitt bort sponsing og gaver til lokale lag og foreninger.

Dette er hovedsakelig for å støtte kultur og idrett i regionen, og ofte for barn og ungdom. Så ved å være kunde hos Skjåk kan du med god samvittighet betale regningene dine. Og da tenke på at dine penger bidrar til å bygge et mer inkluderende samfunn rundt deg.

Nettside

På hjemmesiden www.skenkraft.no kan du finne svar på det meste man kan lure på. Her er det nyttig informasjon om de ulike avtalene, priser og vilkår, samt orientering om markedet for kraft og hvordan det fungerer.

Aktuelt

Her finnes en side som heter «aktuelt» der Skjåk skriver om nyheter og andre saker som kan være relevant for deg som forbruker og kunde. Her er det lurt å følge med for å få noen gode tips.

Dersom du skal flytte kan du også finne informasjon om hvordan det skal gjøres. Ellers kan du finne kontaktinformasjon til kundeservice. Slik at du kan kontakte de hvis du ikke finner svar på det du lurer på.

Din Side

Som kunde har man mulighet til å logge inn på «Din Side» med kundenummer og målernummer. Da kan du enkelt få en oversikt over ditt kundeforhold, som avtalen din og vilkår, forbruk og utgifter. Både gamle og kommende fakturaer er også tilgjengelige her.

Kontakt

Dersom du lurer på noe, eller ønsker å komme i kontakt med Skjåk Energi, kan du ringe de på telefonnummer 61 21 38 00. Eller man kan sende de en e-post til [email protected].

Hvis du opplever feil eller skal melde fra om andre akutte tilfeller, kan du ringe vakttelefonen på 61 21 91 00.

På hjemmesiden deres finnes det et kontaktskjema der man også kan sende inn en melding. Da legger du ved e-post adressen din, og så vil de svare deg via mail så snart de har anledning. Her har du også mulighet til å legge ved filer hvis du ønsker å vise noe.

Resepsjonen har åpent fra mandag og fredag mellom klokken 08:00 og 15:00.

Adressen deres er:

Skjåk Energi Kraft

Moavegen 28A

N-2689 Skjåk

Hvis du er lokal og ønsker å besøke de fysisk, er administrasjonsbygget plassert i Bismo sentrum ved siden av kommunehuset i Skjåk.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.